Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek županova mlada bejba

županova mlada bejba

Sodeč po imenu in priimku ni Slovenec. Državljanstvo pa gotovo ima, saj ne bi smel kandidirati za župana, če ga ne bi imel.

[/quote]
Te tvoje teorije so res fantazija. Kaj bo, kako bo, ne vem. Je pa jasno, da je sposoben in je s prisluzenim denarjem prvo imel Tacos, nato Soliver, ki ga je zelo dobro prodal in po korakih je naredil to jar ima. Skoraj sigurno najbolj pluvajo po njem in njegovih krediti tisti, ki jih imajo sami. Tip lahko to odplacuje.

Nekvalitetne si vedno dobijo precej starejše. Te pa si ga zasluži, ne.

Ni odgovora na najbolj pomembno vprašanje. OD KOD MU PRVI pol milijon?
Ostalo je vse jasno in nobena posebna geni poteza! Prva poteza je pa izredno pomembna.

In ta je?!! Ah, ta tvoja NEVEDNOST.

Te tvoje teorije so res fantazija. Kaj bo, kako bo, ne vem. Je pa jasno, da je sposoben in je s prisluzenim denarjem prvo imel Tacos, nato Soliver, ki ga je zelo dobro prodal in po korakih je naredil to jar ima. Skoraj sigurno najbolj pluvajo po njem in njegovih krediti tisti, ki jih imajo sami. Tip lahko to odplacuje.
[/quote]

[/quote]
Z prodajo sOliverja je zasluzil kar nekaj milijonov, ne samo enega. Vsi, ki smo obiskovali Tacos se ne sprasujemo o tem, kako mu je slo. Ali je res tezko razumeti, da nekdo dobro investira svoj denar in ga zna oplemenititi? V mestu se je pred 20. leti in vec vedelo, da je denar zasluzil posteno, imel v Nemciji tenisko solo. V tem casu ni bilo nobenih namigovanj ali sumov o sumljivih poslih. Ali imas ti drugacne informacije?

Arsenovic in Jankovic sta meni oba neprivlacna. Pac stvar okusa.

Kakšno vezo pa ima okus z debelino denarnice?

Mogoče je denar zaslužil pošteno in če ima milijone se bo videlo kaj bo naredil za vas v MB. Za ženo ima otroka, ki je postala prva dama v Mariboru. . Btw..Moški, ki je malo manj siguren v sebe rabi to meti za večjo samozavest.

Dosego je en rekord v svetovnem merilu
to je dokazano po najmlajši partnerici v zadnjem času, kar je v odmevnosti. Lahk bi ji bil oče in se dedek tudi. Če ma pa milijone, bo pa ta punca še bogata enkrat. Bo dal pol vstran za sina in boljši polovici, sej se mu ne bo nič poznalo, če je tak milijonar. Lahko jih razdeli tud več polovicam, poznalo se mu ne bo. Mariborčani mislijo, da se še vedno vrti igra na tv Postani milijonar. Ga že imajo za župana. Če ni zdaj, bo pa še. Hehehe

Samo če je tako grozen in odvraten, pokvarjen, itd. zakaj ga je potem toliko ljudi volilo? Kdo jih je prisilil? Ali pa so vsi njemu enaki in jih je pol Maribora? Je pa res, da je en najgrših do zdaj videnih moških.

dokler so volitve tajne, verjamem v njih lih toliko kot v pošteno loterijo. so kuglce malo obtežene, pol gre pa lažje

Ga ne poznam, po prvem vtisu po slikah mi deluje kot nasilnež, ki vedno, zlepa ali zgrda, uveljavlja svojo voljo. Kakšen je v resnici, vejo tisti okoli njega.

Sem vedela, da ne veš o katerem prvem pol milijonu jaz govorim!
O tistem, ki je prišel iz NEMČIJE…. o tistem, s katerim je investiral v TAKOS..

