Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja
Še enkrat, nimam nobenih interesov. To kako ti ocenjuješ je tvoja pravica. Prijaviti se tako ali tako ne upaš
Robiju bom tudi na štiri oči utemeljil vse kar sem napisal.
Ampak slovenština ti pa šepa!
Evo, pa sem se ti še bolj zameril![/quote]
e moj Paco, prijatelju stari….edino kar si pametnega napisal je to, da boš Robiju povedal in utemljil na 4 oči, tako se dela in tako je prav, ampak, to bi ti moral narediti že prej, velik prej preden si začel tapkati neumnosti o Robiju na očeh javnosti….
pa še tole dragi Paco, nisi se mi zameril , ne prej ne zdaj niti kasneje se mi ne boš, opazarjam samo na to kako se rečem streže in če si ven potegnil lekcijo (očitno si jo) potem je moje delo obrodilo sadove…to je tudi moj namen:)
Oooo Sadni (skoraj sem spregledala tvoj zapis, še dobro da te je On_ citiral :)) mislim glede na to, kakšno čast si mi izkazal, da lahko povem prva.:)
Sem že včeraj in danes neštetokrat napisala zakaj, tako da bi se s ponovnim naštevanjem samo ponavljala. To pa zopet ne bi bilo v redu.
Sem pa bila včeraj na sladoledu; takšen z višnjo na vrhu mmmmm kako je bil dober; ti je lahko žal, da si mi dal košarico :)))
No pa si mu nastavila past…. 😀
Če pride ti ne bo več všeč, ker bo popustil svojim trmastim načelom, da na piknik ne gre, če ne gre je po tvoje brez ja*c….ha,ha,ha…
Ne more zmagat, nikakor 😉
Primož spet ga žalijo! :))))))))))))[/quote]
Ma, to je samo zato, ker si me ti spet “obrnil”…:))
Glej, luštno je iz luknje vpiti Margot je blesava, Marko je hrošč…jaz pa samozavesten.
Dajmo se torej dobit, pa lahko drug drugemu natančno izmerimo j….. :)))[/quote]Ups, potem pa moram na dan D obleč frišne gate…….
A sporočimo Primožu naknadno kdo bo moderator glede na velikost j…..? 😀
Jap, Bibitka, Japkica, Marko, Margot, jaz in še kdo smo prava mala hudodelska združbica. :)))[/quote]
Tako je sova, ozna, fbi… pa še kaj. No ali pa je kdo, ki ima preganjavico na Čveku? 🙂
Se pravi po tvoji logiki bi bilo potrebno moderatorja, ki slabo opravlja svoje delo, o tem obvestit v živo, prek foruma ne šteje, saj tako ne izpadeš dovolj samozavesten in istočasno kredibilen ? Haha, bolanija prisežem 😀 Potem pa sploh nevem zakaj je Primož odprl to temo, če takšni komentarji nimajo nobene vrednosti LoL. Očitno se bom moral še sam poslovit iz tega čveka, podobno kot se je že Spider včeraj, to ne pelje nikamor :>
Se pravi po tvoji logiki bi bilo potrebno moderatorja, ki slabo opravlja svoje delo, o tem obvestit v živo, prek foruma ne šteje, saj tako ne izpadeš dovolj samozavesten in istočasno kredibilen ? Haha, bolanija prisežem 😀 Potem pa sploh nevem zakaj je Primož odprl to temo, če takšni komentarji nimajo nobene vrednosti LoL. Očitno se bom moral še sam poslovit iz tega čveka, podobno kot se je že Spider včeraj, to ne pelje nikamor :>[/quote]
da slabo opravlja delo je zraslo na tvojem in spiderjevem zeljniku, da vaju vodi osebna vendeta je tudi jasno in kot takšna bi se morala izločiti iz ugotavljanja robijevih moderatorskih kvalifikacij..zaradi higiene..
