Dragi moji,drage moje
Za ribe sta odgovorna Jupiter in Neptun, zato jih je tezko pogruntat, razen ce nimajo prav tipicnih lastnosti, kot recimo Marija…. Jupiter je menda velika sreca, zastopa nacelo dobrote in pravicnosti.. Neptun pa nacelo skrivnostnosti in prikritosti.. Zdaj pa bodi pameten? Je pa za ribe vazno, da imajo zmeraj noge na toplem… Pa zenske trpijo zaradi motenj pri menstruaciji.. Zadovoljen, hehe, hk, cih…
Pepi
Sanja, bi se kaj naslo. Tezko se jim je priblizati, ker so plahe, skromne in nikoli vsiljive..Ceprav imajo stroge nazore, se pa vcasih ne morejo izogniti zapeljevanju…vendar jim je veliko do tega, da so na dobrem glasu.. Nekatere zenske so hladne in odbijajoce, kasneje postanejo zagrenjene in zlobne, pa se jim potem rece stare device… V zakonu so prilagodljive, pa vcasih egoisticne..
Pepi
Hvala za Lubija, je res sladek, mmmmmmmmmmmm. No, mene ne smes zares jemat, se zastopim na te reci kot zajc na boben.. To sem si nekaj prebral, potem pa mal nakladam… in se zgodi, kot v pregovoru, vcasih tud slepa kura zrno najde… z moralo pa takoj gor in en nasmesek na usta, pa se en cmoooook do naslednjic..
Pepi
Ej ne morem verjet! Čist jaz. Horoskopov in napovedi nisem marala brati, niti nisem verjela, ker sem se samo kakšnih 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} našla v devici, pa še v kakšnih drugih znamenjih tudi – vse tako bolj splošno, ampak tole je uau!
Za Pepija!
Ko bi videl kakšen nasmešek se mi je razlezel ob prebiranju Kajinih dejstev! Bi me bilo prav luštno pogledat zdaj – sem tako navdušena da dobiš cmok, cmok, cmok,..
Da ne bo pomote – še posebej Kaji – cmok, cmok, cmok,…
Dobro , Pepi , ma tebi ta zdravila res neka čuda stvarajo !!!
Zdej si že en cel coprnik , no , jaz pa imam škorpijona za podznak , no pa daj zdaj kaj povej , no !
Ja tista reč z nogicami pa res velja , kot sploh nasplošno pri ženskah 🙂
PMS je pa štorija zase !
Ajde , vrač pogađać – nadaljuj !
Mater , a ste opazli , da moja tipkovnica premore tudi južne znake , a ?!
Forum je zaprt za komentiranje.