Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek županova mlada bejba

županova mlada bejba

za dobrim konjem se praši…. faušija pa vam tudi seka na polno

če bi punci ustrezalo drugače, bi si poiskala 25-letnega fanta.
[/quote]

Saj si ga verjetno bo, ko bo stara 50, njen ata pa 75 tečna driska doma, da bo lahko izživela zavrženo mladost. Malokatera se zaveda, kaj jih čaka v takih vezah in od teh malokaterih jih je še manj malokaterih srečnih

Meni pa on ne izgleda Slovenec, še manj Štajerc. Ima sploh državljanstvo?

Sašo je solidna 9, Marko kvečjemu solidna 7 (nizke rasti!?)
[/quote]

Stara ta Anja od Markota? Zgleda orng baba.

Saj si ga verjetno bo, ko bo stara 50, njen ata pa 75 tečna driska doma, da bo lahko izživela zavrženo mladost. Malokatera se zaveda, kaj jih čaka v takih vezah in od teh malokaterih jih je še manj malokaterih srečnih
[/quote]

ker vse ostale veze, kjer sta partnerja blizu po starosti pa garantirano zdržijo….

ker vse ostale veze, kjer sta partnerja blizu po starosti pa garantirano zdržijo….
[/quote]

Ah, kje, to ni niti možno, ker se mnogo ljudi karakterno povsem spremeni okoli 30 do 35 in se začnejo kazati razlike, da jih težko premagaš. Ampak je razlika, ce vstopiš v vezo z nekom, s kom se dopolnjuješ in rasteš in odraščaš z njim, ali pa vstopiš v zvezo, kjer je ena oseba povsem odrasla in je že razvila svojo osebnost. V takem odnosu se take mlade punčke ne razvijajo v svoji smeri in v svojih potencialih. V taki zvezi ženska ne bo imela nikoli prav, razen morda pri barvi ploščic v kopalnici.

Ah, kje, to ni niti možno, ker se mnogo ljudi karakterno povsem spremeni okoli 30 do 35 in se začnejo kazati razlike, da jih težko premagaš. Ampak je razlika, ce vstopiš v vezo z nekom, s kom se dopolnjuješ in rasteš in odraščaš z njim, ali pa vstopiš v zvezo, kjer je ena oseba povsem odrasla in je že razvila svojo osebnost. V takem odnosu se take mlade punčke ne razvijajo v svoji smeri in v svojih potencialih. V taki zvezi ženska ne bo imela nikoli prav, razen morda pri barvi ploščic v kopalnici.
[/quote]
v vezi z arsenovičem nobena ženska nikoli ni imela prav. pa če je bila 20 ali pa 40.

Za moje pojme je to prevelika razlika. Verjetno je bila ona malo naivna, Arsenovič pa ji je obljubljal nebesa in obljubljal gradove v oblakih.

Seveda je Slovenec. Pa saj so ja ići že mnogo časa nazaj okupirali Slovenijo, da je zdaj njihova! Kje pa živiš?!

kaj pa tebi ne gre ☺
sem imel eno postrani 29 let mlajšo – špilalo je max ☺ … se mi zdi, da sva bila v letih kot je župan in njegova
[/quote]

hmmm, če si mel tok mlajšo, ni kaj, pol si res Bog Mon-a, hehe…, tud men je špilalo pri skoraj 20 let mlajši ampak za kazat okol z njo mi paa ni bilo, ipak sem zgledal prej foter kot ljubimec, čeprav jst ne zgledam samo 15 let mlajši ampak celih 19,9 let mlajši, hehe….

Vem samo to, da so v mariborskem koncu ženske zelo primitivne, s ful
nazadnjaskim razmišljanjem. Groooooooza kake kmetice. Sam res. Savinjcanke, Korošice, Celjanke so čist neki druzga.

hmmm, če si mel tok mlajšo, ni kaj, pol si res Bog Mon-a, hehe…, tud men je špilalo pri skoraj 20 let mlajši ampak za kazat okol z njo mi paa ni bilo, ipak sem zgledal prej foter kot ljubimec, čeprav jst ne zgledam samo 15 let mlajši ampak celih 19,9 let mlajši, hehe….
[/quote]
he he … ko sem jih imel 20++ me je pa crkljala sošolkina mama ☺
bruto razlika 54 let ☺

Ta tip zgleda kot neandertalec, ampak ker ima družbeni status lahko jeba blond pičk ice.

Meh, saj ta baba sploh ni tok huda, moje sošolke so bile bolj seksi kot pa ta stvor

Tale Arsenovic je tipična muskarcina, ki se kurci z mlajšimi. Pedofil do neke mere oz v navedku. Nerazvit in neodrasel moški, kar bo ostal do žare. Dosežki materialne narave so kilave sorte v primerjavi z izbiro 30 let mlajše. Lepo vas prosim, ženske ima namesto gat in pa kurcenje. Za kazanje pred drugimi, ja česa vse je sposoben, ker ma kes. Narcisoid je, zagledan samo vase, ostale ima poleg sebe pa toliko, da si lahko dodatno nabilda poene. Moškim se sline cedijo, punce pa padajo, kot padajo, odvisno od iq in osebne vrednosti.

Ti mariborski župani so po načelu grdi moški. Oni prejšnji je gledal krežem, ta ima oči tako narazen, da sploh ne moreš ujeti njegovega pogleda, ampak le oko na oko, eno ali drugo.
Seveda ni vse v lepoti, toda tudi lepota nekaj šteje, v Mariboru ne mislijo tako.

a socialo od decembra si že spušila ☺

Res je tako. Vse za bildanje njegovega ega, čeprav Katja se samo mlada, ni pa nobena lepotica. Če smo iskreni.

