Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja
tega foruma.
Napišite imena:
spišite in napišite zakaj menite, da bi bil on najboljši, možno je tudi, da sta dva.
primož
Po dolgem času sem pogledala na ta forum. Moj vtis je bil: nekaj istih imen se žaljivo in nesramno obklada, kakšno žensko nick name želi vse prijazno obrniti v konstruktivno smer, pa se nikakor ne da.
Kot da bi prišel v areno gledat gladiatorje in leve. Na koncu se rodi miš.
Novih imen pa ni.
Predlog na zastavljeno vprašanje: naj gredo teme naprej kot pri sč. Moderator tu bit je pa samurajsko delo.
Se strinjam z X6. To je tako, kot da bi šel predsednika države, s katerim so ljudje zadovoljni, menjat, zato ker bi se en dojenček jokal zaradi kakca, v katerem sedi. 🙂
da koga “potunkam” nimam —- pooblastila od nikogar
torej ostanem samo še sam. [sup]In ker sem otresal “gobec” [/sup] -> Z veseljem bi bil so-modi z Robijem -> pod pogoji o omejevanju postanja samo za registrirane, omejenem številu postov v temi, na dan …
in ja … delal bi pro-bono ☺☺☺
Primož… Robi je vredu Moderator gledano nasplošno, samo potrebno mu je povedat da mora začet brisat 100% žaljive prispevke ki nimajo NIČESAR z temo oz je celoten prispevek samo replika in žaljenje ali offtopic…
Predvsem pa off-topic….
ŽAl ne bo samo za registrirane, tukaj ne morete odločati, tudi omejitev ne pride v poštev ne na temo, en na dan, zato je moderator, ki lahko uredi, da se tema ne nadaljuje, ali da se odstrani.
vsi imajo možnost komuniciranja in naši forumi, so namenjeni pomoči drug drugemu, velikokrat pride prav, da smo anonimni, jaz se ne želimo izpostaviti, niti nočemo,d a bi nam identiteta že v naprej onemogočila fer odgovor. Zakaj tako? verjemite, že 14 let vodim forume, ki so eni najbolj obiskanih in vedno večja je uporaba.
če bi kdo želel debatirati o tem, zakaj tako, lahko smao ob piru privat. Zaenkrat je takšna določitev, ko bo drugačna, vam jo bom sporočil.
To, da pa ste vsi malo nestrpni, pa velja za vse in torej je rešitev, da se vsi malo nazaj potegnete s svojim besednjakom.
Želim konstruktivno debatiranje, četudi je vmes kakšna pikra, šaljiva ali zajedljiva, dokler je razmerje 80:20 v pozitivo, je vse dobrodošlo.
Primož
prosil sem za predlog in razloge.
Odločil se že bom tako kot se bom.
hvala
Primož
Eden najhujsih spemerjev je moderator in potem se nekdo napise da je dober moderator. dude, wtf?? Sam spelje z svojim oprodo vsako, ampak res cisto vsako temo offtopic in taki luzer je lahko moderator…samo na mon. To se se na alter forumu ne dogaja, pa je tisto res smetisce slovenskega internetnega prostora.
Koga dati za moderatorja pa je preposto: definitivno nobenega ki tu aktivno sodeluje. Ker ce to dela, pomeni da je ze okuzen z spam in offtopic virusom in ne bo ucinkovit moderator, ki bi brisal vso oftopic sranje (cca 90% vsega)
ŽAl ne bo samo za registrirane, tukaj ne morete odločati, tudi omejitev ne pride v poštev ne na temo, en na dan, zato je moderator, ki lahko uredi, da se tema ne nadaljuje, ali da se odstrani.
vsi imajo možnost komuniciranja in naši forumi, so namenjeni pomoči drug drugemu, velikokrat pride prav, da smo anonimni, jaz se ne želimo izpostaviti, niti nočemo,d a bi nam identiteta že v naprej onemogočila fer odgovor. Zakaj tako? verjemite, že 14 let vodim forume, ki so eni najbolj obiskanih in vedno večja je uporaba.
če bi kdo želel debatirati o tem, zakaj tako, lahko smao ob piru privat. Zaenkrat je takšna določitev, ko bo drugačna, vam jo bom sporočil.
To, da pa ste vsi malo nestrpni, pa velja za vse in torej je rešitev, da se vsi malo nazaj potegnete s svojim besednjakom.
Želim konstruktivno debatiranje, četudi je vmes kakšna pikra, šaljiva ali zajedljiva, dokler je razmerje 80:20 v pozitivo, je vse dobrodošlo.
Primož[/quote]
Evo, z vsem napisanim se strinjam, sploh z neregistracijo. In ta logika zdrži, čeprav nekaterim ni všeč, tudi nekaterim moderatorjem ne.
