Prosti čas
No, sem mislila, da bo ‘citiranje’ reklame vsaj simpatično, če že ne bo obrodilo sadov. Ampak ne, eni morate vse vzeti za slabo.
Sama sicer mislim, da je boljše biti sam, če v vsem i vsakomur najdeš le slabo…
potem je pa pač to, kar brezplačni forumi so … ☺☺☺ … ko kdo želi kaj relevantnega debatirati se prijavi na plačljiv, članski, … forum ☺
Brezplačniki so pa kot razne parade “ponosa” ☺
Srčni in srčna, iz vaših odgovorov je dobro razviden razlog vajinih težav. Vsak nasvet dojemata kot “pametovanje”. Nezaupljiva sta celo drug do drugega, raje si nekaj pavšalno pišeta na javni temi, kot da bi se registrirala in navezala stik. Le kaj vaju ovira?
Predvsem pa delata napako, ker sklepata, da je vsak samski kar zainteresiran za družbo nekih x oseb. Če je nekdo samski, še ne pomeni, da nima družbe. Pa tudi če je recimo nima, ne pomeni, da jo pod nujno išče.
potem je pa pač to, kar brezplačni forumi so … ☺☺☺ … ko kdo želi kaj relevantnega debatirati se prijavi na plačljiv, članski, … forum ☺
Brezplačniki so pa kot razne parade “ponosa” ☺[/quote]
Ni problema, če je plačljiv, če je le namenjen samskim, ki iščejo družbo za prosti čas. Ne v stilu parčkanja, ampak druženja.
Brezplačniki so pa kot razne parade “ponosa” ☺[/quote]
Ni problema, če je plačljiv, če je le namenjen samskim, ki iščejo družbo za prosti čas. Ne v stilu parčkanja, ampak druženja.[/quote]
glej ponudbe / razpise društev upokojencev … oni sceno druženja dobro obvladajo ☺ … pridružijo se jim tudi še ne upokojeni ☺
kaj, če bi ti kaj prebrala kot navaden podatek … ne pa kot hrano za svoja občutja???
btw: o upokojenskih združenjih, njihovi aktivnosti, agilnosti, sposobnostih druženja … pa kapo dol.
Tak forum težko “preživi”, ker ko je nekdo samski in spozna nekoga, forum neha
obiskovat, da bo pa kdo animiral vas, ki ste samski, da vam ne bi bilo dolgčas je pa utopično pričakovat, da ne rečem kaj hujšega….. 🙂
kaj, če bi ti kaj prebrala kot navaden podatek … ne pa kot hrano za svoja občutja???
btw: o upokojenskih združenjih, njihovi aktivnosti, agilnosti, sposobnostih druženja … pa kapo dol.[/quote]Ti spet gladiš v kontra smer njene dlake…… joj,joj, joooj! 😀
Ob forumih Mladi, Mladi do 30, Čustva, Ljubezenske težave, Starševski čvek, Seks v mestu, Žensko-moški čvek…bi eni radi še posebni forum za samske??
Že ta žalost od Žensko-moškega čveka komaj vegetira, ob sodelovanju vedno iste zasedbe udeležencev.
Kot sem že napisal, da to je nekdo samski, ne pomeni nujno, da je osamljen in brez družbe. Meni malo deluje, da eni iščete animatorja, ker ne veste, kaj bi sami s sabo.
btw: o upokojenskih združenjih, njihovi aktivnosti, agilnosti, sposobnostih druženja … pa kapo dol.[/quote]Ti spet gladiš v kontra smer njene dlake…… joj,joj, joooj! :D[/quote]
ja in???
ti pa kiksaš celo truplo … njej se vlači med palce na nogah – ne meni lizati anusa ☺
Meni ni nikoli dolgčas. Kot sem že zgoraj napisala, ne čakam sama doma in se smilim sama sebi, ampak grem sama na dopust, na aktivnosti. Ne rabim nobenega animatorja, da bi me zvlekel iz stanovanja.
Spider Mladi, Mladi do 30 – prestara. Čustva – verjetno misliš čustveno inteligenco forum – ni namenjen druženju kolikor vem, nisem zasledila, da bi bil za samske. Ljubezenski težave – težav nimam, ker nimam ljubezni :), Starševski – nisem starš, Seks v mestu – ne seksam, ŽM – pretežno eni in isti, večinoam vezani, dolgčas. V glavnem nobenega foruma, kjer bi bili pretežno samski, ki iščejo družbo.
Forum je zaprt za komentiranje.