Moski 111
Kdo pa tega ne počne…. mislim kakšno vprašanje. No, res pa je da eni tega ne dajo na “zvočnik” 😉
Dobil si tri cveke in moj sošolec je tršici, ki ga je kregala ob tem, ko mu je pisala tretjega v želji, da bi se fant začel učit, rekel: “Ah tršica sam, da smo zdrav….” (in to je postala priljubljena fraza, ko te je kdo vprašal koliko si dobil:”Ne sprašuj, sam da smo zdrav... )
Moški111 zate pa nisem več prepričan v to… Mogoče preveč nočnih? 😉 :))))
Hvala, ker mi jo namenjaš.
Nikoli te ne pozabim…… 🙂
No sedaj sva pa midva mulca iz čakalnice in naju drugi ocenjujejo (čisto potiho 😉
Samo Bibita je povedala (naglas), da bi bil nekdo za ponucat, nekdo je pa zgrešil poklic… :/
Moški sedaj pa ugibaj kateri si…. 😀
Moski 111 preveč si se opustio… pa vidiš, da si napačno vpisal temo in avtorja. Sem že mislila, da te bo kdo javno ocenil. :))))
PS; brada raste?
Saj smo tudi drugi opazili, da nekaj ni v redu. 🙂
Samo jaz si niti pisniti nisem upala kaj v tej smeri, ker danes pa si še bolj “nataknjen” kot si bil prejšnji teden. Sem se ustrašila, da mi celo prepoveš branje tvojih tem, kaj šele, da bi si drznila kaj napisati.:)) Potem bi se res morala še samo s politiko ukvarjat.:)
Če je temu vzrok samo brada, se čim prej obrij (meni brada sploh ni všeč) hehehe…. “brado pa preč daj, samo živina ima po cevi glavi vase :))) …. al nekako tako je Meta Janezu djala 🙂
japkica hudo vprašanje… bova še moskega111 odgnale s foruma, kaj bova pa potem? :))))
No pa bom vseeno reskirala, saj veš kdor ne reskira ne profitira.:)
… tam nekje okrog 40 – 45 let, zelo načitan, inteligenten, provokator na celi črti…. težko je z njim shajat kar tako, če pa ima rad, potem pa srečna tista, ki jo ima ali jo bo imel:))
zdaj pa še ti kaj dodaj.:) da ne bom vsega jaz kriva.:)
Forum je zaprt za komentiranje.