tamau petek :)
Pa veš kaj zašpilat ?
Bi se splačalo k tebi priti na obisk ? 🙂
Drugače sem ljubitelj takšne nežne glasbe..
Slučajno sem eden izmed redkih.[/quote]
ma robi, mogoče bi te kej drugega bl očaralo, igranje ziher ne hahaaa, edino če si čisti aberveznik 🙂 neki bi ti že zaigrala no, če bi že vztrajal….
tebe bomo klonirale, sam preden to zraste….. urkaš, težka bo :))
hahaaaa ne vem, tebe še nimam naštudiranega, za matjažka sem vedla, da naklada kaj vse bi. pol na koncu da ma orodje sabo in ne vem kere klobase še :))
ne vem kak je tvoj pogled na dojenje, matjaževa teorija je, da iz večjih prsi več mleka priteče. ne vem kako je s penisi potem in ostalom po metodi matjaža hahaaa
ti, kaj si pa do zdej delal, da bi rabu tako predavanje :)?[/quote]
Mene ne moreš naštudirat, sem težek karakter :))
Matježeve teorije ne poznam, bi jo pa lahko potestirali :). Jaz sem odprt za vse 🙂 Res pa je, da iz večje majonezine tube priteče več majoneze 🙂 Torej bi lahko Matjaževa teorija pila vodo:)
Tvoje zadnje vprašanje pa mi je ful čudno!!!! 🙂
Saj menda ja veš, da se letnik pa model spreminjata in da se vsako leto uvajajo novi prijemi, položaji. Take stvari je treba testirat v praksi, da si na tekočem. Pa tudi vsaki ženski pašejo drugačne stvari. To je treba sproti vadit :). Saj pa ja veš, da to kaj tebi ustreza mogoče ne ustreza Shygirl :). Bog vedi kaj pa sploh Ronki paše, če sploh kaj 🙂
Seveda bi pa bilo najbolj primerno, če bi se takšnih seminarjev udeležilo čimveč žensk, saj veš treba je vadit drugačne prijeme 🙂
A ti nič ne vadiš??? 🙂 Ti lahko kakšno šolanje zrihtam ?:)[/quote]
Ne draži lava, dok spava, sem te že opozarjal!!! Samo skoz kletko. Kdo te bo branil, Robi, jaz s posebno dresersko palico? :)))
Mene ne moreš naštudirat, sem težek karakter :))
Matježeve teorije ne poznam, bi jo pa lahko potestirali :). Jaz sem odprt za vse 🙂 Res pa je, da iz večje majonezine tube priteče več majoneze 🙂 Torej bi lahko Matjaževa teorija pila vodo:)
Tvoje zadnje vprašanje pa mi je ful čudno!!!! 🙂
Saj menda ja veš, da se letnik pa model spreminjata in da se vsako leto uvajajo novi prijemi, položaji. Take stvari je treba testirat v praksi, da si na tekočem. Pa tudi vsaki ženski pašejo drugačne stvari. To je treba sproti vadit :). Saj pa ja veš, da to kaj tebi ustreza mogoče ne ustreza Shygirl :). Bog vedi kaj pa sploh Ronki paše, če sploh kaj 🙂
Seveda bi pa bilo najbolj primerno, če bi se takšnih seminarjev udeležilo čimveč žensk, saj veš treba je vadit drugačne prijeme 🙂
A ti nič ne vadiš??? 🙂 Ti lahko kakšno šolanje zrihtam ?:)[/quote]
Ne draži lava, dok spava, sem te že opozarjal!!! Samo skoz kletko. Kdo te bo branil, Robi, jaz s posebno dresersko palico? :)))[/quote]
Matjažek, tebe najraje berem, ker me pa res nasmeješ. 🙂
Ronka me pa res ne mara. Skoraj stokrat je napisala odgovor, da bi si ga le zapomnil do smrti 🙂
Aleksandra: Ti samo povej česa ne znaš oziroma kaj bi se rada naučila. Vse te naučim:) Če pa že vse znaš pa lahko prideš na preverjanje znanja 🙂
Matjazko, za Ronko sem tako ali tako hudič v preobleki, torej česa bi se moral po tvoje bati ? 🙂
p.s. A mi vseeno za vsak slučaj posodiš dresersko palico? 🙂
Kako pa veš to? A si mogoče že igrala tenis z mano.
Koliko vem se človeka ceni po njegovih dejanjih ne pa po besedah.
Pa do včeraj nisem vedel, da si popolna začetnica v tenisu, to tudi nekaj šteje a ne :)[/quote]
No, vidva Single33 in Ronka, sta pa tud srčkana s tem tenisom. 🙂
Ronka, zakaj se ne pustiš presenetiti? 🙂
ShyGirl
Kako, kateri ženski sem všeč, a nisem vsem??? Nenavadno, da ne bi bil kakšni všeč, se ti ne zdi? 😀
Sicer pa pecam samo dravske ribice tam nižje Ptuja. Lahko prideš 1x zraven mene, boš mi črveke natikala na trnek, ker si ti verjetno bolj potrpežljive sorte kot Aleksandra, je treba na miru stati in bi se prehitro kam nabodla. Imam one tudi malo večje kalifornijske gliste in seveda tudi kaka domača slovenska se najde. Na katere prisegaš ti? Verjetno na malo večje za kakšno ščukico, a ne? 🙂
Mislim, kaj je zdaj to 🙂 🙂 Kolikim si pa to pisal ej?? Sem mislila, da se norčuješ, ko si mene vabil, ker pač imam rada živali in jih ne jem in to…ampak zdaj vidim, da misliš resno…
Uboge ribice in črvi. Uboga Aleksandra in ShyGirl…
No saj…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] ne kupim tega. ne obstaja absolutna resnica…[/quote]
Absolutna res ne, ker ima vsak svojo.
