Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek županova mlada bejba

županova mlada bejba

? Tebi pa veliko reči v življenju ni jasno, kaj …
[/quote]

Tebi ni jasno marsikaj, brezveznik na minimalcu lahko skriva tistih svojih 300 evrov na mesec, ki nima nikamor investirano in je vse isti šmoren. Ali pa nek propadli tajkun. Lastnik toliko nepremičnin v Sloveniji in aktivni delodajalec v Sloveniji bo pa bolj težko kaj konkretnega skril. Mogoče kakšne rezervice, ampak za operacije pa je na dosegu kapital. Tko da ne preveč sanjat svojih kavbojskih filmov.

Uh, morate priznati, da ima novi MB župan prav neprijeten obraz in na obrazu prav neprijeten pogled. Izgleda nevaren, kot da se bo vsak čas zakadil v nekoga in ga po tleh razmazal.
Oči ima tako ekstremno narazen, da prav nevarno ven izpade…

Tocno to, tako je grd in ima te neandertalske poteze, da mi res ni jasno kateri je lahko sploh vsec. Tudi njegovi govori niso prav nic suvereni, tako, da ne vem koga in kako je uspel prepricati. Zgleda floskule o novem vetru in cloveku vedno padejo na plodna tla. Meni deluje precej nesposoben.

Kaj vse na puf, dec niti za četrtino svojega premoženja ni zakreditiran, tako da ne nakladaj. Ni to tako kot brezvezniki, ki ravno nakrampajo za polog bajte 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ostalo pa puf, za 20 let na vodi in kruhu. On še 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od svojega premoženja nima kredita, 5 mio je zanjga drobiž glede na ostalo premoženje.
[/quote]

Točno.

Mama je letnik 74, praviš, torej je stara 44 let. Ti trdiš, da je 12 let mlajša od A.
Torej je Ars. po tvoje star 56.

Vsi mediji pa so poročali, da je 52.

Ta matematika je res težka…
[/quote]
lol
njena mati je moj letnik. sem se pač imela za rahlo mlajšo kot sem v resnici. nisem pa točno računala, koliko je ded star, zdel se mi je tam preko 55.
:DDDDD

Imajo pa tudi 24-letniki bogate atije in dedke in so lahko dediči (včasih tudi edini) velikega premoženja. Grem stavit, da bi bil tak 24-letni mladi fant pri Grdi resnici zelo dobrodošel, ko bi izvedela, da izhaja iz bogate in vplivne družine:-)
[/quote]

Seveda bi bil dobrodošel mlad in bogat 😉
Sam če bi bil pa nek jebiveter od zeta bi ga pa isto v rit brcnla
Kaj se pa to pravi., za mojo punco samo najboljše :))
Starudije z miljoni odpadejo . Kera bruka bi to bla joj,pa ne bi mogla familji pred oči . Živo bi me pozrle tete, da pripeljemo zeta starega ko zemlja a moja hči mlada..

…in kje je rečeno, da ne bo premoženja “skril”, v kolikor ga sploh ima enormno … če ostane bejba brez prebite pare, se računica vsekakor ne izide …

p.s.: in taki kerlci, verjemi, še kako uspešno skrijejo milijončke …
[/quote]

zakaj sploh pa naj bi kaj skrival??
če gresta narazen ji pripada max. polovica kar bosta skupaj ustvarila novega !!!
Njegovo prejšnje premoženje ji ne pripada ☺

Razlika med njima znaša 30 let. Do 20 ajde čeprav ni priporočljivo ker slabše odnese mlajša partnerica 30 let razlike je pa za mlajšo punco poraz. Kako neumno mater mora imeti, da ji ni znala nič svetovati o življenju. Od očeta punca ni mogla imeti nič, torej bi lahko imela vsaj malo pametno mamo, v glavi sta obe prizadeti, ta stari tič ju pa izkorišča. Obe skupi. Sicer so Mariborčanke najbolj primitivne, avsaste, plehko puhle babe v Sloveniji. Tako noro naivnih in sugestibilnih bab, ki padejo v trenutku pod vpliv moških ni nikjer. Kot druga vrsta so pa glupe možace, ki so po obnašanju ne prebavljive. Slabše kot Serpetinsek v izjavi mnenj o moških v obratnem smislu.

Seveda bi bil dobrodošel mlad in bogat 😉
Sam če bi bil pa nek jebiveter od zeta bi ga pa isto v rit brcnla
Kaj se pa to pravi., za mojo punco samo najboljše :))
Starudije z miljoni odpadejo . Kera bruka bi to bla joj,pa ne bi mogla familji pred oči . Živo bi me pozrle tete, da pripeljemo zeta starega ko zemlja a moja hči mlada..
[/quote]
točno takim mamam, familijam … se najraje zgodi taka zgodba.
Naj ti sinova pripeljeta kakšne staruhlje ☺ ((F) predsednik pa to …)

s tem gipsy tenom in kuščarskim razmakom med očmi. Grozna faca. Verjetno ima karizmo v živo ampak jo ima tud Janša.

no, njena mamica je cca 12 let mlajša od arsenoviča, se z zetom čisto dobro razume, tako dobro, da je kandidirala na njegovi listi za mestni svet in bila tudi izvoljena.
so pa z zetom bojda zelo zadovoljni, s katjo zelo lepo ravna….
[/quote]

roka roko umije. Torej ji daje žepnino v mestnem svetu, da ji lahko hčerko poriva. Fuj vsi.

