Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Isto se sprašuje tip, ki vozi po avtocestnem pasu v kontra smer, “kako vraga ne opazijo, da se vozijo kontra, a se dalajo neumne al kaj”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No točno o tem sem govoril včeraj. To so ti “nedolžni” prci Marka, v obliki enovrstičnih stavkov, ki se ponavadi končajo s smajlijem. Sam začne provocirat, potem se pa čudi, če dobi nazaj kako krepko.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, to ni nedolžni prc. To je resen “prc”, nad katerim bi se moral zamislit. Tako jaz vidim stvari resnično. V kakšni obliki ga pa zapišem, pa je to moja stvar. Tvoje dojemanje tega se mene več ne tiče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jap, Bibitka, Japkica, Marko, Margot, jaz in še kdo smo prava mala hudodelska združbica. :)))

Ampak v tem konkretnem primeru dejansko vozijo v napačno smer vsi ostali oziroma večina.

Prav srbi me, da bi ti napisala kaj v slogu, ki me je zmotil in vključuje mame, sestre ali hčerke, pa se bom zadržala, čeprav ti bi bilo – kot lahko razberem iz tvojega odgovora Sadnemu – očitno čisto okej, sprejemljivo in mainstreamovsko.

Kot, da se je težko dobit z nekom prek neta. To sem jaz počel že kot najstnik, ko sem bil še sramežljiv, nesamozavesten, danes mi to ne predstavlja nobenega izziva. Dosti težje je navezovati stike z ljudmi, s katerimi nisi spregovoril niti besedice. Probaj pa poročaj kako je bilo 😉 Vi ko se dobite na tistem pikniku boste kremljali o forumu, češ kdo je izpadel še najbolj zanimiv in na drugi strani kdo vas je še najmanj impresioniral. Stavim, da naslednjič, ko se boste dobili, da se vas bo večina razgovorila šele takrat, ko se bo nekdo dotaknil mojega vzdevka :>[/quote]

Jaz nimam nekih izkušenj z “dobivanjem” preko neta, v celem življenju sem na ta način spoznala samo eno žensko, s katero sva se povezali zaradi zdravstvenih problemov.

Sem tipična ženska klepetulja, ki brez težav ogovori vse staro od 9 do 99 let, stare šole, ko pač ni bilo druge možnosti kot da si nekoga ogovoril, če si ga hotel spoznati. Zato imam ogromno družabnih stikov in, če verjameš ali ne, ni mi potrebno prav iti na nek piknik tako kot si ti misliš, da imam s kom spregovoriti. Zaradi vse te današnje tehnologije smo mi, starejši, v nekakšni prednosti v navezovanju stikov – se mi zdi.

Ampak seveda, v to te ne morem prepričati drugače kot tako, da prideš na piknik. Če ne, boš še leta in leta po tem forumu vlekel isto jaro kačo in iz varnega zavetja vpil: margot je debela, margot je stara in povrhu vsega še škili… Glej, to se mi pa ne ljubi poslušati.

Torej dokaži, da si samozavesten in pridi. Zelo so mi všeč ljudje, ki trmasto zagovarjajo svoja stališča, čeprav se mogoče z njimi ne strinjam. Dokler ostajaš kjer si in še misliš, da se bo forum razvnel le ob omembi tvojega imena pa v mojih očeh nisi samozavesten, ostajaš le domišljav.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne moreš pričakovat, da bo debata tekla točno v tisto smer kot bi jo nekdo rad, mogoče celo, da se ga pomiluje. Vsak predstavi svoj vidik, kar ni nič narobe. Narobe je mogoče to, ko se nekateri obešate/mo na posamezne pisce kako posplošujejo, žalijo…., v bistvu pa le ne najdejo smisla/bistva v povedanem. Prevečkrat se pa tudi zgodi, da nekdo postavitvi le prvi post/vprašanje, ki mogoče niti to ni, in potem ne sodeluje več v razpravi in po x straneh pride potožit, se “zahvalit”, da smo uničili temo….
“Ronka system”

Ja in kaj sedaj Primoža za rokav cukat kako se mi je zgodila krivica oz povedat, da eni tam delajo krivico nekomu in je treba čvek ukinit?…
Res ni za vsakogar ta reč, sploh če ima bolj slabo srce…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aha, On_ je tudi del te združbice, ki ščiti Robija. :))

če še lahko na nek način razumem tiste , ki vodijo kampanijo proti Robijo( dobro Paco ima za to svoje lastne nizkotne nagibe ker bi se rad ušunjal na bolj obiskani forum in je neke vrste Krt v organizaciji ki ji pripada..), pa ne razumem Primoža , ki sploh dovoli in ne samo da dovoli celo sodeluje v tej histeriji…pa kašen šef si Primož, da ne znaš sam ocenit dela moderatorja in poslušaš glas hujskačev?
Robi ti pa, če si pameten se distanciraj od teh neumnosti, sam dobro veš da dobro opravljaš svoje delo in tudi drugi in to ti naj bo zadosti….

