Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za …

Njo za …

Dekle/dama te morda mika sproščeno druženje ob kozarčku ali dveh…
Te občasno zamikajo tovrstni (alko) užitki? Sem iz Mb…

tole prejšnjič ni obrodilo sadov?

Ni… žal… Bilo je sicer nekaj ponudb, ampal le tipanje očitno, brez realizacije, hehe…

mal čudna ponudba…. pa so pol taki odzivi

mal čudna ponudba…. pa so pol taki odzivi[/quote]

Ja čudna…nezaupljiva…zato pa so res taki odzivi.

Na monu je mislim da prav ena tema, kjer se štajerci družijo oz. grejo bowlat al kaj že. Tako da Ondrink, poskusi tam, že si že s tistega konca. 🙂

Pa srečno! 🙂

mal čudna ponudba…. pa so pol taki odzivi[/quote]

Na monu je mislim da prav ena tema, kjer se štajerci družijo oz. grejo bowlat al kaj že. Tako da Ondrink, poskusi tam, že si že s tistega konca. 🙂

Pa srečno! :)[/quote]

Zakaj čudna in nezaupljiva?

Pa srečno! :)[/quote]

Zakaj čudna in nezaupljiva?[/quote]

tvoja leta in status me zanima

Čudna oz. nezaupljiva ponudba, meni osebno, zato, ker menda družbe za alko užitke pa ja ne rabiš iskati na monu?

Sploh pa, ne vem, če se kdo sploh odzove na povabila od nekogar, ki ga pravzaprav ne pozna in nič ne ve o tej osebi.

Mislim, to je iz mojega stališča.

Zakaj čudna in nezaupljiva?[/quote]

tvoja leta in status me zanima[/quote]

Leta 36, status samski… Še kaj?

no, zdej loh pa naprej analiziramo :))

kaj torej pričakuješ od ženske – da s tabo sedi in pije?

al imaš tut kaka druga pričakovanja….oz verjameš da alkohol širi noge pri ženskah….?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha…can’t believe it…amazing…hahahahahahahahahahahahahaha….

Tiste pod vplivom alkota prej padejo..:)
Včasih tudi dobesedno…

Ja to se je meni dvakrat zgodilo, tretjič se pa ne bo 🙂 🙂 Sem pa vedno bila v družbi samih gentlemanov, hočem reči, pravih, ne takih, kot so tu eni na forumu, ki dosti lajajo, da bi potem ženske mislile, da ne grizete 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Torej “Ondrink”, tudi tokrat nimaš sreče, a?

😉

Ne, nimam… Saj itak sama vidiš. 🙂 Škoda, da nobena ne zbere dovolj poguma za drink s čisto ok moškim, hehe. 🙂
Mogoče bi pa mikalo tebe, Sramežljiva??

Oprosti, ampak tako kot si napisal ta oglas, zveni, kot da iščeš alkoholičarko. Saj ne, da jih ni no…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nene… če včasih rad kaj popiješ, še nisi alkoholičar, ne? Jasno, da si ne želim alkoholičarke.

Ne vem, vem samo, da zanikanje je prvi znak za zasvojenost. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Alko-užitki 🙂 in zanikanje, sklep je lahko le en 🙂

[/quote]

Napaka. Se najdejo tudi takšni osebki, ki znajo uživati v alkoholu, in niso zasvojenci…

In smo ljudje, ki znajo uživat brez omame 🙂

Točno tako, to so tisti, ki si še niso priznali, da so alkoholiki.

kakšne ženske so ti všeč? katero vabiš na drink? kar vsako ki se javi al določeno?

pa povej rang ženske ki jo pričakuješ vsaj tko boš dobil tapravi odziv – žensko. se ti ne zdi?

Važno je da pije, po kozarčku ali dveh vsaka pade v željen kriterij. 😉

Starost nekako med 30 in 44…
Seveda bi želel urejeno,kulturno, resno osebo, razgledano – zmožno klepeta in debate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close