Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Hahahaha, Dream On – Depeche Mode

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hahahaha, Dream On – Depeche Mode…[/quote]
Hall & Oates – Say It Isn’t So

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če bi res bil le en osebek, ki bi pisal komentarje, ki se ne skladajo s samo temo, potem bi tema še vedno sledila svojemu namenu in naslovu.
A kot zgleda, večini ustreza takšno sproščeno debatiranje. Če bi z omejevanjem in brisanjem komentarjev, ki se ne tičejo same teme omejil debato, bi vsak podal le dva ali tri mnenja in debata bi bila zaključena.
Tudi ti Matjažko si bil med tistimi, ki se nikoli ni strogo držal same teme.:)

Problem je, da se nekoga, ki smeti temo ali provocira, ne ignorira, ampak se še drugi začnete z njim ukvarjati. 🙂
In potem tisti provokator, postane predmet same debate.
Pozneje pa jokanje in pritoževanje zakaj moderator ni ukrepal in brisal ter zakaj vsaka tema gre v offtopic…..

Fant, nimaš pojma. Še enkrat in zadnjič! Naprdeval si se, da ne upam povedati v oči, kar si mislim o tvojem moderatorstvu. Nisi poklical, nisi določil meeting pointa, sedaj nimam časa ne za tebe ne za tvojega advokata (X6). S povabilom na 130 km oddaljen piknik me ne impresioniraš. Pa še tja me mora povabiti neka popolnoma nezanimiva oseba v tej temi.
Nisi postavil pravil, nisi se držal pravil, ki veljajo na vseh forumih in za izzivanje bedakov si pisal poste, ki niso imeli veze s temo.
Ajde briši tole in pokaži, da ne preneseš kritike!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco, pa kaj je s tabo človek božji ?
Napisal si, da te zanima srečanje in da boš s sabo prinesel čevape…Ko pa dobiš odgovor, pa se začneš živcirat.
Jaz ne mislim nekam hoditi ali se voziti, da bom poslušal, da sem zanič moderator. To si že tu gor stokrat omenil…Zaradi mene še lahko milijonkrat….

Predlagal si okolico Celja in Ljubljano! Halo človek ne delaj se norca iz mene. Govorim o tej temi, ne o pikniku!!! Daj beri še enkrat, kar si napisal, če te demenca daje!
Tisto kar je pisala it nima veze s to temo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se strinjam, moderatorja imamo, zato bi bolje izbrati moderatorko. Moj glas gre tudi Katenjki.[/quote]

Hinavščina brez primere. Katenjko, ki je nadzirala vse tvoje poste in poste drugih uporabnikov, jih memorirala, kasneje njihovo vsebino “metala v faco” na forumu in chatu bi ti postavil za moderatorko?
Jaz podpiram Robija, kvečjemu bi kot moderatorko predlagala Margot. Presenečenje, a ne? :)))[/quote]

Agresivka se lepo dopolnjuje s hinavcem, torej naj te ne preseneča lojalnost. Ti mi deluješ fer, bi bila lahko moderatorka, ali pa Bibita ali Margot.

Če bi res bil le en osebek, ki bi pisal komentarje, ki se ne skladajo s samo temo, potem bi tema še vedno sledila svojemu namenu in naslovu.
A kot zgleda, večini ustreza takšno sproščeno debatiranje. Če bi z omejevanjem in brisanjem komentarjev, ki se ne tičejo same teme omejil debato, bi vsak podal le dva ali tri mnenja in debata bi bila zaključena.

Problem je, da se nekoga, ki smeti temo ali provocira, ne ignorira, ampak se še drugi začnete z njim ukvarjati. 🙂
Pozneje pa jokanje in pritoževanje zakaj moderator ni ukrepal in brisal ter zakaj vsaka tema gre v offtopic…..[/quote]

Ti si nastavljen od Primoža – in tvoja pooblastila ne sežejo dlje, kot do izbrisa prispevkov (veliko ljudi tega ne razume, da je moderatorska funkcija zelo omejena). In ker, kot sam ugotavljaš, ni mogoče dan in noč prežati na uporabnike in brisati prispevkov, ker nima smisla – sem ravno iz tega razloga obtožil Primoža, da je kriv za takšno stanje, ker pač dopušča kaos in ne ukrepa, saj on ima drugačna, precej močnejša orodja, kako prepričiti pisanje oz. onemogočiti nepridipravom, da oddajajo poste.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pozneje pa jokanje in pritoževanje zakaj moderator ni ukrepal in brisal ter zakaj vsaka tema gre v offtopic…..[/quote]

