Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji,drage moje

Dragi moji,drage moje

Dober dan vsem,

moram priznati, da sem žalostna. Ne morem verjeti, da reagirate na tak način. Saj smo odrasli. A boste zdaj mulo kuhali ?

Pa mi se ne damo. Tudi če je bil to Primožev načrt, se mu menda ne boste uklonili !!! Če smo mu odveč, nas bo tako in tako ukinil. Zato vas prosim,
javite se.

Vsi dobro vemo, da naš forum fukcionira tako, kot si nihče niti predstavljal ni. Da bo tukaj toliko pozitivne energije in veselja, skupnih hecev in žalosti, da se bomo tukaj tolažili in veselili.

Vsako jutro mi zmanjkuje časa, da bi vse prebrala.Fantje okoli mene že prav čukasto gledajo, kaj se mi vsake toliko strga in se rolam.

Negujmo to svojo vrtnico še naprej tako kot je Mali princ svojo. Zalivajmo jo s svojo duhovitostjo, dajmo ji veliko svojega sončka in včasih tudi svojih solz. Ne bo nam uvenela. Pomagajmo ji, da bo dobro uspela in da bo cvetela za vse večne čase.

CMOOOOOOOOOOK za vse, Kaja

Ja , Kaja, tako je

Jaz ne bi preživela enega dneva brez vas vseh skupaj kle gor…..

Nč odnehat!!!!!!!!!

Sandra S.

Stoodstotno sem za tvoj predlog in to skušam delati.
Cmoooooočkaaaaaa!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja , Kaja, spet deluješ tako trezno in pomirjujoče , da upam , da se nas bo vseh prijelo in bomo tudi iz tega dneva , ki se je malo zamorjeno začel , naredili kaj – za nas- lepega !

Hvala na vzpodbudi , veš , sem je tudi jaz bila potrebna , ker me je tisto krcanje po jeziku s Primoževe strani prav prizadelo !

Cmmooookkkkkkkkkkk na vse konce Slovenije !
Andrejka

Pozdravljeni vsi moji!

Cmockeeeeeee za vse..dejte pokazte kdo smo!!!!!

Nobenega skrivanja,idemo dalje.Dolgi nosovi,pa kaj brezveze..a smo al nismo!!???

P.S. kolko novih nikov hihihi

PRIJATELJI STARI,KJE STE??????????

Punce drage,

hitr še fante poklicat :

PEPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,

JAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIII,

ŠTUUUUUUUUUUUUMPANNNNNTLLLLLLLLLLLLLLLLLLL,

HUUUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBBBBEEEEEEEEEERRRRRRRRT

in ostali

HITRO NAZAJ , ZA KAZEN. PA NIČ MULE KUHAT. SMO JE POZAJTRKOVALE.

LP, Kaja

To Perli,

vidiš , da gre. Sej znamo, a ne ?

Pozdravljene punce,
Tokrat slisim Kajin klic! Zal mi je, ce sem vam pokvaril jutro, ampak tud men se potrpljenje vcasih prelije cez rob… in res cutim, to kar sem napisal… pa ne mislim stvari drzat v sebi…, ni dobro za moje zdravje… No, strinjam s vsem, kar ste napisale in vas povabim, da se pridruzite Micini temi, ki je bolj vesela… Tud tam je kaj za pokomentirat, he, he…
gresnik,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Dragi prijatelji ŽELIM VAM DOBER DAN, dan veselja, dan sreče, dan ko vam bo kdo naklonil besedo, izrečeno ali napisano, dan ko vam bo nekdo pa ne veste kdaj ne kdo odgovoril na zastavljeno vprašanje, šalo, uganko………provokacijo. Ne sekirajte se če ne bodo vsi odgovori takšni kot jih pričakujete ali vas bodo nekateri morda
Te besede poklanjam vsem vam, ki tukaj neumorno zlagate črke v vrstni red iz katerega pomen je tako barvit, raznolik. Vsem VAM ki vas imam tako
RAD in ki ste mi podelili toliko LEPEGA.
Cmoooooooooook vsem deklicam, dekletom, ženam, ljubicam.
Živjooooooooooo vsem fantom, fantičem, dedcem, možem, ljubimcem..

Medo

Ulovljeno in vrnjeno !

000 ( se še spomnite ?)
Andrejka

Kolikor vas poznam vabilo ne velja samo za stara člane. Torej se vam zdajle pridružujem še jaz – čeprav se pod temo Apel in kopitar ne hudujem na Primoža. Me pa vsi vi spravljate v blazno dobro voljo.

