Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tamau petek :)

tamau petek :)

vikend se bliža, kaj boste kej počeli čez vikend?

Smučala :), uživala, mogoče celo prebrala kako knjigo 🙂

Dobro jutro bejbe! :))

Kaj bom delala čez vikend? Pojma nimam, ponavadi za vikend nič drastičnega ne planiram, razen če to potrebuje izreden angažma, drugače se pa odločim tisti dan. 🙂

Mogoče terme Snovik (to me že nekaj časa daje), mogoče na Rožnik na najboljše flancate in čaj, na kakšno drinko v družbi kakšen večer, in absolutno zvečer na kavč pred kakšen dober film, ker obooožuuuujem filme 🙂

jutro 🙂

jaz mam planiranega malo razvajanja, pa kak izlet, berem vsak dan, tko da morda le mal več branja.
pred kratkim sem si kupila klavir in bi se ga lahko večkrat dotaknila 🙂

rožnik – tam sem pa skor vsak dan ti sramežljivka, veš :))

včer gledala en dober film, no v začetku nisem bila navdušena preveč, potem pa….country strong

Ja Aleksandra, mogoče pa se na videz poznava. 🙂 To bi se smejala, če bi se res kdaj spoznale. :))) A nimajo hude flancate, no. :)))

Uuuu, klavir, to pa je tako fiiiinoooo. 🙂 Mene se tudi kitare dotaknejo, tam poleti ob kakem kresu, zraven morja… :))

Jaz sem včeraj na Pop-u gledala Afer Tahomasa Crowna, hud, strasten film. :))

ne vem, jaz hodim k fijakarski konj, ne gledam okol, če pa že kej prečekiram je pa to moški, tko da dvomim, da bi se te jaz spomnila, edino, če maš ti boljše radarje :)) flancati so mi ogabni, uno olje, bljak….
pol bi že raj, da se te kitarist dotakne koker kitara nooooo

upam, da ne zgledam tok hecno, da bi se morala smejat k bi me spoznala hahaaa

Hahahahaha…jaz opazim vse, ženske, moške, otroke, pse… :))

Zakaj bi hecno izgledala? 🙂

Prej bi jaz hecno izgledala, ko se jaz še svojim sinčkom v tem času kepava in hecava, da zgledam večji otrok kot on. 🙂

Moram reči, pa da je moj tamavček odlična obramba pred neresnimi ali nedružinskimi moškimi (avanturisti). Decembra sem v Tivoliju na tistem otroškem drsališču spoznala prav prijetnega 35 letnega moškega in smo šli na čaj z mojim tamavčkom, si izmenjala kontakte, šla potem sama parkrat na drinko…ampak zame to ni bilo “to”. Ampak vseeno, sva ostala na kontaktih, ker sva razumno prišla do sklepa, da pač se odlično razumeva tudi kot prijatelja in res je tako. Zdaj je spoznal novo potencialno punco in prav smejeva se, ko se o tem pogovarjava. 🙂

Tako da, tisti, tako moški, kot ženske, ki mislijo, da je otrok ovira da odbija partnerje, je zmotno. Odbija tiste osebe, ki niso pripravljeni na otroke oz. si jih sploh ne želijo.

Je pa res, da je samskih, 30-35let, veliko manj na “obzorju”, ne glede ali so očetje samohranilci ali mame samohranilke ali povsem brez obveznosti.

Glede moških, to so leta moških, ki so bodisi še zmeraj v Mama Hotelu ali na pragu resne veze oz. ustvrjanja družine. Vendar, jaz se s tem ne obremenjujem, ker sem prepričana, da bo “tapravi” že prišel.

Čeprav sem samska z otročkom, ne živim v slogu “samohranilke”, ki išče očeta otroku. Jaz živim svoje življenje, otrok svoje, skupaj pa najino – družinsko življenje. Otrok enkrat zraste, ustvari svoj poklic in družino in gre, a za večnoostane moj otrok, moj zvesti prijatelj.

Jaz pa rabim nekoga za svoje srce in dušo, s katerim bova skupaj počela različne stvari in v sklopu družine. Zato imam odlične radarje, ali je moški, ki me vabi na kofe, moški, ki ima rad otroke.

Kot nekatere, ne skrivam, da imam otroka. Tisti, ki bo sprejel mene, bo sprejel tudi otroka. Tisti, ki pa ne sprejme otroka, potem pa žal, zame ne predstavlja osebe, ki je sploh pripravljena imeti lastno družino.

A s tem se ne obremenjujem, ker zdaj, od kar imam tamavčka, privlačim okoli sebe veliko več iskrenim, toplih in dobrih ljudi, tako da sem zdaj vpeta v veliko večjo družbo pravih prijateljev, kot prej.

Zato zase pravim, da sem zdaj iskreno srečna in res uživam življenje, kot se mi zahoče. 🙂

Jaz grem pa v rodne kraje, čez dan malo na sneg, s prijateljico iz rosnih let klasično na kak pir v petek ali soboto zvečer, z enim (mladim) dedijem na kavo, seveda tudi k staršem, pa k frizerju … Vikend bi moral imeti več dni.

ja, da bi obrnili – 5 dni frej in 2 dni delat
dedi ja :)))))

sramežljivka – včasih gledam na igrišču v tivoliju očete z otroki…. otrok se igra, foter piše sms-e z uno nedojebano faco…. in si mislim svoje….

otrok je ovira pri iskanju partnerja, ker jih spet skrbi, da bojo morali vzgajati tuje otroke, ne boš se jim toliko posvečala (konkurenca…)…. redki razmišljajo tudi drugače

ampak tko k razmišljam se mi zdi, da ko tista prva zgodba mine, iz katere izhajajo npr otroci, da je vse ostalo pol kr neki. druga leta, drugi kriteriji, drugo razmišljanje… kok je star mali okupator?

