Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji,drage moje

Dragi moji,drage moje

Ja, Kaja saj si zmerom dobra, ampak danes si nasega Apela posebej oreng spekla, Perla je pa zacimbo dodala…. Sem bil ,kar ponosen da mamo tako odlocne punce na tem forumu…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Mi je drago, da si cel vrnil. Pa, da se ne bos okrog ameriske ambasade vozil. ce ze profesorje zapirajo, kaj bi sele z enim Strumpom nardil…
Pozdrav ,
Pepi

Bemti, na to pa nisem sploh pomislil, saj mas mal lastnosti, divji temperament…, Sam..Pravijo, da vodnarke cudno dozivljajo ljubezen?Da jih je tezko obdrzat, ker so nestanovitne… Enkrat sem bil v eno zaljubljen,pa je blo samo enostransko …
Ojej, kje so tiste stezice…
Pepi

bog pepi / izvini :samo dve rječi (moram se držati tradicije )
– glede profesorjev opred ambasado / jaz imam še drug podatek ,ki pa ni bil v javnosti – mislim pa da bo sigurno jutri ali pojutrišnjem .IN BOŠ VIDEL DEJANSKI VZROK

Saj sem si mislil, da si bil kje bliz, al si pa v bifeju zvedel….Ja, ani blo tko, da so profesorji zahteval od policajev, da se legitimirajo, policaji pa nimajo zakonske osnove po kateri bi se oni moral legitimirat, profesorje potem niso hotl svojih osebnih pokazat, pa slediv aps… BO ta nasledna Mladina zanimiva, saj so tud rolanje po sceni mal prprl, hehehehehe…
Pepi

Hojla Pepi in Štump, mater lepo vas je brat zvečer… Moram na brzino, da burazer ne bo znoru… do jutri, ke naredimo en kažin :)) Lep se mejte, pa kej lepga sajnejte :))

Čau, pa ‘nočko!

Jani

Štumpantl… Lep pozdrav, pa lepa noč!

Čau!

Jani

Pepi, ne poznaš ti vodnark :)) jest mam eno doma… niso tko slabe :)) vsaj ne vse :))

Čau!

Jani

KLJUKA ,I TEBI SINE ,IN TUDI PEPIJU
grem tudi sam v posteljo

Pa brata pozdrav, pa rec, da je blo danes vroce, ko hudic, pa si moral mal poskilt gor,
Bom jest se mal podezural, ce bo se kaj prletel, bemti si pa vceraj zakuru, mi smo pa pihal, Apel je plunil na karbit …Lep vecer se naprej,
Pepi

Pol ti moram pa hiter en navodil spisat…, Pravijo zvezde, da morajo biti mozje Vodnark posebej pametni, ker ce niso dobro zalivane, postanejo nepresodne in ze so na krivih potih… Pa zivcev jim ne smes obremenjevati, ker so na to obcutljive…, drugac so pa zelo zdrave punce…
Drz se ,
Pepi

He he he, vodnarka, še ena vodnarka… poznam, poznam :))

Pa dobro jutro in en fantastičen dan!

Jani

Peeeeeeepi! A ti poznaš mojo ženo, al kaj? Sicer jest res nisem prav pameten…. ostalo pa drži :))

Ajd, fajn mej! Pa lep dan!

Jani

Jaz imam tudi vodnarko doma, pa je full zanimivo. Kak dan mi da za plavat, kak drugi, bi me utopila…. :))))

Oj duša sorodna, potem sva dva. Sicer jaz nisem scorpio (oven), glede plavanja in utopitve :)) je pa isto :)) Sam moram reč’t, da drugače pa niso tko slabe vodnarke 🙂

Vsekakor da ne.
No, izgleda, da meni ustreza to znamenje, ker je tudi najboljši prjatu vodnar.

Kako je že rekel Pepi.. težko je vodnarko osvojiti oz. zadržati… ampak ko jo enkrat dobiš, je pa stvar toliko boljša 🙂

To je lepo slisat, da tako domace vodnarke pohvalita…. Samo, ce zvezde ne lazejo so vceraj zaplule v neugodno obdobje, ki jih bo drzalo tam do 21 novembra.. Porocajta, ce bo kaj opaznih sprememb, hehehehe…
Pepi

He , he , ne vem , ne vem , a imata vidva kaj izkušenj z ribicami , a ?
Poskusita kdaj …. :))

Zgleda, da je Perlica v krizi….. PEEEEEEEEEEEEEEERLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
takoj na plan!!!!!! Cmooooooooooook!
Pepi

Vzel si mi iz jezika pepi! Tudi jaz jo močno pogrešam!
Perliiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saj, se ne bi tako drl, ampak kot sem ze mozem od vodnark povedal, so te menda vceraj zaplule v neugodno obdobje, ki jih bo drzalo tam do 21 novembra.. Zdaj bi pa rad iz prve roke zvedel, ce je kaj na tem…
Pepi

Molto bravo pepi, bravo… Si mi postal pravi horoskop majstor 🙂 (n’č žlehtnobe v tem)… O stanju doma in spremembah bomo poročali… v naslednjih javljanjih :))

Ajd, Pepi, čau!

Jani

Ja, glede na to da so ribice ene vodne živali, mislim, da niso daleč od vodnark (Pepi, help)… Izkušnje kažejo, da jih je zelo težko ujeti, pa naj bo to z roko ali z vabo, nič ni važno kaj uporabljaš, ujet se ne pustijo do konca. Edino omreženje, pa vztrajnost, to pa lahko obrodi sadove… Pa da ne bo pomote.. govorim o ribah kot živali, plavajoči v vodi, da ne bo pomote :)))

Andrejka, čau!

Jani

Sam zahvaljujoc tebi, ko si menda nekoga spravil v tako velike visine, da se se zdaj ne more prizemljit…, zloba, aaaaa?
Pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close