kako bi odreagirale….
draga vem da te muci samo to bos mogla dat skoz tako ali drugace.Ce ti iz mojih izkusenj povem (pa sem dala zelo veliko fantovscin skozi z mojim fantom)bo najbolje da sploh ne omenjas in se ne kregas z njim ker je brez veze samo sebi bos slabo naredila.To se dogaja in ne mores preprecit zal.Omenis mu lahko samo toliko da te fotografije motijo in ce jih lahko zbrise samo to naredi verjami najbolje bo.
poslusaj xena dej malo realno razmislaj no.Zakaj hudica bi si postavila taka vprasanja o dvomih njegove ljubezni do tebe.Se na vsaki fantovscini so bli pijani fantje in se dogajajo stvari ki jih nazalost punce nocemo odobravati.Vendar razumi da je bil pijan in pac se je slinil okoli nje kot bi se vsak normalen clovek ki ima malo prevec alkohola v sebi je tako??ne mores pa zaradi tega dvomit o njegovi ljubezni!Halo
poslusaj vprasaj se ce ti kaj spijes kaj delas.ok zdej me boste napadle.sama sm tudi zelo proti temu zellloooo ampak dopovedat ti hocem to da samo sebi bos huje naredila ce bos debateralo o tem kaj je pocel in si v mislih se kaj hujsega zmislila.Meni so meil poslali kako mojmu sedi v narocju naga pa kaj cem se postavt na glavo ni bil sam z njo vsi so bli tam in sigurno je vsak dobil svoj delez.Kaj sm pa naredila??Vprasala sm ga zakaj povedal je svoj odgovor in je blo fertik.Verjami da mi je blo tezko tudi jokala sm samo nisem vec omenila te teme tudi razmislala nism o njej in je slo ze drugi dan mimo.
xena oprosi nism te hotela napasti narobe si razumela
Forum je zaprt za komentiranje.