Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LDS JE PADEL!!!!

LDS JE PADEL!!!!

Pa čeprav nisem v nobeni stranki, sem groznooooooooooo vesela, da so ti napihnjenci odleteli iz stolčkov slave samega vrha!!!!!!!!!!

Burne razprave pa seveda prepuščam vam, drage dame (in gospodje).

Sram me je rezultata!

Ni še dokončen. Po rezultatih republiške volilne komisije LDS vodi.

Pa ne bo dolgo!!!!

ja,ne vem kako so pol to štel.

Juhej!

Pol majo pa bedaki fešto! Kaj misliš bo pa sedaj drugače zate?

Ene napihnjence so zamenjali še večji napihnjenci.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Najbolj smešno pa je kako eni mislijo, da jim bo pa zdaj nova vlada dala zastonj stanovanja, pa takoj večje plače, pa davkov ne bodo plačeval…joj kako so ljudje naivni, sploh se ne zavedajo kaj jih čaka.

Joj, NIna, drži se plota, da ne padeš!

Brez skrbi, ne bom padla, tudi brez plota bom še naprej stala, me pa skrbi za tebe. Ker boš padel s plotom ali pa brez njega.

he he, men je zlo vsec 🙂

Danes sem prvič izobesil slovensko zastavo, zdajle zvečer. Vedno prej me je bilo sram živeti v državi s tako vlado. Sreča je na strani pogumnih. Boste videli, kako hitro bojo LDSovi priskledniki zamenjali farbo, haha.
Na zdravje vsem poštenim ljudem!

Končno!!!!!!!!!!

jest sem čist hepi.najbl pa zato, k bo keber culico popokal, skupej z belo knjigo vred.o,yeah!!!!!!

jst sm pa navdušena, ker bo Gabr padu :))))))))))))))))))))))))))

ja, pa un gnuskan Lahovnik.k je tak , k da bi še zizal.

jst sm čist razočarana…zdej bo spet rupel glavni car…najboljš da se primorci kr odselijo k bojo še to hrvatom šenkal

Bravo!!! Mislim, da je za zdravje drzave nujno, da se ljudje na vrhu zamenjujejo, ne pa da so skos isti. Tejle LDS-ovci pa so sploh ze ratali prevec napihnjeni in arogantni in prepricani, da jim nihce nic ne more. Prav je, da so jih koncno dobili po nosu! Za SDS pa velja enako – ce se ne bodo izkazali, naj jih nadomestijo drugi, pa ceprav bo to (upam da) malo bolj prizemljen in ljudem prijazem LDS.

KOK JE DONS EN KRAAASEEN DAN!!!!!!

Lp, Žana

končno je enkrat zmagala moja stranka, se ful veselim

je tvoja stranka morda SS?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Al pa Cerarca…. bruhhh! Pa cela njena femili. So vsi na LDS-ovi zizi visel. Sinček Cerar je bil svetovalec vlade za ustavne zadeve, mamica ministrica…

Končno – “Naravnost v to luč, za zmerom!”

Tudi tebi na zdravje, samo! Delim občutke s teboj in vsemi poštenimi slovenskimi državljani, ki jim je mar.

Danes je PRAZNIK SLOVENSKE DEMOKRACIJE !
ČAS JE ŽE BIL……….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close