Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Da ne bomo sam jamral in razglabljal o negativnih temah, ena bolj vesela.

Mene je recimo muchas razveselilo današnje eksperimentiranje z lasmi. Čeprav sem bila pred dobrim mesecem pri frizerju, so mi kar zrasli in seveda nikoli ne morem naredit take frizure kot jo je on. Malce (na koncu se je nabrala konkretna kepa) sem jih skrajšala, po občutku, malo tu, malo tam, imam srečo, da imam goste in nisem takoj oskubljena [sub]sploh če kaj zafušam[/sub] 😀 Skratka, to je bil danes moj happy trip.

Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje. Aja razžalosti me, če mi kdo napiše, naj se mu izgnem, da ga ne smem citirati, mu odgovarjati, (ampak to spada v drugo temo)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Bi šlo brez sarkazma?

Bi šlo brez sarkazma?[/quote]
Zakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. 🙂

Mene je danes osrečil 500 ml lonček od Maxima sladoled jogurt-višnja, ki sem jo pojedla naenkrat vsega. Na koncu sem se sicer malo tresla od mraza:) samo je bilo vseeno dobro.

trenutno me razveseljuje Amy – Live At Glastonbury Festival 2008, in vedenje, da me čaka vroča kava in knjiga na terasi…

Bi šlo brez sarkazma?[/quote]
Zakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. :)[/quote]

Sarkazem kaže na nespoštovanje sogovornika, izmikanje odgovoru etc.

Gotovo je kaj pozitivnega, kar vas ljudi osrečuje ali po čemer sežete, ko ste nejevoljni?

Odvisno od situacije in samega razloga za nejevoljnost.
Lahko je to neka pozitivna oseba, dober film, glasba, kaj dobrega za pojest..:)

Mene zadnje čase razveseljujejo priprave na piknik.

To je čist tako, izven ostalih “rednih” razveseljevanj.

Drobne stvari, ki me osrečujejo so male sreče, ki kakor hitro pridejo, tudi hitro izginejo. Trenutno uživam v dejstvu, da me kmalu čaka dopust in ležanje na plaži z možgani na off, čivavo na straži, visenjem v mreži med dvemi drevesi…

Na splošno pa veseli, radoživi, polni ljudje (ne sami sebe, da ne bo pomote), zaradi katerih vem, da bog še ni obupal nad nami.

…da sem 7km (2-3km klanca) pretekel 10 dni po nesreči in je bilo počutje 90%, performance pa 95% pri 70% normalne intenzitete. Sedaj pa stopnjevati kot je zdravnik priporočal 🙂

Na drobno: mene razveseli mavrica, sončni zahod, lepo vreme, lepo poletje, pozitivna presenečenja (to nedeljo se mi je zgodilo, pa ne bom napisala, kaj), kava s prijateljico, pozitivni ljudje, skok na glavo v vodo.

Pridni ste [sub]si obriše solzico – sarcasm off![/sub] Mene pa osrečijo drobne prijaznosti neznanih ljudi, ko se ti zdi da ti gre čisto vse narobe.

Vedno pa tole Tracy Chapman

Krivokljun jeaaaa:).

Muska je zakon, predstavlja del mene in ja, to je ena velika sreča. Da slišim, čutim, doživljam.

[youtube]khiz9yrMpDE[/youtube]

Je ogromno malenkosti (mogoče sem zato ves čas dobre volje), izpostavil bi pa še nasmeh kakšnega dekleta na ulici…to vedno deluje 🙂

Sem pravkar skozi pisanje maila dobila misel:

razveseli me, če zna kdo odpustiti. Je obojestranska korist: tistega, ki odpušča in tistega, ki mu je odpuščeno.

Razveseli me mavrica v dežju oz po dežju, nasmeh nezancev/neznank, nova dobra&prijetna glasba, srečna naključja, srečati nekoga, ki ga že več let nisem in ugotoviti, da me še nosi v spominu, razveseljuje me lastno zdravje oz novica o tem, da je nekdo “prebolel” kakšno bolezen ali druge težave, veseli me tudi, da mi neki popolni neznanci (pa tudi bližnji) dajo občutek spoštovanja in vrednosti, pogosto se razveselim nacionalnih športnih uspehov in še in še bi lahko naštevala 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ta hip me je razveselilo eno pozabljeno pivo v hladilniku.

a ja in malo prej me je razveseljevala ena simpatična slušateljica :-)))

Pa kaj ste zdaj zapeli za katenjko? Saj je čist v redu punca, samo eno rahlo dozo popredmetenja rabi. To sem že enkrat napisal, pa mi je zgleda zamerila 😉

Človek se kar zdrzne ob tej skromnosti 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala…in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene osreči šopek ivanjščic, dobra pesem, prijeten nasmeh, kakšen izvod knjige, ki sem si jo že nekaj časa želela, pa … hmmmm ja, tudi to me osreči. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene je ravnokar osrečila kavica, ki jo je prinesla sodelavka:). In danes so vsi tako dobre volje. Dež tudi dela čudeže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close