Dragi moji,drage moje
Kaja, tebi to zares gre!.. A, bi mene vzela v eno taksno dopisno solo astrologije, me je zacelo ful zanimat, ta vpliv planetov , pa to? Izgleda, da sem en mal talentiran, glede na to, da si mi dala zadnjic dobro oceno, kaj ti mislis? Pa tako brez podatkov, na blef, kam bi mene pocla, katero znamenje? En cist sterilen virtualni
Cmoooooooooooooook v zahvalo v naprej,
Pepi
Ko zacnes v juznih znakih pisat prepoznam, da si dobro razpolozena in tako te imam najrajsi! To kar zahtevas, se uci v visjih letnikih, sem pa komaj v prvem letniku, prvi semester. Tebe ze tako nisem znal nikamor dat. Zdelo se mi je, da si vsega po malem, v glavnem sem pa tipal okrog toplokrvnih zivali. Tak mini skorpioncek pici iz tebe, ko se posteno razjezis….Sicer pa pojma nimam o podznakih… Zato, bos za taksne precizne informacije morala kar Kajo zaprositi. Jaz raje bluzim tako nasplosno, kar velja za vecino primerkov, zmeraj so pa izjeme….
Baje se je z ribami vse konca in spet znova zacne. Nekje sem bral, da lahko se nastane eno veliko sranje, ko se gospodar Neptun, bog morij leta 2012 vrne v ozvezdje Rib, katerim je so-vladar.
Tko na splosno pa za ribe velja, da je zanje znacilna dobrota, rade pomagajo, so pozrvovalne, sam dostikrat jim manjka samozaupanja in so plasne…imajo izvrstne ideje, ta slabe ribe pa lahko padejo pod vpliv drog ali postanejo igracke drugih, hehehe…
Pa se, da je zelo vazno je, da so zmeraj na toplem, noge pa se posebej…Zelo hitro se nalezejo prehlada od drugih, ( saj to tko ves..), zakaj je glih PMS pr ribah posebej poudarjen pa tud ne vem…Ja, pa od 23. oktobra do 21. novembra imajo ugodno obdobje…
pozdrav,
Pepi
Živjo Pepi,
ti bom iskreno povedala, kako je z mojim poznavanjem astrologije. S tem se ukvarjam čisto ljubiteljsko. Na internetu je kar nekaj strani, kjer vneseš podatke in potem dobiš ven astrološko karto in obrazložitev osnovnega znaka in podznaka.
Da bi tebe kar tako na suho nekam vkalupila, kr ne upam. V glavnem poznam lastnosti devic, škorpijonov, rakov, tehtnic,mogoče še levov pa dvojčkov. Ostala znamenja so mi še tuja in počasi študiram njihove lastnosti. predvsem me zanimajo ribe in kozorogi.
Tko , da res ne bi brcala v temo. Sej ne zameriš, a ne .Mogoče je v tebi malo leva, kaj pa vem.
Ajd, cmokca (moj ni sterilen, sej sem zaenkrat še zdrava) , Kaja
Ja tud sem nekaj brkljal okoli, najbolj me razocaral tist slovenki horoskop, ko smo bli vsi vse isto v prejsnjih zivljenjih… Bom pa mogoce kaksno knjigo nabavil..,saj ne da verjamem, se mi pa zdi zabavno…, tko cist sproscujoce, bolj kot pa gledat porocila o vojni in antraksu…
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.