Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?

Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda

Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza

Res so vsi isti. Pa poleti se brijejo in imajo čist gladke noge. To je huda gay scena, ki vedno bolj dominira v vse pore našega življenja.

e974cd6937e563af57bf92382d121a90

Fast fashion za debile.

Odgovor na objavo uporabnika
je grozljivo ja, 19.01.2022 ob 09:18

Res so vsi isti. Pa poleti se brijejo in imajo čist gladke noge. To je huda gay scena, ki vedno bolj dominira v vse pore našega življenja.

e974cd6937e563af57bf92382d121a90

Fast fashion za debile.

Kak nagravžen tip ???

Vam povem,,sam še 5% normalnih tipov je,ostali so pedrii??

Zgrožena, 19.01.2022 ob 09:10

Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda

Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza

Imaš kakšnega geja za prijatelja?

In ti a imaš kakšnega geja za prijatelja?

Sprašujem Grozljivo ja

Jaz sem fizično moški in oprijete obleke na meni delujejo lepe, zato ker nosim ženske obleke. Kot ženska sem lepši saj tako bolje izražam svojo ženstvenost in ženstvenost je božanska energija.

Matias ⚧

Najraje se pa družijo po fitnessih, jedo praške, se depilirajo in predvsem si radi gledajo prešvicana telesa. Potem pa ritopik pod tušem.

Zadnjič sem videla, da prodajajo takšne moške spodnjice, bruuh

Mesh-Modal-Sexy-Gay-Underwear-Men-Thong-Men-Jockstrap-Jock-Strap-Mens-Thongs-And-G-Strings-jpg-Q90-j

bruhh, 19.01.2022 ob 09:43

Zadnjič sem videla, da prodajajo takšne moške spodnjice, bruuh

Mesh-Modal-Sexy-Gay-Underwear-Men-Thong-Men-Jockstrap-Jock-Strap-Mens-Thongs-And-G-Strings-jpg-Q90-j

Jasno je, da v to temo nabija poste moški. Zato ker vsaka normalna ženska bi padla skupaj ob takmu tipu.

Nisem peder! V žensko se oblačim, ker sem heteroseksualn moški!!! In zato ker obožujem ženske. Ko sem ženska sem lezbika.

??‍♂️?

Matias⚧

Uffff. Hud tip. Mogoče kakšnim starim mamam ni všeč, jaz bi ga pa po rokah nosila. Oziroma bi on mene nosil.

Meni niso grde take gate. Grde bi mi bile za moškega tangice, ki po obliki delujejo ženske. S temi gatami pa ni nič narobe, pač hokej stil.

?matjazko?, 19.01.2022 ob 09:33

Jaz sem fizično moški in oprijete obleke na meni delujejo lepe, zato ker nosim ženske obleke. Kot ženska sem lepši saj tako bolje izražam svojo ženstvenost in ženstvenost je božanska energija.

Matias ⚧

Meni pa je ogabno to kar Matjazko piše. Ženske obleke niso narejene za moške.

Fant v reklami za spodnje perilo pa je zelo lep. Tazgoren oblečen tip pa ima lepo postavo in grde superge.

Torej iz tvojega sporočila je zate razvidno, da geji niso normalni, da se grdo oblačijo, zate niso moški ampak pomehkuženi pusiji?

Ma hud je, 19.01.2022 ob 09:52

Uffff. Hud tip. Mogoče kakšnim starim mamam ni všeč, jaz bi ga pa po rokah nosila. Oziroma bi on mene nosil.

Hud je ze, tudi nam starim mamcam, samo te zenske pajkice mora sleci ?

avtorici namenjeno

res je, tud men je to uhhhgggg..

total mimo in grdo, neprivlacno, odbijajoce.

eni oprijete, drugi se se celo zavihane zraven v gležnjih… kaj se je zgodilo s tipi…

Ma neee – tukaj gre bolj za izkazovanje napurmanih nabildancev – saj ja vidiš, da ima strech kavbojke, da si ogleduje svoje napihnjene mišice. Zato imajo oprijete kavbojke nekateri taki.

Drugi so pa geji -poženščeni v oprijetih tajcah; nekaj takega:

Guys in tight pants. Sexy??? | BabyCenter

Heh… medtem pa druga stran… drugačne (kot oprijete) moške hlače je zadnje čase tudi zelo težko kupiti. Kar je tudi bolj žalost…

Zakaj pa ženske oziroma punce zadnje čase množično nosijo tako široke hlače, da ne veš ali ima hlače ali dolgo krilo? Da o oversized puloverjih ne govorim. Popolnoma zakrijejo obliko, zakaj skrivajo svojo ženstvenost, a so lezbijke?

Tale unisex svet gre v obe smeri, ženske pa se spreminjajo v možače ali pa lutke brez karakterja.

Written by a woman

Kokoši ???????, 19.01.2022 ob 10:13

Torej iz tvojega sporočila je zate razvidno, da geji niso normalni, da se grdo oblačijo, zate niso moški ampak pomehkuženi pusiji?

da si peder in to je narobe

ze, ze, hud, 19.01.2022 ob 10:13

Hud je ze, tudi nam starim mamcam, samo te zenske pajkice mora sleci ?

Stara mamca jaz nisem mislila tega. Ampak tega razgaljenega v spodnjem perilu.

Tudi slovenšina ti ne gre prav dobro!

to ni še nič – take si poglej:

.Sexy Underwear Men Open Crotch Boxer Low Waisted Imitation Leather Gay  Underwear Erotic Sexy Male Panties Cueca Masculina 2020|Boxers| - AliExpress

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close