Ne vem, ali si vlogo moderatorja na tem konkretnem forumu sploh pravilno razlagam. Ali Robi tukaj gor nastopa kot pobudnik tem in pospeševalec razprav ali tudi kot nadzornik? Če je prvo, potem jasno, da ne briše tistega, kar je v nasprotju s pravili mona. Potem bi mogoče veljalo razčistiti, komu lahko prijavljamo neprimerne prispevke – jaz sem ga razumela, da njemu v bistvu ne, ker če mi kaj ni všeč, lahko grem dol s foruma.
Drugače smo pa vsi enako primerni oz. neprimerni za moderatorje, ker če nismo že aktivno v vrečo metali, smo jo pa držali. Meni na primer se je zdelo, da naj žalitve na svoj račun prijavlja vsak sam, saj smo vsi odrasli, in če jih ne, ga/jo že očitno ne motijo dovolj. Pa vidim, da sem se motila in da nisem razmišljala prav. Večina se mi pa zdi, je pa itak imuna nanje oziroma se jim zdijo celo še zabavne, sploh če so na račun outsiderjev.
Ampak forum je, kolikor vem, še vedno javen, in kolikor vem, pravila veljajo.
Točno tako je, nevem kako folk ne opazi tega. Verjetno se samo delajo neumne, ker Robi je še vedno vredu fant, ki organizira piknike asocialnežev, ki si v reali niso sposobni poiskat niti enega prijatelja. No in nič čudnega, da potem ti ljudje držijo skupaj, zdaj se jih je že kar nekaj nabralo. Ti mu bodo stali ob strani no matter what happens. Podpora Robiju yeah ! Dej no dej, tok slab moderator je to, da kar glava peče.
Točno tako je, nevem kako folk ne opazi tega. Verjetno se samo delajo neumne, ker Robi je še vedno vredu fant, ki organizira piknike asocialnežev, ki si v reali niso sposobni poiskat niti enega prijatelja. No in nič čudnega, da potem ti ljudje držijo skupaj, zdaj se jih je že kar nekaj nabralo. Ti mu bodo stali ob strani no matter what happens. Podpora Robiju yeah ! Dej no dej, tok slab moderator je to, da kar glava peče.[/quote]
Ampak ti asocialneži, ki po tvoje v reali niso sposobni poiskat niti enega prijatelja imajo vseeno toliko j…., da se upajo pokazati in povedati kar jih muči človeku – v obraz.
Se strinjam, moderatorja imamo, zato bi bolje izbrati moderatorko. Moj glas gre tudi Katenjki.[/quote]
Hinavščina brez primere. Katenjko, ki je nadzirala vse tvoje poste in poste drugih uporabnikov, jih memorirala, kasneje njihovo vsebino “metala v faco” na forumu in chatu bi ti postavil za moderatorko?
Jaz podpiram Robija, kvečjemu bi kot moderatorko predlagala Margot. Presenečenje, a ne? :)))
Kolikor mi je znano, ta forum moderatorja že ima. Ali je mogoče Robi dal odstavko. Ne bi se čudila, če bi jo.
V kolikor pa je Robi še vedno moderator, pa se mi zdi neokusno o tem na takšen način povpraševati uporabnike tega ČVEKA.
Pa tudi sicer menim, da se tega ne vprašuje uporabnikov… prepričana sem, da Primož že ve zakaj ne.
Robi ima vsekakor moj glas!!! Svoje delo dobro opravlja. 🙂
Kot, da se je težko dobit z nekom prek neta. To sem jaz počel že kot najstnik, ko sem bil še sramežljiv, nesamozavesten, danes mi to ne predstavlja nobenega izziva. Dosti težje je navezovati stike z ljudmi, s katerimi nisi spregovoril niti besedice. Probaj pa poročaj kako je bilo 😉 Vi ko se dobite na tistem pikniku boste kremljali o forumu, češ kdo je izpadel še najbolj zanimiv in na drugi strani kdo vas je še najmanj impresioniral. Stavim, da naslednjič, ko se boste dobili, da se vas bo večina razgovorila šele takrat, ko se bo nekdo dotaknil mojega vzdevka :>
hehe prav zanimivo je gledat celo to sekto, ki se je tu ustvarila, kako robiju zvesto stango drzijo. Seveda zelo jasno vedo zakaj: ce jim skinejo spemerskega moderatorja in postavijo enega resnega, je vsakodnevnega sranja tu gor konec. Kar pri teh cudakih pomeni konec smisla zivljenja. Saj pa ja vidimo da visite tu gor vedno, ampakr res vedno. Eni in isti.
Nisem niti vedel da se tudi v RL dobivate. No, potem slika postane se tolko bolj jasna. Ste mala druzbica sralcev, brez zivljenja, ki ste si tu na monu nasli virtualni dom. Vidi se da prav organizirano skupaj delujete kako vsakega ki kaj ima za povedat, zjebat ze v startu, temo pa potem dalje speljete po ustaljenem postopku – 10 strani spema.
Dater je en cas nazaj zelo dobro opisal vso to nadlogo, ki se je zajedla tu gor. Res mi ni jasno kako lahko lastniki foruma ta spemerski raj dopuscate.
Forum je zaprt za komentiranje.