Dobro jutro Slovenija II
Dobro jutro! Lepo jutro! Še lepši začetek tedna! Rano jutro, lepo jutro…Fantastično jutro… Ufffff, kakšen bo šele dan!
Vsem, ki počasi kapate na tale naš forum želim res en lep dan, s soncem i n toplino… z veseljem in radostjo, s prijatelji in domačimi!
Še enkrat dobro jutro! In fantastičen dan!
Jani
Tole od Zablujene je samo za vas:
…kakor, da svet pred tabo stoji,
čas je zdaj na mojij strani,
dogajajo se same dobre stvari
ali čuti(š)te tudi vi……
Ljubi Jani, dobro jutro. Spet šibava drug za drugim, a? Si utegnil vse prebrati? Jaz nisem, so se ljudje tukaj razpisali, da ne vem, kdaj se bom prebila skozi, pa ne želim nobenega zamuditi, ker se full dobri. Tudi Pepi s svojo novejšo temo o horoskopih. Pepi, pozdravljen. Odprta knjiga, praviš? Tudi prav!
Jani, kakšnega bova danes: danes imam novo žvečilko, tisto z oksum po črnem ribezu. Veš kako se počutim: kot da bi stala poleg ribezovega grma in si polno pest ribeza pravkar na hitro zbasala v usta in zdaj diši in ima prijetno sladko-kiselkast okus ….. uf, je dober. Hočeš malo poskusiti? Na, enega ribezovega cmooooooooooooočkaaaaaaaa!!!
In kaj naj za dobro jutro ponudim ostalim? Pojasnilo: petek je bil zame dan, ki ga ne bom pozabila. Ves konec tedna so me spremljale same lepe misli, veselje, smeh in tako žal mi je, da nisem doma omrežena, da bi to podelila z vami.
Včeraj sem poslušala intervju z eno našo otroško pisateljico, mislim da s Kristino Brenkovo, ki bo praznovala devetdesetletnico. Spoštljiva starost in tako bistro je govorila. Vmes pa so bile take stare pesmi in ena je bila tudi ta, ki sem si jo popevala potem celo nedeljo. Zdaj si jo skušajte popevati še vi:
“Ne čakaj pomladi,
ne čakaj na maj,
kaj mar ti zelenih trat,
srce nič ne čaka,
bije tiktaka,
kliče ljubav,
zakaj čakala bi na maj!!”
Lepa, sicer stara, ampak lepa!!
Imejte se lepo in vsem eno lepo prijetno dobro jutro za lep začetke dneva.
Marija
Ej, vse punce s foruma, forumovke, ne bom vas posebej naštevala, ker šibam (out of firma!!!), pa bom zagotovo katero pozabila, tega pa nočem, nočem, res nočem: punce, za vas pa nekaj čisto posebnega za tole lepo, sivo, rahlo deževno, kot skrivnost temno jutro, ki se bo zdaj zdaj prelevilo v rosno mladi dan:
“Nič ne pomaga,
če se ozremo v nebo in vzkliknemo:
O, moj bog!
Naši bogovi so med nami, na zemlji!!!”
Primite vsaka svojega in ga (vsaj danes) ne izpustite iz rok!!!
Cmooooooooočččččkkkkaaaaaaaaaaaaaa vsem puncam!!!!! (jasno, na lice, a!!!!, de nau zmede, kaj sem in kdo sem in kaj bi rada!!!! Hah, hah, hah!!!)
Marija
Sej bi ti sicer tudi poslala, pa me nekaj hudo skrbi. Skrbi še nisem dala pravega imena, preljubi prijateljček! Ampak, tekom dneva se bo vse rešilo!!!
Marija
Oh, Jani, Janči, Jaaaaaaniiiiiiii! Jaz o filmu sploh ne razmišljam, me začne kar dol metat!!!! In, oh, prav to se mi zdaj dogaja. Buljim v eno točko in si mislim, da sem notri – v filmu! Ha, ha!! Ja, res je dober …… film…… ti se pa le skoplji iz grma, da bomo še kakšno rekli!!!
Marija
Ojla, Pepi, dobro jutro tud teb’. Ma, ziher bo danes boljše, malo kašlja še, ampak, ostalo bp :))) Evo, še nekej od Zablujene:
Mimo je šla puberteta
Smo ratal resni, že imamo dekleta
Delal komade, smo probal uspet
Na vsak način na sceno prodret
Pol pa vidmo 2 rasta modela
sonce, morje, pa bejbe sta imela
Čist na izi sta nekej odpela
Kar pozitivne vibracije dela
Nekej je blo v zraku …
Nekej kot pozitive vabrejšan…..
Aj man aj, wokin dan da bič
Dan da bič, lukin 4 a pič
Bat me gadda samfin tu kanfess
Mi rili lajk yor hat, hat dress
Lep dan!
Jani
Pepi, živjo. Ti in ljuba Jana, naša prisrčna bolnika, ki se nista in nista dala. Evo, rezultat je tu. Vztrajnost je lepa čednost: nista se pustila virusom in zdravje se vama vrača. Hvala – tisti tretji dozi, a ne, Pepi!!! Pozdravljen in bodi danes dobre volje, kolikor je to mogoče. Poslala bi ti eno karjolco moje dobre volje, verjemi, malce bi se te je zagotovo oprijelo.
Marija
Dobro jutro čisto vsem … Jani, tale Zablujeni Super boy res paše paše ob tako zgodni uri 🙂 .. ampak Samo edini pa še zmer nima konkurence … hehe … še mal Siddarthe za dobro jutro :)))
… in vedno več je upanja v ta svet,
slušu sem da z mano hoče živet,
in s tem edino to življenje da zame.
… zato sem danes jaz udihnu zrak,
danes je moj najlepši otrok,
in danes zaspim kar jutri s tabo se zbudim …..
Marija, tudi Ne čakaj na Maj … sem se kar zamislila … a nej čakam, al nej ne čakam, a nej čakam, al nej ne čakam , a nej …..
lep dan vsem, sonček pa tudi bo !!!
Barbara.
Forum je zaprt za komentiranje.