Ti si nastavljen od Primoža – in tvoja pooblastila ne sežejo dlje, kot do izbrisa prispevkov (veliko ljudi tega ne razume, da je moderatorska funkcija zelo omejena). In ker, kot sam ugotavljaš, ni mogoče dan in noč prežati na uporabnike in brisati prispevkov, ker nima smisla – sem ravno iz tega razloga obtožil Primoža, da je kriv za takšno stanje, ker pač dopušča kaos in ne ukrepa, saj on ima drugačna, precej močnejša orodja, kako prepričiti pisanje oz. onemogočiti nepridipravom, da oddajajo poste.[/quote]

To drži, da imam takšna orodja, vprašanje je, komu moram zapreti dostop in iz takšnega dreka je to zelo težko razbrati. Ker potem bi moral kar veliko selekcijo narediti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Fant, nimaš pojma. Še enkrat in zadnjič! Naprdeval si se, da ne upam povedati v oči, kar si mislim o tvojem moderatorstvu. Nisi poklical, nisi določil meeting pointa, sedaj nimam časa ne za tebe ne za tvojega advokata (X6). S povabilom na 130 km oddaljen piknik me ne impresioniraš. Pa še tja me mora povabiti neka popolnoma nezanimiva oseba v tej temi.
Nisi postavil pravil, nisi se držal pravil, ki veljajo na vseh forumih in za izzivanje bedakov si pisal poste, ki niso imeli veze s temo.
Ajde briši tole in pokaži, da ne preneseš kritike!![/quote]
Paco, veš s čim se ujema tvoje početje in tvoje ime če ga stopnjujemo? Paco..Pacove….ej človek umiri se malo, s svojim početjem si samo dokazal da v celotni štoriji igraš vlogo Bruta, spredaj nasmešek za hrbtom pa nož, in ob primernem trenutku , ki ti ga je serviral Sadni z svojo temo ,poiskus zadnjega udarca socelavcu, pa čeprav zgolj volunterskemu…..obnašaš se kot razvajen smrkavc ki iziva v varnem zavetju svoje hiše na dvoboj mirnega soseda, ko pa pride ura obračuna se izmuzne z klasičnem izgovorom, da sedaj pa njegovo veličianstvo pač nima časa, da pa bova to uredila enkrat drugič…
samo za zapisnik, jaz te nisem vabil na noben piknik, niti nisem nikogaršnji advokat, opazorajam samo na to da ima vsaka igra svoja pravila, in ravno ti, ki pravila serviraš Robiju se jih najmanj držiš….to pove veliko o tvojem karakterju Paco..zato drži se pravil ali pa utihni, kapiš?

Kar se mene tiče, se jaz iz tega foruma res umikam.

Predlagam, da se tudi ostali, vsaj “mi”, ki ne pišemo po pravilih določenih osebkov, enostavno umaknemo in pišemo kje drugje.

In tako se bo sčasoma forum vrnil v dobre stare tirnice, predvidevam.

Bi pa rada samo še povedala, da je pred dobrim letom dni bil Robi tisti, ki je v forum na nek način “vdahnil” neko življenje. Vsaj kolikor mi je znano.

“090 30 41 Imate težave? Bi radi kaj vprašali, se pogovorili, imate težave, ste osamljeni? Pokličite lahko vam pomagamo.”

Halo ? Živjo, Sadni pri telefonu. Na vašem forumu Žensko-moškega čveka se nahaja uporabnik, ki nam jebe vse po spisku. Še vedno je online in njegov račun ni blokiran. Zaradi tega sem v depresiji in se počutim povsem na tleh. Sem se že oglasil na centru za socialno delo, pa so mi rekli, da je to tvoja krivda Primož.

Zlatko Čordič – Svet Je Lep

It pravi, da se bo umaknila. neumnost, če vzameš stvari za igro ali zabavo, poste zoprnežev pa enostavno preskočiš. Glede moderatorja je logično, kdo to naj ne bi bil. Nekdo, ki jemlje internet za zapeljevanje nasprotnega spola kot igro, v kateri padajo naivneži z ranjenimi srci. Tak absolutno ne, ker bo potem izkoristil forum kot poligon za lov. Agresivni ljudje obeh spolov, ki bi forum izkoristili za osebna obračunavanja tudi ne, primitivci tudi ne, kulturni pisci, ki ne znajo razbrat subtilnih iger, ker so za to nekak nezmožni tudi ne.

Če prav pomislim je Robi super moderator, on je enak do vseh. Moral pa bi imeti pomoč morda v nekomu, ki je tudi pošten, ampak bolj za disciplino, idealen bi bil On_. Piše dobro, postavi se za šibke, ni žaljiv.

me veseli, da tako misliš, ampak kot rečeno, si del problema, človek si je za vse tegobe sam kriv.

