Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BRINA IN DENIS

BRINA IN DENIS

…iz Game over in BBT,sta javno razkrila,z vročim francoskim poljubljanjem,da sta novopečeni zaljubljeni par.Reperski čefur in dobra mačka.

ja in?

OSLADNO!!!

So what?
On je raperski čefur, ti pa nevoščljivi kranjski Janez

Kot,da v Sloveniji ni dovolj dobrih Slovenskih fantov.

Tisto neprimerno lizanje pred javnostjo.Še malo pa bosta uprizorila spolni odnos pred TV ekrani “i nikome ništa”.Malo si zamislite,kje je vsaj kanček morale?

Če Brine ne moti, zakaj tebe?

” i nikome ništa2 – kdo je pa zdaj čefur?

Saj me ne moti ampak :kje je morala in kultura?

…najprej pometi pred svojim pragom…

Na žalost ne živimo več v srednjem veku, eni pač nimajo nobenega sramu. Če meni kaj na televiziji ni všeč pač ne gledam in se zaradi stvari, ki mi niso všeč ne obremenjujem. Kam bi pa prišli, če bi se sekirali zaradi malenkosti

Ti gotovo ljubiš tuje moške,tu nekaj smrdi..Ali so boljši,zate zagotovo.Pravijo,da drek kar na kup leti…

Dobro ampak privat zadeve naj ostanejo v zakolisju.Kakšen erotični šov pa bi bil,če bi se na odru vsi poljubljali s svojimi dragimi partnerji?

JANEZ KVA HOČEŠ TI

To o dreku boš pa ti najbolje vedel.
Za informacijo jaz se ne zanimam za “tuje moške”, moj je slovenec.
Očitno pa si pri njuni zvezi osebno prizadet.
Živi in pusti drugim živeti.

Mogoče bi bilo pa zanimivo. Da vidiš kolk se folk upa,

Meni samo to ni všeč,da se poljubljata pred kamerami,gleda jih pa cela Slovenija.Škoda Brine za takega loleka.

Ka je cigan,a bi kaj rad?

Potem bi se drstili kot ribe in parili kot zajčki-po tvoje.

Me prav zanima tvoja narodnost. Mogoče si pa ti še večji lolek kot Denis.Šovinist

Janez na podlagi česa si ti okarakteriziral Denisa kot čefurja?

Slovenec.Iz Geme over so vsi iz juga in se hvalijo ,da jebejo Sl.punce.Slišal na lastna ušesa.

Janez, takle, al Brino poznaš pa si mu fauš, da te ne šmira, al si pa še samo eden med nestrpnimi, ki se raje ukvarja z drugimi kot pa s sabo in svojimi problemi. To sem sklepal po tem, ker si rekel “škoda Brine”. Gotovo je ni prisilil v javni poljub a?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo pogledam ga,pa že vem.

Nek se vidi raskoš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close