Se pravi po tvoji logiki bi bilo potrebno moderatorja, ki slabo opravlja svoje delo, o tem obvestit v živo, prek foruma ne šteje, saj tako ne izpadeš dovolj samozavesten in istočasno kredibilen ? Haha, bolanija prisežem 😀 Potem pa sploh nevem zakaj je Primož odprl to temo, če takšni komentarji nimajo nobene vrednosti LoL. Očitno se bom moral še sam poslovit iz tega čveka, podobno kot se je že Spider včeraj, to ne pelje nikamor :>[/quote]
da slabo opravlja delo je zraslo na tvojem in spiderjevem zeljniku, da vaju vodi osebna vendeta je tudi jasno in kot takšna bi se morala izločiti iz ugotavljanja robijevih moderatorskih kvalifikacij..zaradi higiene..[/quote]
Poglej dejstvo je da je Robi mnoge komentarje ki so bili skrajno žaljivi ali skrajno off topic (torej niso imeli nit 1% veze z temo) pustil da so nepobrisani tudi več kot 24 ur…
jaz mislim da je on super moderator če bo začel 100% brisat off topic in brezvezni čvek…
chat je na voljo in tam je brezvezni čvek tukaj pa naj bodo teme kjer se čveka o temah ne pa da si notri 3je dopisujejo o piškotkih in nevem kaj še vse…
Še enkrat, nimam nobenih interesov. To kako ti ocenjuješ je tvoja pravica. Prijaviti se tako ali tako ne upaš
Robiju bom tudi na štiri oči utemeljil vse kar sem napisal.
Ampak slovenština ti pa šepa!
Evo, pa sem se ti še bolj zameril![/quote]
e moj Paco, prijatelju stari….edino kar si pametnega napisal je to, da boš Robiju povedal in utemljil na 4 oči, tako se dela in tako je prav, ampak, to bi ti moral narediti že prej, velik prej preden si začel tapkati neumnosti o Robiju na očeh javnosti….
pa še tole dragi Paco, nisi se mi zameril , ne prej ne zdaj niti kasneje se mi ne boš, opazarjam samo na to kako se rečem streže in če si ven potegnil lekcijo (očitno si jo) potem je moje delo obrodilo sadove…to je tudi moj namen:)[/quote]
Tvoje delo ni obrodilo nobenih sadov. Midva z Robijem sva to rešila preko ZS, preden si se ti poglobil v moje nizkotne namene! Kapiš??
pa še tole dragi Paco, nisi se mi zameril , ne prej ne zdaj niti kasneje se mi ne boš, opazarjam samo na to kako se rečem streže in če si ven potegnil lekcijo (očitno si jo) potem je moje delo obrodilo sadove…to je tudi moj namen:)[/quote]
Tvoje delo ni obrodilo nobenih sadov. Midva z Robijem sva to rešila preko ZS, preden si se ti poglobil v moje nizkotne namene! Kapiš??[/quote]
dejstva govorijo sama zase, ti lahko samega sebe prepričuješ kolikor želiš, pa to ne spremeni tega kar si napisal javno, razumeš? razumeš razumeš
Ampak v tem konkretnem primeru dejansko vozijo v napačno smer vsi ostali oziroma večina.
Prav srbi me, da bi ti napisala kaj v slogu, ki me je zmotil in vključuje mame, sestre ali hčerke, pa se bom zadržala, čeprav ti bi bilo – kot lahko razberem iz tvojega odgovora Sadnemu – očitno čisto okej, sprejemljivo in mainstreamovsko.[/quote]
Ja, razumem, tako razmišlja tudi tisti, ki se vozi kontra in verjame, da so vsi ostali v zmoti. Hudič je bit tako prepričan v “zmoto”, dokler ne “pokneš”. Včasih se človeku le zdi, da ima prav, pa nima, ker ne zna pogledat dovolj globoko vase oziroma nazaj.
Gargamel: “pohvataću ja vas, pohvataću vas pa bilo mi to zadnje što ću učiniti u životu”. 🙂
P.S.: kje in kdaj bo tale piknik o katerem se vseskozi govori?[/quote]
Joj, če te dobim v roke… pa če bo to na pikniku ali pa krnekje…. :)))[/quote]
Ja kaj pa se lahko neugodnega zgodi? Verjetno nič kaj veliko. 🙂
ON topic: Le kdo bi hotel biti moderator? Kaj ima od tega? To mora bit safr prebirat vse neskončne blodnje in se prerekat z malce preveč samozavestnimi.
Jaz nisem prišel na ta čvek zato da bi se zabaval, ampak predvsem zato, da bi prebral kaj poučnega. Kakšna konkretna debata se pa še razvit ne more, če se najdejo vmes taki butalci, ki ulevatajo z offtopic komentarji. Še to, če se želim zabavat, potem se raje logiram na Mn3njalnika, kjer se menim s sovrstniki, 40+letniki me težko spravijo v smeh. Moj humor bi bil prehud zate, nikoli ga ne bi razumela.
Robi je mogoče res prepameten za moderatorja na monu.
Glede na zahtevnost tem, bi po moje bil dovolj kakšne oragutan iz lj zoo. Gorila in šimpanz bi po par tednih dala odpoved, ker bi se jima teme zdele prebutaste.
Je pa žalostno, da odrasli šolani ljudje nekateri celo visokošolani potrebujejo ateka ali pa mamico, da jih drži za rokico tudi v virtualnem svetu.
