Kdo krade šnelci nick?
Kaj bluzite, 10.07.2022 ob 10:38
Šnelca_783 je taprava Šnelca. Kot “Snelca” pa jo nekdo nagovarja. Tako se meni zdi.
Ne, prav krade s cifro 783 in pise o vrtoglavicah, sprehodu. ..bolj zaljivo in lepi ☝️??
Jst pa ne morem novih tem odpret. Mi ne objavi.
Poglej vceraj v temi od Modrega in ribe, se je kar najavila na kosilo k njemu.
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 11:28
Coknjena, drhal, noreti, ☝️
Tako bi napisal Modri.
Tist bolnik julij, mavrični, naveza darwin zafiksanec, kopira vse, se mu je čisto odpeljalo. Je sam povedal, da vse shranjuje, potem pa vidiš citate v postih od viharnega, meri, tebe. Znorel do konca.
Kopira, 10.07.2022 ob 11:39
Tist bolnik julij, mavrični, naveza darwin zafiksanec, kopira vse, se mu je čisto odpeljalo. Je sam povedal, da vse shranjuje, potem pa vidiš citate v postih od viharnega, meri, tebe. Znorel do konca.
Zadnje dni al teden me julij kar naenkrat obtozuje da sem viharc.
Mu recem da sem zenska, zakaj me toliko let ni napadel in obtozil da sem viharc…zdaj na lepem pa kar naenkrat.
Kaj se mu je zgodilo???
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 11:26
Ne, prav krade s cifro 783 in pise o vrtoglavicah, sprehodu. ..bolj zaljivo in lepi ☝️??
Jst pa ne morem novih tem odpret. Mi ne objavi.
Poglej vceraj v temi od Modrega in ribe, se je kar najavila na kosilo k njemu.
A tako, prase nemarno od trola…
Pa ne vem zakaj se ti ne registriraš in pišeš prijavljena?
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 11:48
Zadnje dni al teden me julij kar naenkrat obtozuje da sem viharc.
Mu recem da sem zenska, zakaj me toliko let ni napadel in obtozil da sem viharc…zdaj na lepem pa kar naenkrat.
Kaj se mu je zgodilo???
V glavo se je udaril, medtem ko ga je zafiksani darwin v rit porival.
Fak…, ni mi jasno..
Pustil bom original Al ne original Snelco na miru..
Ampak zdej, mislim da mene ne more točno pod tem nikom noben trol konkretno kopirat… A zna to kdo razložit, sm midropolarba okužena opica ne.. Ta pasji sin zgleda da razumeta ta sistem.. Ker če bo ta opica kej napisal bom pljunil v svoj ekran zato ker sem to napisal..
Pri meni, če bi hotel oddat komentar se pojavi v tistem levem krogu zelo mejhna ikona in takrat komentar ne gre naprej.. S to številko ali z drugimi številkami, to kot da je odvisno od dneva, ni stalno ista številka pa gre naprej.. Kdo razume TA JEBENI sistem..
Jst sem zadnjic napisala popayu odgovor v zvezi kar me je spraseval ni hotelo oddat. Potem sem odprla novo temo, napisem, potrdim recaptcho, naredi kljukico in pred oddajo pokaze tiste krogce in me vrze nazaj. Ni oddalo. Sem se ene 9x zezala, pol me je minilo.
Danes sem hotela odpret temo “selitev- zascita omar”. Ne objavi.
Ma naj se gre solit.?
Nekdo namenoma to dela.
A ni čudno, jaz pa neregistrirana in brez številk? Temi sem kak mesec nazaj eno odprla, drugače pa samo pišem.
Mi je pa glede šnelce čudno, ker je vikend in se nekako slini okol modrega, ker ponavadi je takrat vse polno agentov, morilcev in podobnih zadev. Tako, da še ne vem, če je za kupit, da je to ena in ista šnelca. Zaenkrat se mi zdi, da ne.
Pst, mi je pa tudi popay čuden s tako dolgimi sestavki.
Forum je zaprt za komentiranje.