Ne ne moja ima očka. Saj zato ne vidim razloga da bi imela tako starega partnerja
[/quote]

Saj pa imaš 70 let staro kuzlo. S čimer se hvališ na MONU-u.

Načeloma velja, da se za dobrim konjem kadi, poglejte TRumpa ima 25 let mlajšo Melanijo, sedaj pa še ta Mariborski župan.
Ampak ta župan je še grši kot je bil prejšnji.
Tiste oči, čudne oči in oči veliko povedo, njegove niso ne lepe, ne iskrene.

Katja je bila prej hostesa v njegovih lokalih, zacela ze pri kakih 17.., očitno jo je imel dolgo nagledano, oziroma kar hitro zamenjal, ko je uradno pustil bivso zeno Nino. Ker ni bilo dolgo , pa je ta ze zanosila. Je bilo treba sprobat postelje v hotelu Maribor, ki ga je Katja opremila..no v glavnem, prisla je od hostese do notranje opremljevaljke oz. designerke..pa do prve dame Maribora.

Meni Arsenovič ne izgleda grozno slabo, super pa tudi ne. Vidi se, da skrbi za telo, da je v formi, je izobražen, dobro artikuliran, umirjen in kot sem slišala, ima tudi kar nekaj premoženja. Glede na to, da ni v arestu, recimo, da ga je pridobil na zakonit način … Torej, za marsikatero žensko je tombola. Kaj opazim kot skoraj 35-letnica z 8. stopnjo izobrazbe tehnične stroke in dobro plačano službo, ki ne pade na take tipe oz. ji gredo na živce? Njegova prezenca izraža samozavestnega, že rahlo prepotentnega moškega, za katerega imam občutek, da non-stop osvaja ženske. Ne vseh, ampak večino. Ker želi ugajati. S tega naslova ima kar nekaj kilometrine, torej kup bivših. Sama takega tipa ne bi imela, še več, gredo mi na živce. Prestar, prepotenten in prehuda kilometrina.
Zdajšnja v.d. žena izgleda (!!!) dobro, predobro za njega, velika razlika v letih takoj opazi, poleg tega se opazi tudi razlog, zakaj je z njim. Verjetno česa resnega z njo ni imel namena imeti in je niti ne bi predstavljal kot ‘uradno’ partnerko, vendar imata otroka in to je resna stvar. Dvomim pa, da je ta Katja (?) zadnja gospa županova.
Kakorkoli: MB je izbral najboljšega kandidata (izbira: tip z rdečo kapo, ki ždi v arestu, Kangler, Fištravec itd. -> RESNO?!), ki mu želim uspešno županovanje in srečo v partnerskem odnosu.

Arsenović mi je grd. Ima take čudne oči. Zabuhle pri nosu.
Si ne predstavljam njegove face, ko mu pride. Upam, da ima tamlada takrat ugasneje luči.

Ja saj Fištrovc je pa spravil eno ženo v grob.
Se je na njega nalimala ena mulatka….. no bomo zdej vidl, kok časa bo še furala z njim. 🙂
Kdo verjame v ljubav med škilavim in eno top mulatko? :-))))

ZBLOJENI DEDI STARI, KI MISLIJO DA JIH TE BEJBE LJUBIJO. V RESNICI GREJO VSAKO JUTRO NAJPREJ BRUHAT!!
Ste pa dokazali Štajerci, da znate bit en dan trezni in ste odpikali Kanglo!

Bi rekla, imejte si ga, ampak je Maribor tudi moje mesto in mi ni vseeno. Eno ti povem, Fištravec je imel tri ali štiri, ki so ga učili krast, za tega sem pa ziher, da bo to obvladal kar sam, in to pošteno. Izgleda ne bom komentirala, na to ni imel sam kaj dosti vpliva, izraz na obrazu pa je meni čist podhuljen in pokvarjen. Verjami, še oni v zaporu bi naredil več poštenega za meščane, čeprav je tepec Krambergerjevega formata.

je velika nevarnost to, da se bo Arsenovič v teh štirih letih razbohotil čez celi Maribor ( občinskim denarjem). Pokupil bo vse živo, nazadnje bo lastnik celega Maribora. Kozli neumni!!! Boste vsi za njega delali za minimalno plačo!
Mu je padla sekira v med! Se lahko reži ja, telebani, ki ga ne poznate!!

Najbolj pomembna stvar: kako je prišel do prvega pol milijona?!! Kot trener v Nemčiji?! Hahahaha, to pa res ja. Ostale investicije so samo posledica tega PRVEGA pol milijona, za katerega ne bomo nikoli izvedeli kako si ga je v resnici “prilomastil”.

Eh, škoda besed.

Butli neumni, bo naredil razvojni preboj ja, za sebe, pa za sebe, pa za brata, pa za 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} njegovi frendov.

Bi rekla, imejte si ga, ampak je Maribor tudi moje mesto in mi ni vseeno. Eno ti povem, Fištravec je imel tri ali štiri, ki so ga učili krast, za tega sem pa ziher, da bo to obvladal kar sam, in to pošteno. Izgleda ne bom komentirala, na to ni imel sam kaj dosti vpliva, izraz na obrazu pa je meni čist podhuljen in pokvarjen. Verjami, še oni v zaporu bi naredil več poštenega za meščane, čeprav je tepec Krambergerjevega formata.
[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close