In ker se ne znate obnašat naj moderator prebere in odobri vsak post pred objavo. In naj briše po svoji volji ali volji večine.
Se strinjam, moderatorja imamo, zato bi bolje izbrati moderatorko. Moj glas gre tudi Katenjki.[/quote]
Hinavščina brez primere. Katenjko, ki je nadzirala vse tvoje poste in poste drugih uporabnikov, jih memorirala, kasneje njihovo vsebino “metala v faco” na forumu in chatu bi ti postavil za moderatorko?
Jaz podpiram Robija, kvečjemu bi kot moderatorko predlagala Margot. Presenečenje, a ne? :)))[/quote]
Se popravljam, Antilopo za moderatorko! Prav? :)))
Zdaj pa se bo Margot pritožila nad tabo, potem pa bom njo predlagal za moderatorko. Tako se ne bom nobeni zameril. 😀
jin-jang vedno, da so kozmične forumske energije na forumu v ravnovesju 🙂 – torej manjka ženska moderatorka, ker tudi moški bi radi prehvalili žensko moderatorko, ker zdaj ve lahko samo Robija hvalite. 😀
Interes ima tudi Matjažko, ki nekam podmuklo predlaga Katenjko. To je tista, ki pride na vsa srečanja. :))[/quote]
Jah, ima pač več oboževalcev, saj ti menda imaš tudi par skrivnih, tako da ne rabiš biti ljubosumna. hehe :)))
Moderatorja imamo ,se pravi – je moderatorka na vrsti,:
katenjka ima 3 glasove
Jaz sem njeni pooblaščeni zbiralec glasov , ker strici iz ozadja imamo svoje lobistične intrerese, da nastavimo politične ljudi, ki nam bodo najboljše služili. :)))
Interes ima tudi Matjažko, ki nekam podmuklo predlaga Katenjko. To je tista, ki pride na vsa srečanja. :))[/quote]
Jah, ima pač več oboževalcev, saj ti menda imaš tudi par skrivnih, tako da ne rabiš biti ljubosumna. hehe :)))
katenjka ima 3 glasove
Jaz sem njeni pooblaščeni zbiralec glasov , ker strici iz ozadja imamo svoje lobistične intrerese, da nastavimo politične ljudi, ki nam bodo najboljše služili. :)))[/quote]
To, da ona tebi služi mi je jasno že več mesecev. :)) Preveč očitno taktiko sta izbrala – navidezni prepirčki….
katenjka ima 3 glasove
Jaz sem njeni pooblaščeni zbiralec glasov , ker strici iz ozadja imamo svoje lobistične intrerese, da nastavimo politične ljudi, ki nam bodo najboljše služili. :)))[/quote]
To, da ona tebi služi mi je jasno že več mesecev. :)) Preveč očitno taktiko sta izbrala – navidezni prepirčki….[/quote]Draga kolerična in zasanjana forumska prijateljica, jaz se odpovedujem (so)moderiranju v imenu tega, da bi se midve boljše razumeli 🙂 🙂 In še na to srečanje me ne bo, ker imam preveč dela z vsemi vašimi trenutnimi podatki tu na čveku :):)
Sicer pa podpiram robija, kolikor ga berem in kot sem ga spoznala osebno, je zadosti strpen in dovolj trmast, morda bi pa lahko sami prispevali k zmanjšanju prostaških postov, če določenim(emu) piscem ne bi replicirali.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] To, da ona tebi služi mi je jasno že več mesecev. :)) Preveč očitno taktiko sta izbrala – navidezni prepirčki….[/quote]
zrelo za temico kdo s kom .. po kom ☺
To, da ona tebi služi mi je jasno že več mesecev. :)) Preveč očitno taktiko sta izbrala – navidezni prepirčki….[/quote]Draga kolerična in zasanjana forumska prijateljica, jaz se odpovedujem (so)moderiranju v imenu tega, da bi se midve boljše razumeli 🙂 🙂 In še na to srečanje me ne bo, ker imam preveč dela z vsemi vašimi trenutnimi podatki tu na čveku :):)
Sicer pa podpiram robija, kolikor ga berem in kot sem ga spoznala osebno, je zadosti strpen in dovolj trmast, morda bi pa lahko sami prispevali k zmanjšanju prostaških postov, če določenim(emu) piscem ne bi replicirali.[/quote]
Ja, a ni fajn, če ostali forumaši podpiramo vajino skrivno ljubezen (z Matjažkom mislim)? Jaz bom vajina poročna priča. :))
Forum je zaprt za komentiranje.