Vse zatem-je samo p o s l e d i c a…

Z prodajo sOliverja je zasluzil kar nekaj milijonov, ne samo enega. Vsi, ki smo obiskovali Tacos se ne sprasujemo o tem, kako mu je slo. Ali je res tezko razumeti, da nekdo dobro investira svoj denar in ga zna oplemenititi? V mestu se je pred 20. leti in vec vedelo, da je denar zasluzil posteno, imel v Nemciji tenisko solo. V tem casu ni bilo nobenih namigovanj ali sumov o sumljivih poslih. Ali imas ti drugacne informacije?
[/quote]

Se bomo brali o tem vašem milijonarju, ki mu je največji vzornik Janković, sam je tako izjavil. No da vidimo kako se bo Maribor od današnjega dalje povzpel na Everest. Vstopnico ste županu v Mb
že kupili. Velika hvala, ki se pod mizo vala, a ni tko zmeraj.

Eni prav čustveno prizadeti, ker dedec drma mlado.

[/quote]
A da je iz Nemcije prisel prav z milijonom? Da je toliko investiral v Tacos? Kaj vse izvem tukaj.

Psihotično deluje. Ni dobro, ga razjeziti. Groza.

Kje je bil učitelj tenisa, pa ka se no.
Živojinovića je imel prek, brez njega ne bi uspel. :=) Futurenet so tud mariborski perspektivnezi s tenis šolami po svetu.

[/quote]

Se strinjam, to je problem, že v štartu se ve, kaj bo njegova prioritera in za kaj se je sploh tega lotil.
Res so mariborčani naivni. Tudi sama sem iz Mb, žal je bila izbira med tema dvema pogubna, ampak se mi vseenk zdi, da Kangler vseeno ne bi delal toliko za lasten interes in njemu bližnje, kot Arsenovič. Že to veliko pove, da bo podžupan arhitekt Reichenberg, ki je že sedaj delal na njegovih gradbenih projektih.

a Kangler ti je lepi? :)))))))))))))))))))

10 let je bil v Nemčiji, kjer je igral tenis in imel tenisko solo. Nekje od njegovega 20 do 30 leta.
Je moral bit pa res vrhunski, da je zaslužil s tem milijon.
Je pa res, da je dosti zaslužil kasneje s prodajo licence za soliver.
Ampak to njegovo županovanje bo res bolj v stilu vse najprej za familijo, potem frendi..drobtinice pa ostali raji. Ampak raja bo žal vseeno navdušena. Samo da je nekaj..

En zapufan podjetnik, ki bo sedaj s pomočjo občinskega denarja, spravil svoja podjetja v življenje.
[/quote]

njegova podjetja kar fajn živijo … verjemi!

lahko se pa žereš dalje 🙂

jAZ sem bila v MB ene 4x. Na enih medobčinskih tekmovanjih. Drugega tak nimaš nič. Kaj boš rinu v MB?
Kaj znajo to zrihtat. Vse laufa, pol pa pojedina, ogledi …. ni da ni. Pa pijanka.
Globoko spoštujem te ljudi. In njihov upor – pa jih nismo podprli. In Policijo je tuki res lahko sram – proti lastnemu narodu……. tepli so vas!!
To se ne pozabi!

Jaz vam želim, da boste dobro vozili naprej (ne Kangla ne Fištravc nista bila primerna za vas)
in iz <3 vam želim ZDAJ vse dobro.

Glavno, da se žre in pije, pa so vsi kul, a ne? Kje ste bili taki, ko so talal možgane?

Kje je pa kdo že videl Mariborčanke z možgani? Za moške pa se tud nikoli ne sliši. Vem da se morajo močno zniževati kriteriji ocenjevanja pri specifičnih predmetih, ki jih poučujejo ljubljanski profesorji. Med MB in Lj so velike razlike na vseh področjih. Zakaj so tako nizko inteligentni ne vem. Tud če pridejo v LJ se tako močno prilagodijo, da ostanejo brez svoje identitete. Takih telickov poznam veliko.

no, njena mamica je cca 12 let mlajša od arsenoviča, se z zetom čisto dobro razume, tako dobro, da je kandidirala na njegovi listi za mestni svet in bila tudi izvoljena.
so pa z zetom bojda zelo zadovoljni, s katjo zelo lepo ravna….
[/quote]

a tudi njeno matko obdeluje? Me en bi rpesenetilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close