Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?
A ona si pa otroka želi ali zakaj misliš, da bi ti ga “podtaknila”? Ene ženske so zadnjič pisale tu po forumu, da ženske tega ne delajo, tako da si ne rabiš delat skrbi. 🙂
Hm, bojiš se, da ti ne bo “podtaknila” otroka. Podtakniti otroka bolj pomeni, da bi otroka nekdo drug naredil, ona pa bi rekla, da je tvoj. :)) Pravilen je predzadnji stavek – paranoja me ubija, razmišljam celo o prekinitvi zveze. Če si s to žensko ne predstavljaš imeti otroka, vsaj ne v tem trenutku, čeprav je stara čez trideset, ti pa tudi nisi več rosno mlad, potem si poišči žensko, s katero ti ne bo težko imeti otroka. Drug problem je, če sploh še ne želiš imeti otroka. V takem primeru si poišči žensko, ki je kondom ne bo motil. Je pa dobro, da si previden.
P.S.: Po napisanem sodeč se mi zdi, da je sploh ne ljubiš. Ni mi jasno, zakaj si potem z njo?
Seksaš z izvenzemeljskim bitjem, o katerem ne veš prav nič, samo spol ti je očiten, da veš, kam ga “vtakniti”, če sem malo porogljiv – ker se ne pogovarjaš z njo, da potem bolj zaupaš anonimnim forumskim komentatorjem kot pa lastni punci, ko sprašuješ o zasebnih stvareh, ki bi se naj dotikale samo in zgolj vaju, saj se o teh rečeš vsak “normalen par” tudi pogovarja…
Mogoče je kje za nagrado dobil vrečo kondomov in jih zdaj ne želi kar tako zavreči. 🙂
Mogoče je kje za nagrado dobil vrečo kondomov in jih zdaj ne želi kar tako zavreči. :)[/quote]
Saj na nek način je tole strašljivo. Skoraj kot neka taktična igra ali šah. Po eni strani on njo “izkorišča”, ker nima nekih resnih namenov, po drugi strani pa se je boji, da mu ne bo podtaknila otroka. To je skoraj kot tisti film “V postelji s sovražnikom”. :))
Zakaj zaboga se pa tako bojiš “stranskih produktov seksa”, če jo imaš (menda) rad, jo ljubiš?
Ali pa je ona le nek objekt kamor se hodiš ti praznit?
Očitno je “tvoja draga” v stiski in bi te na svoj način rada prepričala v nekaj….
Po takem podobnem prepričevanju je nek tvoj prednik utrgal jabolko iz (prepovedanega) drevesa…. 😉
Če si oba ne želita otroka, potem je bolje, da ga nimata.
Tu je treba razčistiti in se iskreno pogovoriti kaj si kdo želi ali ne želi. Ne pa gledati kako drug drugega izkoristiti v svoje namene.[/quote]Se strinjam.
Seksaš z izvenzemeljskim bitjem, o katerem ne veš prav nič, samo spol ti je očiten, da veš, kam ga “vtakniti”, če sem malo porogljiv – ker se ne pogovarjaš z njo, da potem bolj zaupaš anonimnim forumskim komentatorjem kot pa lastni punci, ko sprašuješ o zasebnih stvareh, ki bi se naj dotikale samo in zgolj vaju, saj se o teh rečeš vsak “normalen par” tudi pogovarja…[/quote]
Kako dober komentar. In vse je čisto res.
Če ga ne bo imela kmalu, bo lahko hitro prestara…:)
Pač ji povej, da te je strah, da ne bi zanosila in dokler ne bosta razčistila, ji ne daj možnosti, da bi lahko.
Poskrbi za lastno “kontracepcijo” tako, da ne končaš v njej.[/quote]
Upam, da svojim otrokom ne daješ takih nasvetov. Prekinjen spolni odnos je tako slaba kontracepcija (oziroma nekontracepcija), da je le malo manj možnosti za zanositev kot pri seksanju z namenom oploditve.
Mogoče je kje za nagrado dobil vrečo kondomov in jih zdaj ne želi kar tako zavreči. :)[/quote]
Upam, da ne bom spet koga zmotila s svojim javljanjem, samo pristavila bi svojo skromno misel, če seveda lahko.
Kaj pa seks zaradi golega užitka? Preprosto zadovoljevanje potreb? Isto kot samozadovoljevanje samo brez besedice samo?
Tega ni rekel. Celo nasprotno. Rekel je, da razmišlja o prekinitvi zveze. O tem pa ne razmišljaš, če nekoga ljubiš. In s tem, ko je napisal, da je on 27, ona pa 31, sem nekako nehote dobila občutek, da se mu že razlika v letih zdi nepremagljiva ovira do resne zveze z njo.
Zakaj izkorišča? Mogoče sta bila v začetku samo seks-frenda in si je ženska s potekom časa premislila. Zdaj si želi z njim nekaj več, resno zvezo, za katero pa on še ni pripravljen.
To, da se ne moreta dogovoriti glede pravil igre in nezaupanja je druga stvar.
Samo razmišljam na glas. Upam, da ne preveč na glas.
Nekam plašna si mi danes 😉
Užitek je stranskega pomena, gledano iz zornega kota narave, evolucije, tu pa je predstavljen kot glavni razlog za to zvezo. Njej “sekajo” (naravne?) želeje preko okvirja te zveze in on se čudi temu oz o tem nič ne ve…. :/
Forum je zaprt za komentiranje.