Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tamau petek :)

tamau petek :)

en od razlogov vera v boga nekako ni zame… razni pedofili se mirno postarajo in delajo škodo, dober in lep človek pa takole

[/quote]
No to je narobe. To je mutacija v sistemu, ki se mu reče življenje, z namenom, da bi ga znali bolj ceniti.
Slučajno, (tako kot prevečkrat tukaj), pa tega ne pišem na pamet. Vem, kaj to pomeni in tudi vem, kako napačno sem jaz še dolgo časa potem razmišljala.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ni napačnega razmišljanja!

vsak razmišlja po svoje

Ko vidiš, da ti je enostavno zaradi načina razmišljanja težko…
Obstaja napačno razmišljanje, ker vodi v napačne zaključke.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ne kupim tega. ne obstaja absolutna resnica…

en od razlogov vera v boga nekako ni zame… razni pedofili se mirno postarajo in delajo škodo, dober in lep človek pa takole

ampak ženske smo žilava sorta, sej veš sama :))))

če boš kdaj hotla, da te kdo opazuje pri futranju s flancati, sem na razpolago :)[/quote]

Kot je Katenjka lepo napisala, to je mutacija sitema, življenja.

Jaz bi zase kar rekla, da sem žilava, pa ne rojena, ampak izklesana od vsakdanjega življenja.

Mogoče zato, verjamem v vse dobro? 🙂

A samo opazovala bi me, kako se mastim s tistimi flancati, sem mislila, da bove že “Ondrinka” povabile, da se zraven še nacedive s kakšnim Tramincem ali Rosejem, potem bi se jaz nabila v rolerje in čez hrib in ni ga vraga da ne bom podrla enga in to v eni sekundi čez en meter. :)))

A samo opazovala bi me, kako se mastim s tistimi flancati, sem mislila, da bove že “Ondrinka” povabile, da se zraven še nacedive s kakšnim Tramincem ali Rosejem, potem bi se jaz nabila v rolerje in čez hrib in ni ga vraga da ne bom podrla enga in to v eni sekundi čez en meter. :)))[/quote]

sem mal zbirčna okol hrane in tega s kom se družim, tko da kaj ti ješ mi je vseeno, kakšnih čudakov iz mb pa ne bi rabla lih zraven met, da mi kvarijo dan…..

drugač pa jaz ne rabim velik, da sem pijana, k nimam prakse :)) se mi zdi, da bi obe podirale hahaaa

[/quote]sem mal zbirčna okol hrane in tega s kom se družim, tko da kaj ti ješ mi je vseeno, kakšnih čudakov iz mb pa ne bi rabla lih zraven met, da mi kvarijo dan…..

drugač pa jaz ne rabim velik, da sem pijana, k nimam prakse :)) se mi zdi, da bi obe podirale hahaaa[/quote]

Jaz sem zbirčna samo okoli mesa: jem samo ribe in piščančje in puranje meso ostalo…če je res, res izjemno mehko in slastno. 🙂

“Ondrink” je bil šala, Spiderja tud ne moremo povabiti, ker je zaseden, samskih monovcev pa tud ni. 🙂

Jaz tudi ne rabim velik, ker res redko spijem. 🙂 Mogoče bi bilo bolje, da greve na kakšno dens-žurko, tam mal spijeva, zadensava, pa ne rabive nič podirat. 🙂

Uuu na ta seminar pa bi tudi jaz prišel 🙂

Kje se lako prijavim 🙂 ???

Kje se lako prijavim 🙂 ???[/quote]

hahaaaa ne vem, tebe še nimam naštudiranega, za matjažka sem vedla, da naklada kaj vse bi. pol na koncu da ma orodje sabo in ne vem kere klobase še :))

ne vem kak je tvoj pogled na dojenje, matjaževa teorija je, da iz večjih prsi več mleka priteče. ne vem kako je s penisi potem in ostalom po metodi matjaža hahaaa

ti, kaj si pa do zdej delal, da bi rabu tako predavanje :)?

Napačno je vsako razmišljanje, ki ne da nobenih rezultatov.

Če recimo samska ženska/samski tip opaža, da vse dobro odganja od sebe, je nekaj narobe z njim/njo, ne vsemi okoli njega/nje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če recimo samska ženska/samski tip opaža, da vse dobro odganja od sebe, je nekaj narobe z njim/njo, ne vsemi okoli njega/nje.[/quote]

tvoj svet se itak vrti sam okol računice in rezultatov, moj je drugačen

in nisem rekla, da je tvoj napačen, moj pa pravilen al pa obratno – najina svetova sta različna in to je to

Če recimo samska ženska/samski tip opaža, da vse dobro odganja od sebe, je nekaj narobe z njim/njo, ne vsemi okoli njega/nje.[/quote]

Spider, na Titaniku so imeli vsi ljubezni, zdravja, bogastva,…edino, kar niso imeli je – SREČE. 🙂

Še nisi pomislil, da nekatere osebe pač nimajo sreče najti partnerja v obdobju, ko si želijo? Pa vendar ga spoznajo, včasih prej, nepričakovano, včasih kasnej, ko si pridejo na čisto, kaj si želijo.

