Prosti čas
prijavi (in plačaj) se na ona-on, … sicer pa zakaj bi moral biti ves folk nekaj poparčkan, v družbicah …
lahko pa se udeležiš kakšnega tekaškega, kolesarskega maratona (razpisi so na netu), pohoda v hribe … folk se druži – le v družbo je potrebno iti. Od doma te na povodcu nihče ne bo vlekel.
A nebi blo smiselno it na ulico in poiskat si prijateljev?
aja to pa je že treba nekomu v ksiht pogledat in ga ogovorit in ne ispast kot čudak
težko je to ja.
Tisti, ki svoj prosti čas izrabi namensko, nič ne luta in ne potrebuje “bergle”. Zna uživat v tem, kar počne in pri tem ne občuti pomanjkanja.[/quote]
Obenem pa tisti, ki dejansko uživajo vsak dan, kot da jim je zadnji, ponavadi ne začutijo potrebo obveščati o tem neke anonimneže po forumih.
srčna1
Pa saj se ne obremenjujem s temi vsevedi. Nima smisla. Sam pa bi me res zanimalo, zakaj za vraga gredo raje samski sami na dopust, kot v družbi nekoga, ki ima podobne interese. Prejšni in ta vikend bil na obali, pa vidiš v avtomobilih po eno osebo ko se vrača iz morja. Pa tud na plaži je bila verjetno sama ta oseba in se dolgočasila? Ali pa se pač motim.
Jaz še nisem zasledila kake ok strani. Tole ona on in kupid in podobne je tudi meni čisto mimo.
Nisem pa še zasledila strani, da bi bili res samski gor in da bi se srečevali z namenom druženja v prostem času.
Tule gor se mi zdi, da je bil en forum v tem smislu, ampak se mi zdi, da ga ni več. Vsaj jaz ga ne najdem. Vem pa, da so imeli dostop vanj le registrirani. Ostali ga niti brati niso mogli, če se prav spomnim. Samo ni zaživel. Premalo samskih tu gor.
In potem pride vijolična kravica in vaju dregne… pa si naredita en vikend skupni… srčni in srčna1. 🙂
ps; potrebujeta še podnapise?
tadva potrebujeta najmanj 10 ekip gorskih reševalcev, da ju spravijo v isto bolniško sobo … pa še ni rečeno, da bosta razen jamranja zaradi poškodb, kaj iz sebe spravila ☺
Forum je zaprt za komentiranje.