Nimam se jaz nič za zamislit nad tvojimi prispevki. Misliš, da si napisal nekaj “globokega”, a resnica je takšna, da si ta stavek ponovil že najmanj 10krat v teh 7ih letih odkar visiš na forumu. Razumem kaj si želel povedati, ampak se ne strinjam s tem, razumeš ? Nehaj se ponavljat že enkrat in se sprijazni, da če se bom že odločil kaj spremeniti pri sebi se definitivno ne bom zaradi tebe, ker ti si zame nič drugega kot en navaden internetni hrošč, ki več kot očitno preveč časa preživi za računalnikom.

Gargamel: “pohvataću ja vas, pohvataću vas pa bilo mi to zadnje što ću učiniti u životu”. 🙂

P.S.: kje in kdaj bo tale piknik o katerem se vseskozi govori?

Interes ima tudi Matjažko, ki nekam podmuklo predlaga Katenjko. To je tista, ki pride na vsa srečanja. :))

Prvo kot prvo, kdo si ti men, da ti moram karkoli dokazovat ? To da sem samozavesten vem že sam. Pa, če pustimo vse to ob strani, glavni razlog zakaj se jaz ne bi nikoli tam pojavil je zaradi takšnih uporabnikov, kot so On_, Robi, Nm-3w in ostala kompanija. Pa ne zaradi tega, ker nimam jajc, ampak zaradi tega, ker jih je že prek foruma težko prenašat. Namesto tega raje povabim kako simpatično 20 letnico na pijačko in se bom imel dosti lepše, kot z vami.

Antilopa jaz ne bi mogla bit.. :((((( Vprašaj Oneta, meni nagajajo “obrati” :))

Interes ima tudi Matjažko, ki nekam podmuklo predlaga Katenjko. To je tista, ki pride na vsa srečanja. :))[/quote]
spet strici iz ozadja?))) no itak je Katjenka Matjažka okarakterizirala za podmuklega in mutnega tipa? kdo zdaj komu štango drži, to je zdaj vprašanje?)))

Se strinjam, moderatorja imamo, zato bi bolje izbrati moderatorko. Moj glas gre tudi Katenjki.[/quote]

Tudi jaz se strinjam s Katenjko. Všeč mi je, ker je iskrena, kritična in samokritična, dovolj realna in hkrati čustvena, doma na različnih področjih. Mislim, da bi bila odlična moderatorka.

:) Hej kaj pa imam jaz s tvojimi obrati? 🙂
Da ne bo sedaj prišlo iz tega ven, da jaz tebe kakorkoli obračam….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Z zapisom se v celoti strinjam! Sem že zgoraj napisala Primožu, da mi je (prav zaradi tega, kar se sedaj dogaja) nerazumljiv njegov način, ki se ga je lotil z iskanjem novega moderatorja.

Če bi bila jaz na Robijevem mestu bi vse skupaj poslala v tri krasne 🙂

No pa si mu nastavila past…. 😀
Če pride ti ne bo več všeč, ker bo popustil svojim trmastim načelom, da na piknik ne gre, če ne gre je po tvoje brez ja*c….ha,ha,ha…

Ne more zmagat, nikakor 😉

Primož spet ga žalijo! :))))))))))))

A mi lahko vsi tisti, ki ste za to, da Robi ostane moderator razložite zakaj je to dobra poteza, če še naprej ne bo brisal neprimernih komentarjev ? Bibita lahko kar ti začneš prva :>

Še enkrat, nimam nobenih interesov. To kako ti ocenjuješ je tvoja pravica. Prijaviti se tako ali tako ne upaš
Robiju bom tudi na štiri oči utemeljil vse kar sem napisal.
Ampak slovenština ti pa šepa!
Evo, pa sem se ti še bolj zameril!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

:) Hej kaj pa imam jaz s tvojimi obrati? 🙂
Da ne bo sedaj prišlo iz tega ven, da jaz tebe kakorkoli obračam….. :D[/quote]

Seveda da jo obračaš, saj to je jasno …. :))

z besedami :)))

Saj tudi tvoja ni najboljša, tako da se ni za hvalit!

Se pa strinjam z X6, če bi ti imel “čiste namene”, bi to Robiju povedal že prej preko ZS, ne pa da to javno pisariš in še to na forum, kje je Robi moderator. To pa je za moje pojme skrajno SPREVRŽENO. Pika!

No pa si mu nastavila past…. 😀
Če pride ti ne bo več všeč, ker bo popustil svojim trmastim načelom, da na piknik ne gre, če ne gre je po tvoje brez ja*c….ha,ha,ha…

Ne more zmagat, nikakor 😉

Primož spet ga žalijo! :))))))))))))[/quote]

Ma, to je samo zato, ker si me ti spet “obrnil”…:))
Glej, luštno je iz luknje vpiti Margot je blesava, Marko je hrošč…jaz pa samozavesten.
Dajmo se torej dobit, pa lahko drug drugemu natančno izmerimo j….. :)))

Ajde, če je zaj**l in ni pravi čas pobrisal oz sploh ni pobrisal naj pobriše Primož, Anreja….kdorkoli, naj povedo robiju naj v bodoče briše kar je po njihovo treba in gremo dalje!
Kaj boš sedaj toplo vodo odkrival al bi ti rajš kompot?……..cccccc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close