ZNAŠ TKO tukaj so TE TVOJI LEVI!
Uf se opravičujem, sem se zmotil. Sem napisal “samci” namesto “samice”!
?
Torej SAMICE delfinov pri eni sorti se grejo lezbični seks tako, da si kljune kot dildote porivajo v vagine.
?
SAMCI delfinov pa si jih drgnejo drug ob drugega, nato pa se grejo analni seks.
?
Nato odplavajo v antlantik, kjer se ne spopadejo z drugimi vrstami delfinov ampak jih raje zapeljejo v homoseksualna dejanja. ?
Sej psi tud naskakujejo druge pse. Ne vem ce jih ravno seksajo, se ne spoznam velik na pse. Vidim pa da se zgodi. Pa sej tud na cloveka naskace (na nogo) to se mojemu mozu zgodi veckrat s sosedovim samcem. Cim psicek dobi priliko je ze na mozevi nogi. :)) Vem da bi ga stari nastuiral, da bi revez odletu 100m samo ne upa od mene in sosede. Raje nima prevec stika z njim.:))
Zivali pac.
Znaš tko, 05.01.2022 ob 20:33
O cemu ti razmisljas….
Svasta…
Men kj takega ne pade na um
“ZNAŠ TKO”,
PA SAJ JAZ NE RAZMIŠLJAM O TEMU. TO SO ZNANSTVENIKI UGOTOVILI, KO SO OPAZOVALI DELFINE.
Ali kot sem ti prej napusal: Pač tako je, pri višje razvitih vrstah, da dobi poleg razmnoževanja spolnost še dodaten pomen in to je povezovanje in utrjevanje odnosov. Zato pa je biseksualnost vrh evolucije, najbolj kompleksna oblika spolnosti.
Veliko je argumentov zakaj bi lahko označili homoseksualnost za nenaravno, celo veliko jih je zakaj bi lahko heteroseksualnost označili za nenaravno. A za biseksualnost ni veliko razlogov s katerimi bi jo lahko označili za nenaravno.
Anonimno 9055, 06.01.2022 ob 07:26
Kokoš, čisto si zmedel tega bosančka. Je kar pobegnil. Kaj a nisi pomislil kako bo to vplivalo nanj? On je priden fant, bere Koran, očetu in mami je v ponos. Zdaj mu pa tu rušiš sliko sveta, ki ga pozna.
Videlo se je, da je bil v šoku. Nič mu ni jasno. Nemoreš tko.
Rad mučim pridne fante… ?
Ej kokošar, 04.01.2022 ob 23:50
Ali kot si dal primer leva, ki je ubil leva. Vrste kjer prevladuje tako tekmovalno obnašanje (torej HETEROSEKSUALNO) so nagnjene, k izumrtju. Ker jim MOČ ne pomaga do preživetja. Preživijo prvo tiste vrste, ki so prilagodlivejše in bolje sodelujejo. To so velikokrat biseksualne.
A krokodili se tudi v rit nabadajo?
Mislim, preživeli so zelo dolgo. Torej se fukajo v rit in bodo ostali, ali bodo kmalu izumrli? Kaj porečeš?
Mislim pa joj ne se zezat. Če ne ločiš med razlike med kuščarjem in med sesalci, kot so levi in delfini ti ni pomoči. Ne moreš s krokodilom vspostavit tazga odnosa kot s naštetimi sesalci.
Somebody1107, 10.01.2022 ob 20:59
Tu sem no.
Pa zakaj hoces tako pozornost??? Na tak nacin? Pa o takih stvareh se pog…?? Pa kr neki blejat pa…. Sej sam. vidis kaj pocnes. Pa kako se ti da?
Ja sonček moj zakaj si tako razburjen?
Meni pa se razprave o biologiji in naravi ne zdijo kr neki. Še več mislim, da je poznavanje narave zelo koristno, da razumemo kako deluje ta svet in živlenje na njem. Se ti ne zdi?
Somebody1107, 10.01.2022 ob 21:12
Od svega po par. Jesi vidio a?
Cega sve nema… Kako je fino urejeno.
Ja narava je popolna, ne dela napak.
Ljudje in živali se včasih spridimo in delamo napake. Zato pa vrste izumrejo in pri ljudeh je človeštvo preplavljeno z nasiljem, ki ga povzroča heteronormativnost s heteroseksualnostjo.
A na koncu nas narava lahko vse izbriše. Ne bomo mi uničili narave, narava bo uničila nas.
Kokoši ???????, 10.01.2022 ob 21:06
Ja sonček moj zakaj si tako razburjen?
Meni pa se razprave o biologiji in naravi ne zdijo kr neki. Še več mislim, da je poznavanje narave zelo koristno, da razumemo kako deluje ta svet in živlenje na njem. Se ti ne zdi?
Zato pa potrebujemo znanost. A bojim se da Somebody zavrača znanost in, daje prednost pri razlagi sveta nevidnim bitjem. Zanjga je Koran več od vsake znanstvene knjige o vesolju, naravi, biologiji.
Forum je zaprt za komentiranje.