Aleksandra

Po moje ti zelo dobro veš, kako se grah češe. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kje se lako prijavim 🙂 ???[/quote]

hahaaaa ne vem, tebe še nimam naštudiranega, za matjažka sem vedla, da naklada kaj vse bi. pol na koncu da ma orodje sabo in ne vem kere klobase še :))

ne vem kak je tvoj pogled na dojenje, matjaževa teorija je, da iz večjih prsi več mleka priteče. ne vem kako je s penisi potem in ostalom po metodi matjaža hahaaa

ti, kaj si pa do zdej delal, da bi rabu tako predavanje :)?[/quote]

Mene ne moreš naštudirat, sem težek karakter :))

Matježeve teorije ne poznam, bi jo pa lahko potestirali :). Jaz sem odprt za vse 🙂 Res pa je, da iz večje majonezine tube priteče več majoneze 🙂 Torej bi lahko Matjaževa teorija pila vodo:)

Tvoje zadnje vprašanje pa mi je ful čudno!!!! 🙂

Saj menda ja veš, da se letnik pa model spreminjata in da se vsako leto uvajajo novi prijemi, položaji. Take stvari je treba testirat v praksi, da si na tekočem. Pa tudi vsaki ženski pašejo drugačne stvari. To je treba sproti vadit :). Saj pa ja veš, da to kaj tebi ustreza mogoče ne ustreza Shygirl :). Bog vedi kaj pa sploh Ronki paše, če sploh kaj 🙂
Seveda bi pa bilo najbolj primerno, če bi se takšnih seminarjev udeležilo čimveč žensk, saj veš treba je vadit drugačne prijeme 🙂

A ti nič ne vadiš??? 🙂 Ti lahko kakšno šolanje zrihtam ?:)

single33, kot sem ti že povedala, da mi ne pašete moški, ki se radi postavljate, da ste v tenisu premali nekoga, ki sploh ne zna igrat tenisa :). Po mojem tudi katera druga ne bi bila navdušena, če ne bi znala igrati, ti bi ji pa tako veselo ponujal poraz kot si ga meni ponujal.

single33, kot sem ti že povedala, da mi ne pašete moški, ki se radi postavljate, da ste v tenisu premali nekoga, ki sploh ne zna igrat tenisa :). Po mojem tudi katera druga ne bi bila navdušena, če ne bi znala igrati, ti bi ji pa tako veselo ponujal poraz kot si ga meni ponujal.

Matježeve teorije ne poznam, bi jo pa lahko potestirali :). Jaz sem odprt za vse 🙂 Res pa je, da iz večje majonezine tube priteče več majoneze 🙂 Torej bi lahko Matjaževa teorija pila vodo:)

Saj menda ja veš, da se letnik pa model spreminjata in da se vsako leto uvajajo novi prijemi, položaji. Take stvari je treba testirat v praksi, da si na tekočem. Pa tudi vsaki ženski pašejo drugačne stvari. To je treba sproti vadit :). Saj pa ja veš, da to kaj tebi ustreza mogoče ne ustreza Shygirl :). Bog vedi kaj pa sploh Ronki paše, če sploh kaj 🙂
Seveda bi pa bilo najbolj primerno, če bi se takšnih seminarjev udeležilo čimveč žensk, saj veš treba je vadit drugačne prijeme 🙂

A ti nič ne vadiš??? 🙂 Ti lahko kakšno šolanje zrihtam ?:)[/quote]

hahaaaa, okol karakterja – tut jaz nisem lih neka klasika tko da…
aja, majoneze ne jem, zato se mi ni posvetilo, vidiš, pa bom šla bl pametna domov…
praviš, da si odprt, upam, da ne preveč :)))

če obvladaš vse do zdaj napisane knjige, tut če nikol več nč novega ne zveš na tem področju, ker si že taprav – ampak sem misla na teorija+praksa, ne tko k matjažek :)) (teorija.com)

hm, čim več žensk…. mene ženske nikol niso zanimale, tko da na tem seminarju ne bi bla skupi midva :))

aja, kak seminar bi pa ti men zrihtal?

človek se cel lajf uči….

A ti nič ne vadiš??? 🙂 Ti lahko kakšno šolanje zrihtam ?:)[/quote]

hahaaaa, okol karakterja – tut jaz nisem lih neka klasika tko da…
aja, majoneze ne jem, zato se mi ni posvetilo, vidiš, pa bom šla bl pametna domov…
praviš, da si odprt, upam, da ne preveč :)))

če obvladaš vse do zdaj napisane knjige, tut če nikol več nč novega ne zveš na tem področju, ker si že taprav – ampak sem misla na teorija+praksa, ne tko k matjažek :)) (teorija.com)

hm, čim več žensk…. mene ženske nikol niso zanimale, tko da na tem seminarju ne bi bla skupi midva :))

aja, kak seminar bi pa ti men zrihtal?

človek se cel lajf uči….

Pa veš kaj zašpilat ?
Bi se splačalo k tebi priti na obisk ? 🙂

Drugače sem ljubitelj takšne nežne glasbe..

Slučajno sem eden izmed redkih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close