Spet same ženske :), le kaj samski MONovci počnejo ob vikendih :)?

spremljajo internetni program…..xxx

Habsburžani bodo spet rekli, da pišem mimo teme. Poznam par, ki se je spoznal, ko sta bila že oba čez 50, vsak s svojimi otroki, pa sta ta prava ekipa. Ju je prav lepo videti in poslušati. Ta dva sta definitivno imela smolo, da sta se falila v mladih letih.

mogoče bi se pobila do 50-ega… mogoče blo boljš, da sta se spoznala bolj morda in umirjena…..

Ne, po mojem kr ne.

Moj cukrčk šteje 4 leta.

Imaš pa prav, samohranilci čisto drugače gledajo. Spoznala sem, da ti v prvi vrsti iščejo gospodinjo, ker sami ne sfolgajo. A ker po ločitvi večina otrok ostane pri mami, je za tiste očke drugače.

Jaz poznam toliko zgodb, kjer so se našli super pari, ko je eden izmed njih imel iz prvega zakona tudi po 3 navihančke. 🙂 Mislim, da je to samo v glavi: če misliš, da te noben ne mara, ker imaš otroka, boš ne samo izgubil potencialne partnerje, temveč tudi prijatelje oz. vse zdrave odnose. To je že od nekdaj potrjeno.

Veš, to je res odvisno od partnerja.

Jaz sem spoznala pri 2 let tamavčka krasnega moškega, starega 34 let, samskega, nikoli poročenega oz brez otrok. Bil je vse, kar sem lahko o moškem samo sanjala. Tamavčka je sprejel kot svojega in imeli smo se prečudovito. Vedno sva si znala vzeti čas za vse. Bili smo prava ekipa, best friends. Biološi oče se je še v času nosečnosti odselil v Nemčijo, tako da nikoli ni imel stika z otrokom, kar je fajn za tamavčka in tudi zame.
Toda usoda novega partnerja je hotela drugače…ker nekega lepega dne, na petek, na dan odhoda na dopust ga je vzela cesta…

en od razlogov vera v boga nekako ni zame… razni pedofili se mirno postarajo in delajo škodo, dober in lep človek pa takole

ampak ženske smo žilava sorta, sej veš sama :))))

če boš kdaj hotla, da te kdo opazuje pri futranju s flancati, sem na razpolago 🙂

Kateri pa so samski monovci??? NOBEDEN!!! :)))

Habsburžani bodo spet rekli, da pišem mimo teme. Poznam par, ki se je spoznal, ko sta bila že oba čez 50, vsak s svojimi otroki, pa sta ta prava ekipa. Ju je prav lepo videti in poslušati. Ta dva sta definitivno imela smolo, da sta se falila v mladih letih.[/quote]

Jaz poznam par isto 50-ih let, mamina prijatelja. Bila sta sošolca v srednji šoli, zaljubljena drug v drugega, a nikoli par (zaradi zajebavanja sošolcev in sošolk). Potem pa se je ona odselila v Prekmurje in v kratkem izgubila vse stike. Ko se je ločila, pri 40-ih, je nazaj prišla v Lj z dvema hčerkama in ravno to leto, so imeli obletnico mature, tako da so se osvežila stara znanstva, no ona dva pa sta postala par (on pa je imel iz prvega zakona hčerko in sina).

Pa ko ju gledaš, si res mislil, kaj sta bila bumbarja, kaj se nista zapečatila še v srednji šoli… :)))

Raztural na celi črti, mi prideš delat družbe? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Raztural na celi črti, mi prideš delat družbe? :D[/quote]

kaj bova pa delala matjaž? 🙂

kaj bova pa delala matjaž? :)[/quote]

Mislil sem ,da bi lahko presajala potkjence. Prinesi rokavice s sabo in eno greblco, bova malo rila po zemlji, ker sedaj ni več zamrznjena. Ali imaš kakšno drugo zamisel? 😀

Aleksandra, pusti se presenetiti. 🙂 Glede na to, da je večni humorist, ti dolgčas zagotovo ne bo. 🙂

Mislil sem ,da bi lahko presajala potkjence. Prinesi rokavice s sabo in eno greblco, bova malo rila po zemlji, ker sedaj ni več zamrznjena. Ali imaš kakšno drugo zamisel? :D[/quote]

mali, vidim, da je umik že v teku hahaaaaa

najprej si reku da boš raztural na celi črti, da če ti pridem delat družbo

sem rekla, ok – kaj bova pa počela

pol kej presajava ja, če si sam doma, da ne bi mama nadzirala… ampak takega orodja jaz nimam doma, tko da če boš želel pomoč, boš moral priskrbet orodje

jaz sem zamisli vedno polna kadar koga kam povabim

kaj bi pa ti mel? predavanje o dojenju in razmnoževanju s prakso?

Aleksandra, pusti se presenetiti. 🙂 Glede na to, da je večni humorist, ti dolgčas zagotovo ne bo. :)[/quote]

nisem lih tip za taka presenečenja in taki k tle velik pišejo se ponavadi fajn pokakajo. tko da, če maš še kej plenic – ene dve pamperski bi zraven vzela pol :))

aleksandra

Ne skrbi ti zaordoje, imam jaz orodje vedno s sabo, ti ga posodim, če imaš pravi grif oz. slovensko oprijem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close