Obstajajo pa naravni zakoni in je fajn, če jih razumeš, da lahko predvidiš kam te lahko tvoje/moje/naše razmišljanje pripelje.[/quote]
Ah Robi ne… si pozabil tiste metafizične razprave o bogu. Resnica je samo ena, absolutna in edina. Mi pa vsi vsak iz svojega stojišča ob vznožju stožca gledamo na isti vrh. No nekateri ne vidijo, čeprav gledajo.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka
Ista vaba, druga riba? 😀
Lej ti zdaj njo, ribica ShyGirl se je že vozila okrog mojega trnka in ovohavala vabo, malo okušala, ravno toliko, da ni zgrabila, ti pa me greš razkrinkat z veleizdajo, da lovim z isto vabo, ki sem jo že uporabljal, pa tako malo je manjkalo, da bi zgrabila in potopila plovec. :)))
A misliš? Ali samo misliš, da misliš? Katenjka, tebe jaz nekako iritiram, ne moreš me naštudirati s svojo logiko, kaj je to za ena ptujska pojava. Tu smo sami neki čudni ptiči, a ne? 😀 Ne domišljaj si ti preveč, da bi dojela globoko moško dušo v vsej njeni popolnosti in lepoti… 🙂
Črv je ubogi, če je predolgo na suhem. Samo ti meni nič ne verjameš, kaj ti bom naprej razlagal…
Ko bo prišla ShyGirl in prijela za palico, ni lepšega, lahko pa še ti prideš zraven, nekdo bo moral odhakljavati ribice…
Saj, tako je to, ja, saj, kaj čemo, življenje teče naprej, počasi kot Drava, a sigurno. Bo nekaj prijelo, ne skrbi…
V ponedeljek greva s ShyGirl na šmarno goro, ji bom povedala vse o tebi, koliko imaš kil in centimetrov, vse čisto vse, še tisto, česar nevem ji bompovedala, tega navadno ne delam, ampak bom naredila izjemo, da jo zavarujem pred tabo… a misliš, da me ne znamo skupaj držat? Da se samo ti lahko nekaj povezuješ in sklicuješ na Robija 🙂 🙂
Ne ne pokazali ti bomo…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Absolutna res ne, ker ima vsak svojo.
Obstajajo pa naravni zakoni in je fajn, če jih razumeš, da lahko predvidiš kam te lahko tvoje/moje/naše razmišljanje pripelje.[/quote]
Ah Robi ne… si pozabil tiste metafizične razprave o bogu. Resnica je samo ena, absolutna in edina. Mi pa vsi vsak iz svojega stojišča ob vznožju stožca gledamo na isti vrh. No nekateri ne vidijo, čeprav gledajo.[/quote]
Nisem pozabil najinih razprav.
V bistvu govoriva eno in isto…Ali ne ?
Pravim, da ima vsak svojo resnico, kot ti praviš, da vsak gleda iz svojega stojišča ali zornega kota.
Skupni pa so nam naravni zakoni oz. nek vrh proti kateremu gledamo.
Vsi težimo k sreči in zadovoljstvu, le vsak hodi po svoji poti.
Vsi poskušamo s svojo resnico, ki je individualna, doseči isti cilj.
Kaj pa bi morali videti, da bi res videli, ne le gledali ?
Katenjka
Saj ga nisi videla, da bi lahko o centimetrih govorila!!!! Ali po čem to ocenite? Nos imam kar velik, to drži. heheh :)))
Sicer vem, kakšne ste babje čenče, zato vam niti imena svojega kanarčka ne bi zaupal. 😀
A pred mano bi jo zavarovala, raje sebe zavaruj pred njo, da te ne bo pokvarila, ko bo oprezala in stegovala vrat za (poročenimi) moškimi z dobrimi avti. :))
Robi, tako na pamet oziroma po intuicji (to besedo bom tudi vedno pisala, če bo le prilika)bi rekla se ti vse skupaj v popolnosti za hipec zablešči pred vrati sv. Petra. A se strinjaš 🙂 🙂
Pisal si o neki višini nekaj nad 180 centimetrov. Zakaj je zdaj v rabi 3. oseba, pa raje ne bi špekulirala 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Robi, a ne da imam jaz velikokrat prav 🙂 🙂
Spider pa Matjažko pa nimata, a ne da ne 🙂 🙂
Hm…mislila sem, da šele takrat spoznamo absolutno resnico… da v tem življenju nimamo te možnosti… eh pustiva filozofijo. Škoda časa 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] In kaj je to takega, če omenim, koliko sem visok? Povsem relevanten oz. nujen pdoatek, ker sem v isti temi omenjal telesno težo.
Glede one JavaScript v oni temi 12_kromosom pa še vedno ne razumem, kaj si mi neko photoshop podlogo prilimala!? Če bi bila učiteljica, te otroci ne bi nič razumeli, čeprav bi se tebi ravno to dozdevalo – kako ti to razlagaš, jojme. 🙂 Glede kopanja v Dravi, pa kar pridita z Ronko, sem že našel primeren plac, pa Bibitka lahko pride, mogoče ima ona še bližje do Drave kot jaz??? Bibitka, veš, kje je to? Rabimo te, boš ribice obračala na žaru, ko se bom jaz s harpuno potapljal z onimadvema. 😀
[img]http://shrani.si/f/2p/10C/1rBaGVN9/drava.jpg[/img]
Zakaj mene tako pogosto primerjaš z drugimi, si za fight, pa razčistiva zadeve čisto sama med nama? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.