Zakaj toliko tipov nosi ozke kavbojke? A so geji?
Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda
Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza
je grozljivo ja, 19.01.2022 ob 09:18
Res so vsi isti. Pa poleti se brijejo in imajo čist gladke noge. To je huda gay scena, ki vedno bolj dominira v vse pore našega življenja.
Fast fashion za debile.
Kak nagravžen tip ???
Vam povem,,sam še 5% normalnih tipov je,ostali so pedrii??
Zgrožena, 19.01.2022 ob 09:10
Sem punca sredi dvajsetih in ta stil super skinny kavbojk mi ni bil nikoli vseč na puncah, kaj šele tipih. Zdaj pa skoraj že vsak mlad tip ima ta stil. Takoj pomilsim, da je gej če to nosi. Res je grdo. Sploh v Lj, zanč sem se sprehala po čopovi, ni več normalnih moških zgleda
Kam gre ta svet. Unisex moda, moški niso več moški, so sam še pomehkuženi pussiji. Groza
Imaš kakšnega geja za prijatelja?
?matjazko?, 19.01.2022 ob 09:33
Jaz sem fizično moški in oprijete obleke na meni delujejo lepe, zato ker nosim ženske obleke. Kot ženska sem lepši saj tako bolje izražam svojo ženstvenost in ženstvenost je božanska energija.
Matias ⚧
Meni pa je ogabno to kar Matjazko piše. Ženske obleke niso narejene za moške.
Fant v reklami za spodnje perilo pa je zelo lep. Tazgoren oblečen tip pa ima lepo postavo in grde superge.
Zakaj pa ženske oziroma punce zadnje čase množično nosijo tako široke hlače, da ne veš ali ima hlače ali dolgo krilo? Da o oversized puloverjih ne govorim. Popolnoma zakrijejo obliko, zakaj skrivajo svojo ženstvenost, a so lezbijke?
Tale unisex svet gre v obe smeri, ženske pa se spreminjajo v možače ali pa lutke brez karakterja.
Written by a woman
Forum je zaprt za komentiranje.