Prejle sem odprla Hubertovo temo o pisnem poljubi in sem tam hotela pustit svojega, pa me je angelov post tako šokiral, da sem jo kar dol ucvrla – in vam ga pošiljam kar tukaj.

®®® – všeč ste mi taki kot ste – originalni – zato en tris originalnih poljubčkov za vse vas

Naj vam sonček čimprej pokuka iznad megle!

… Kaja glej, fantje že počasi prihajajo … zgleda da nam za kosilo ne bo potrebno mule jesti … sicer pa bi bil dan brez vas vseh res bol prazen ….

pri nas se že kažejo prvi sončni žarki .. nasmejte se, pa ne pustite, da bi vam kdorkoli pokvaril današnji dan, življenje je prekratko, da bi ga polnili z jezo, molkom in negativno energijo … je kot pisana mavrica …

Lep dan,
pa velik pozitivne energije in vsega lepega !!!

Barbara.

No , če si prebrala kaj Angelinih postov , pa včerajšnja Primoževa karanja , boš mogoče razumela , zakaj se čutimo tako prizadete . Končno smo bili mi tisti , ki so nas zmerjali in žalili , a ne ?

Sicer pa , dobrodošla , čeprav je res , kar ugotavljaš – skoraj vsi smo res precej stareši od tebe , se pa počutimo še zmeraj tvojih let . Takrat smo ustavili štetje :))

Pozdravček od Andrejke

Pozdravljena in dobrodošla Sanja … tudi jaz mislim, da so tile Tjavendanovci (uh) … krasni ljudje … predvsem v svojih razmišljanjih in pogledu na življenje … smo pa zelo različnih let tu gor .. jaz na primer sem dve leti starejša od tebe … tako da … leta res niso pomembna …

Andrejka … pozabi na žalitve in prizadetost .. ni vredno razmišljat o tem … jaz si lahko samo želim, da bi bila v sebi vsaj približno tako močna kot si ti.
Pa tudi to, da bi bila čez leta, ko bom sama imela najstniške otroke, tako polna energije … kot ste jo vi , tukaj !

pozdravček,
Barbara.

Ku ku!

Cmokca! Vsem….. kot po dolgi nočni mori :))

Čau “e-frendi”!

Jani

Ej, Jani, si le prikukal. In zdaj – tisti okusni, jutranji (zdaj ni več jutranji, ampak, ampak, sem pa pravkar polizala vanilijev sladoled, in okus je – božanski, verjemi, božanski) cmoooooooooooookkkk! Ane, da je res res dober, ane, ane????
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))))))))))))))))))))) dober, z dežele :))

Lep dan, pa full velik toplega sončka! Vsem!

Jani

Zdravo Perlica moja,
Smem vprasat, ce si marbit tud skorpion, sodim po tistem piku glede hrbtenice, na drugi temi?… Sem imel kar nekaj casa usta odprta, ko sem prebral! Nisem mogel verjet, da znas tud taka bit.., ko pa zmeraj le miris, lubije in cmokije delis, no ja vcasih se tud mal zaderes…, ampak tko ljubkovalno…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ej , Barby , sej ni blo treba , ma može još :))))

Sem prav vesela , da nas je zmeraj več in to vseh starosti ! Saj to je vendar najbojši odgovor n avse kritike čez nas , a ne ?!

Čau , bau , mjau 🙂 ( tako pozdravlja moja malčica )
A.

Perl, perl’ca, živjo, a si ti tu štrajkova :)) Pa bu bulš 🙂

Čau!

Jani

paše pa še paše :)))

B.

Hja pepi,nisem skorpijon..sem vodno znamenje..to,da sem tako reagirala je pa dokaz da sem cist po p…….kapisš

hja tud to se zgodi.No ja..a je blo tko hudo!
Men ni zal,tud nazaj ne vzamem..lahko samo se bolj podkrepim tisto svojo trditev..seveda ce zeli..
Bye

Meni na rakico deluješ . Imam prav ?

Vodnarka sem..februar..zacetek

Prišel sem v službo ,in mi ni dalo miru da nebi mičkeno z levim učkom poškilil……na e-maile ,bili ste zelo pridni ,nekaterim sem poslal samo lepe pozdrave ,da bi bilo malo zabave, hihihihihih
pogrešam vas – malo ra-zbistritve je res potrebno verjemite ,da mi je celo pasalo da sem si vzel dan za frej in da sem ponovno navil motorček in se zapeljal (za-šminkiral) po stari Ljubljani
Če bo tako vreme še jutri ,ponovim zadevo
milijon +ena poljub za vse /tud za naše korenjake velja /heheheheh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close