Nič bat, jaz bom že naredil red.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni je prav žal. Robi se mi še vedno zdi dober moderator, ta podforum je -bil- nekaj posebnega, na njem so se spletla internetna in realna znanstva in prijateljstva, tudi sama sem prav zaradi robija začela pisati sem, glede na frekvenčnost in obisk “norcev” je bil dobro moderiran, ni podvajajočih postov, ni motečih reklam, težko je brisati poste, ko je na prostaški prispevek naštepanih 12 gnezdenih odgovorov, dosti lažje se je tolči po prsih, kako smo sami bleščeče opravljali neplačana prostovoljna dela…a ne…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

wow.
Impresivno.
Primožu predlagam, da imenuje zunanjega moderatorja, najboljše nekoga z znanjem iz psihiatrije ali psihologije. Kakšen sociolog bi bil tu že precej odveč, saj ne gre več za dinamike tropa, pač pa že za čisto konkretne individualne patologije.
Pa lep dan vsem udeleženim.

Ti si nastavljen od Primoža – in tvoja pooblastila ne sežejo dlje, kot do izbrisa prispevkov (veliko ljudi tega ne razume, da je moderatorska funkcija zelo omejena). In ker, kot sam ugotavljaš, ni mogoče dan in noč prežati na uporabnike in brisati prispevkov, ker nima smisla – sem ravno iz tega razloga obtožil Primoža, da je kriv za takšno stanje, ker pač dopušča kaos in ne ukrepa, saj on ima drugačna, precej močnejša orodja, kako prepričiti pisanje oz. onemogočiti nepridipravom, da oddajajo poste.[/quote]

To drži, da imam takšna orodja, vprašanje je, komu moram zapreti dostop in iz takšnega dreka je to zelo težko razbrati. Ker potem bi moral kar veliko selekcijo narediti.

primož[/quote]

Mislim, da tule gre za rahlo sprenevedanje, saj se točno ve, na koga je letelo največ pritožb, ne dvomimm ,da je zraven Robijevega zasebnega predala bil tudi tvoj zelo zaseden. Tako da ne vem, čemu je treba osveževanje spomina? Če se ne spomniš, je dovolj, da pogledaš statistično, kdo ej bil tisti, na katerega je letelo največ prtožb v zadnjem času na M/Ž čvek? Kdo neki, a ne, je potrebna posebna selekcija, kot da ni očitno, kdo je glavni krivec z znižanje kulturnega nivoja komunikacije !?

Ampak Robi lahko samo briše, od tebe pa se zahteva akcija, ker ni pošteno, če je Robi potem tisti tampon, ki odnese srd in jezo drugih uporabnikov, češ da ne ukrepa, če pa je administrator tisti, ki je mlačen v dejanjih (Pilatus si umije roke in se “ne meša”). Namreč administratorska pooblastila bi po zdravorazumski logiki zahtevale ukrepe za razliko od ignorance, saj tak nivo komunikacije, ki se omejuje zgolj na genitalno-seksualne vulgarizme osebe, čez katero je bilo napisanih 100% največ pritožb, je zelo moteč in omejuje dialog kulturnih ljudi, ker vsako temo zapolni s svojimi “intelektualnimi biseri”, katerih največji domet je mogoče kak palec višje iznad popka.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam. Seveda jaz ne morem nikomur prepovedati komentiranja. Lahko samo brišem. Normalno pa, če nekdo nenehno kritizira forum in moderatorje, potem se logično vprašam, kaj še počne tu, če ni zadovoljen ?
Kot je pa že bilo razvidno, imajo največ pripomb ravno tisti, ki najbolj zasmetijo forum s svojimi žaljivkami in prostaškimi izrazi.

Za vsak slučaj, če tole sploh še kdo bere, pristavim še svoj piskrček.

Tudi jaz bi od žensk postavila zgolj Margot- (Jasno in glasno žal več ni med nami, pa dvomim, da bi se ji dalo brat te klobasarije), tistih milosrčnih deklic (ala Bibita et Co.) bi pustila pri miru, ker bi se sčasoma pogrenile od te klime na forumu…

Od moških pa On_. Dovolj izkušen in z dovolj energije, da bi se mu dalo s tem ukvarjati in z dovolj močno hrbtenico, da se ne bi uklonil “grožnjam” ter obenem dovolj humorističen, da ne bi izpadel zategel. Iz povsem istih razlogov glasujem tudi za Margot-

Kako kaže, Primož? kdo je dobil največ glasov?

Lihkar mi je Robi odstranil primeren komentar v temi “Tipičen kreten ???”. V njem ni bilo nobene kletvice, pa pisal sem direkt na temo. Toliko o pravilih na tem forumu. I’m gone !

need some help?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če se sam ne znaš dol spravit, ti je bilo treba nekako pomagat. 🙂 Kako sem zloben. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Margi torej!

kdor ne zna – uči
kdor tudi učiti ne zmore – svetuje
komur pa tudi svetovanje ne gre – moderira

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če sam ne vem bom pa vsaj druge učil…. a ne NM-3w? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close