Pravite…mora bit visok..
Pravite…mora met keš

Pol pa pride en, ki ima oboje, pa izumite, da je nikakav.

Vam luzerjem res ni nič prav.

Edino, kar je jasno, je to, kakšna usoda njega čaka. Starost. A misliš, da bo mlada punca jokala, da jo je skoraj 60-letnik na čevelj dal? Finančno bo od njega dobila, kar ji pripada, verjetno ne malo, našla pa si bo tudi drugega lahko potem, saj ni ona pred domom za penzionerje. V bistvu se je ona odlično odločila. On pa tudi, no. Vsak iz svojih razlogov. Pa nobena vaša nevoščljivost in fantazija, češ da je ona naivna, ne bo tega spremenila. Lahko se po glavi mečete, ve “nenaivne” ste še vedno z brezvezniki na minimalcih otroke naklepale ali pa sploh ne, zato nimate drugega pametnega dela kot čenčarjenje čez bolj uspešne od sebe.
[/quote]

mama prevzela njeno zakonsko mesto..se zgodi..ker se bosta tako lepo razumela že v službi in starost je modrost in z belim kruhom se ne krega hahahahaha

tukaj mi tale gospodin izgleda ZELOOO gay.

točno takim mamam, familijam … se najraje zgodi taka zgodba.
Naj ti sinova pripeljeta kakšne staruhlje ☺ ((F) predsednik pa to …)
[/quote]
Enega sina imam in eno hči
Torej sin bo pripeljal snaho in hči zeta

Enega sina imam in eno hči
Torej sin bo pripeljal snaho in hči zeta
[/quote]
pobožne želje … dobiš zeta ob sinu in snaho ob hčeri … z ustrezno razliko v letih … npr 25+

pobožne želje … dobiš zeta ob sinu in snaho ob hčeri … z ustrezno razliko v letih … npr 25+
[/quote]

Edino če me bog nima rad :))
Nočem starih zetov ne snah

zakaj sploh pa naj bi kaj skrival??
če gresta narazen ji pripada max. polovica kar bosta skupaj ustvarila novega !!!
Njegovo prejšnje premoženje ji ne pripada ☺
[/quote]

točno to …

Ma ne skrbite zanj – se je že “iztrošil” , se tudi kilometrina na obrazu od vsega že kar pozna- sedaj se bo umiril, zato ima tudi mlado ob sebi – z namenom :D.

Njen problem in odločitev, če se je zanj odločila – vprašanje, če bo uspela zdržat tempo starostne razlike pri njima. Ko bo on 60, 70….. Hja…. Malo jih zdrži tako dolgo v taki starostni razliki.

Ti se raje vprašaj, zakaj bi ji ta “sindrom izbire starejšega moškega” tako prevagal? pomanjakanje očka morda? Ženske, ki si izberejo toliko starejše moške, so imele ali težave v komunikaciji in odnosom z očetom, ali pa ga sploh niso imele.. Samo toliko – pišem pa iz izkušnje v lastni (bližnji) rodbini. 30 let razlike med njima je bilo. Poročena sta bila pa30 let, potem je pa on žal umrl – in cela travma, ko ona ni znala živet brez njega, je rabila cca 10 let, da je predelala…..

Ti se raje vprašaj, zakaj bi ji ta “sindrom izbire starejšega moškega” tako prevagal? pomanjakanje očka morda? Ženske, ki si izberejo toliko starejše moške, so imele ali težave v komunikaciji in odnosom z očetom, ali pa ga sploh niso imele.. Samo toliko – pišem pa iz izkušnje v lastni (bližnji) rodbini. 30 let razlike med njima je bilo. Poročena sta bila pa30 let, potem je pa on žal umrl – in cela travma, ko ona ni znala živet brez njega, je rabila cca 10 let, da je predelala…..
[/quote]
Ne ne moja ima očka. Saj zato ne vidim razloga da bi imela tako starega partnerja

orgazmiraš poleg teh svojih plehkosti? ah ah aaaah … res čudno zgledaš 🙂

Koliko let pa si poročen z njo?

v svoji rodbini imam primer, ko sta bila poročena 36 let, med njima 30 let razlike.

Pa ti napišem: ženska je bila nora; sicer je res vzela ga pri 50ih, seks je tudi štimal do 85ega, ampak koliko enega odrekanja v življenju, praktično je bila pa zadnjih 15 let njegova negovalka na domu. Kar je spoštovanja vredno za tako žrtev – samo.

Aja, ni bila sugha daddy ljubezen – skupaj sta ustvarjala vse od začetka – ni se obesila ne ona nanjegovo dearnico, ne on na njeno.

v taki zvezi gre za neko odvisnost, neko malo anomalijo – v tem primeru njeno, ker je iskala dobesedno starejšega moškega za partnerja, kot nadomestek svojega očeta…. Ker z njim ni imela dobrega odnosa ( ni bilo sicer nasilja), ampak ni bilo pa nobene komunikacije, niti ljubezni – ker ni bila sin….)

Tako da – privoščim ti, da živiš čimdlje in da te bo tvoja mladenska prenašala tudi v poznih 80ih, pa da bo binbibongi priden tudi v pozni starosti 🙂

Pametne Mariborčanke so redke, zato se ne čudim taki kombinaciji.

s tem gipsy tenom in kuščarskim razmakom med očmi. Grozna faca. Verjetno ima karizmo v živo ampak jo ima tud Janša.
[/quote]

Tebi bolj ležijo pritlikavci z debilčkasto okroglimi facami in cmeravimi glasom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close