Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

…..če bi se vaš partner vrnil domov iz kolegove fantovščine po 28 urah v njegovem telefonu pa bi našle 80 fotografij gole stiptizete?Ne me napadat vem da se to dogaja na fantovščinah, ni mi pa jasno zakaj je moj fant fotografiral prav njo in nobene druge stvari, ki se je tam dogajala?

Mogoce, ker je bila edina zanimivost razen pijace? 🙂

Bil je malo pijan in je bila ta striptizeta sexi in jo je slikal,brez panike.Ti ni pojasnil zakaj jo je slikal?

80 fotografij??? A ni to malo veliko, a ima mogoče nov telefon pa se je moral malo igrati z njim, saj veš kako so moški otročji, nikoli ne odrastejo!

draga vem da te muci samo to bos mogla dat skoz tako ali drugace.Ce ti iz mojih izkusenj povem (pa sem dala zelo veliko fantovscin skozi z mojim fantom)bo najbolje da sploh ne omenjas in se ne kregas z njim ker je brez veze samo sebi bos slabo naredila.To se dogaja in ne mores preprecit zal.Omenis mu lahko samo toliko da te fotografije motijo in ce jih lahko zbrise samo to naredi verjami najbolje bo.

hm….pojasnilo bi pričakovala…..ne vem, ali je pozabil zbrisat ali namenoma ni……samo 80 slik….ta je mal huda no…..definitivno mi ne bi bilo vseeno in bi si postavili marsikatero vprašanje o njegovi ljubezni do mene….

ok seksi ampak 80 slik iz vseh možnih zornih kotov….rekel je da je slikal zarad kolegov, da si jih bodo mejlal pol, nakar zvem da je na digitalcu od nekoga drugega še 500 slik!!!Zakaj torej on moral slikat za kolege!!!Počutim se skrajno ponižano in prizadeta sem!!Zelo

Če je sam fotografiral, nič hudega. Ali je bilo sploh še kaj zanimivega? Nič!

poslusaj xena dej malo realno razmislaj no.Zakaj hudica bi si postavila taka vprasanja o dvomih njegove ljubezni do tebe.Se na vsaki fantovscini so bli pijani fantje in se dogajajo stvari ki jih nazalost punce nocemo odobravati.Vendar razumi da je bil pijan in pac se je slinil okoli nje kot bi se vsak normalen clovek ki ima malo prevec alkohola v sebi je tako??ne mores pa zaradi tega dvomit o njegovi ljubezni!Halo

ne bi reagirala, ker je to normalno za fantovščino…

poslusaj “neka” a vidis da samo sebi slabo delas.Taki so fantje in tega ne mores preprecit zvedla si zakaj je slikal reci mu da te motjo in ce te spostuje jih bo zbrisal.Drugace pa ne omenjaj te teme tri dni in vse bo ze pozabljeno!!najlazje ti bo tko

Ja ampak na njegovo nesrečo je naredil napako in na eni fotki slikal zraven še svojo roko, ki je bila na njenem stegnu!!!Ne morem biti ravnodušna pa da se na glavo postavi cel svet!!!Kot sem rekla vem kaj se dogaja na fantovščinah ampak to je bil pa višek…

krena…..jaz sem pač takšna in na stvari gledam tako….ti drugače, kar mene ne moti….ona je vprašala, kako bi odreagirale in jaz sem napisala….ok?

neka….jaz bi se počutila enako kot ti…ker preprosto tega ne toleriram….sploh to, da si videla njegovo roko na njenem stegnu pa fantovščina gor ali dol, pa pijača gor ali dol…..

neka, saj je nima na stegnu! Mačko mislim

Xena hvala vsaj nekdo me zastopi.Res sem mislila da me bo zadela kap ko sem jih začela gledat. Zame je to ponižanje!Striptizete so na fantovščinah zaradi bodočega ženina ne pa zato da jih njegovi prijatelji otipavajo in z njimi delajo fotosessione.

ah, no. men se zdi, da delaš ti iz muhe slona. (zamahne z roko)

pa komentiraj bejbe, ki gredo na čipendejlse.

nima veze kje je bila roka, važno je kje so bile misli.

Ja jaz bi najbrz tud burno reagirala..sam v bistvu je brez veze..nic ne bos dosegla s tem ce mu zatezis..itaq je tvoj in ne od te striptizete..ma ne wem ne znam ti razlozit kaj mislm..ampak razumem pa da si jezna.

poslusaj vprasaj se ce ti kaj spijes kaj delas.ok zdej me boste napadle.sama sm tudi zelo proti temu zellloooo ampak dopovedat ti hocem to da samo sebi bos huje naredila ce bos debateralo o tem kaj je pocel in si v mislih se kaj hujsega zmislila.Meni so meil poslali kako mojmu sedi v narocju naga pa kaj cem se postavt na glavo ni bil sam z njo vsi so bli tam in sigurno je vsak dobil svoj delez.Kaj sm pa naredila??Vprasala sm ga zakaj povedal je svoj odgovor in je blo fertik.Verjami da mi je blo tezko tudi jokala sm samo nisem vec omenila te teme tudi razmislala nism o njej in je slo ze drugi dan mimo.
xena oprosi nism te hotela napasti narobe si razumela

Pijan je bil in korajžen in je v pijanosti izrazil svoja prekrita čustva do drugih sexi deklet.Pogovori se z njim.

Žan in kakšna naj bi po tvojem bila prikrita čustva do drugih “seksi deklet” Haloo to je bila ena čip, že 10000x pofukana kurba a je prav…Kokr sem nekje prebrala tvoj mejl bi ga najbrž mogla za kurca prjet in njegove roke bi ble že nanjegovih joškah….tole sem te citirala….V glavnem lepo te prosim

jaz bi ga pustila ……..

Sorry njenih joškah, od razburjenja ne znam več pisat

Kaj pa če jo je v sosednji sobi še pos…hmm…?Nikoli ne bo priznal,pa veš,da je ni .Alkohol ima tu prste vmes.

Neka, vprašaj svojga fanta, če bi on našel na tvojem telefonu slike od kakšnega slačifanta s kakšne dekliščine. Dvomim, da bi mu bilo všeč. Če je pameten bo razumel tvoj namig. Pa veliko sreče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close