Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ZNAŠ TKO tukaj so TE TVOJI LEVI!

ZNAŠ TKO tukaj so TE TVOJI LEVI!

Ker si mi že leve dal za primer, se navezujem na to!

Jasno da homo zadeve tudi počnejo najboljši živalski samci. Tudi jaz si zberem najboljše človeške samce, take, ki si jih želijo vse ženske. 🙂

VEČINA je tista, ki določa kaj je NARAVNO. In večina moških (žensk) je biseksualnih. Heteroseksualci pa ste nenormalni, tako kot mi pedri. Torej ker si hetero si tako nenormalen kot jaz peder.

Fora je samo v temu, da imajo moški hud predsodek do tega, da bi bili z moškim. Tudi če pravijo, da podpirajo LGBT, jim je že ob misli neprijetno, da bi spadali v to skupino. Čeprav so biseksualci. Jaz sem se počutil, da imam kot peder zelo omejene možnosti, dokler nisem odkril, da je večina moških vsaj malo pedrov. Odkar sem to odkril je moje življenje čudovito, saj vem, da imam pri večini moških možnosti. Sprva seveda ti tisočkrat zatrdijo, da so hetero a jih skozi razumen pogovor počasi omehčaš. S pedri pa se ne družim, ker je že dovolj, da sem jaz bolnik in zato drugih bolnikov ne rabim okoli sebe.

Da je večina ljudi biseks. je največja skrivnost dobe v kateri živimo, zato ker je naša bolna protinaravna krščansko-muslimanska civilizacija naredila te stvari tabu. A ta krščansko-muslimanska civilizacija (abnormalna nenaravna anomalija) je le samo en majhen del proti ostalim civilizacijam, ki so bile biseksualne.

Jasno, da je biseksualnost evolucijska prednost in najbolj kompleksna oblika spolnosti. Saj je tako kot je prvi naraven namen spolnosti razmnoževanje je drugi naraven namen spolnosti bližina in povezanost in krepitev odnosov(ta drugi namen pa ne pozna spola). Ravno ta drugi del pa je bistven pri uspešnosti in prilagodljivosti neke vrste. Zato je seveda v naravi tista vrsta, ki je bolj biseksualna tudi uspesnejša. Prej bo izumrla tista, katere vzorci obnašanja so bolj heteroseksualno skonstruirani in se samci pretepajo s samci in včasih tudi samice s samicami.

Tukaj vidiš leve, kako si krepijo pripadnost drug drugemu:

.https://www.youtube.com/watch?v=yn42A-EhDow

To pa levi počnejo, ko samice lovijo za njih:

.https://www.youtube.com/watch?v=8N86PgCtqlA

Tistti, ki ste si ogledali videe, kako so vam všeč levčki?

LEV kralj živali. ?????

A zameee???? Pa neeeeeee…

Topli… Trebo si ga malo osunetit. I ne samo post.

Sploh nisem prebral… Res. Prevec si se potrudu. Meni je kratko in jedrnato dovolj.

Vidi… Prej sem ze iskal eno sliko iz prajda… En fant… Tam max 25 let…

Stari… No coment… Ze ko tist cik drzi… In to je najboljsi primerek?

Ko ze omenjas leve… Enkrat sem gledal… Tudi leve… Dva samca sta bla… En je bil mlajsi drugi je bil razvit ze z grivo itd… In je mlajsi hotel jest zraven… Starejsi mu pa ni dovolil mogoc je mislil da mu bo vzel… In ga je starejsi napadel… Vgriznil ga je “spine” se rece… Ne vem kaj mu je pregriznil… In mu noge niso vec delale… Za sabo jih je vlekel… Prav zalostno… (Sigurno ni dolgo zivel)

No…

Kaj bi naredil da ga je hotel naskocit??? Pa ajde ne rabi bit ta primer oz ta lev…

Kaksna druga dva samca… No kaj bi naredil?

ZNAŠ TKO,

nisem prebral, ker preveč na dolgo pišeš

.

.

.

Ah ne, se hecam, sem prebral. Odgovoril si v stilu, ki sem ga pričakoval.

Itak ti ne vrjamem, da nisi prebral. Vem, da si. Sem imel že par primerov tukaj, ki so mi pisali; da kao niso prebrali. In to mi je najbolj patetičen in samoponiževalen odziv od nekoga, ki nima argumentov. Ne jemljem te več resno.

Zelo si zblojen in tvoji zapisi so trivialni. Nisi sposoben resne argumentirane razlage. In če se človek spusti s teboj v debato je to le zblojeno brezkoristno nakladanje brez cilja.

In nisem ti, dal samo tega primera in tega ENEGA leva. Kot vidiš se gre za krdeli, ki čakata, da bojo samice prinesle kar so uplenile. V prvem primeru 3-je levi in v drugem 4-je.

Bistveno pa je kar rečejo v videu; “Just natural bonding behavior.”

Če ne štekaš in ne znaš razumeti narave, psihologije in realnosti preko svojih naučenih predsodkov iz nekih stoletja starih knjig pa je to tvoj problem.

A samoponizevalen…

Samoponizevalen je ta tvoj koncept.

Zabava gor al pa dol…

Pa kaksni osebi je to v zabavo?

Pustmo osebno raven…

Nevem kaj bi rad ti. Kaj promoviras… Samounicenje?

Take stvari so rak rana druzb.

Ti ves da je to predznak konca sveta?

Pac naj bodo pedri. Ampak skriti tam v neki misji luknji. Ne pa da se promovira to kot normalnost. Da se naprednost meri v tem kolk je druzba odprta do tega… Kolk to sprejema… Kao bolj sprejema bolj moderna demokraticna svobodna…

Stari… Jst mislim da nizje od tega ne gre. A se lahko se bolj ponizas?

Jst si ne zelim da moji ali pa cigarkoli otroci zrastejo v taki sredini v taki druzbi.

Bodite svobodni. Ampak vasa svoboda se konca tam kjer se moja narusava. Jst nocem tega gledat.

Idite tamo nedze u piizdu materinu pa pravite pedrland… Najboljse nekam na antarktiko… Se boste greli… Vam bo toplo ko bo v riti…

Zamisli si eno mamo al pa enega oceta z recimo 5 letnikom in vidita te ki paradirajo… In otrok uprasa mami/oci kaje to?

Pa jst osebno bi mu prekril oci in rekel… Budale sine… Traze mozak. Vise jih je da lakse nadzu… Necemo to da gledamo.

Maaarš stari djecu trujete

“ZNAŠ TKO”,

Ha ha ha, čisto si zmeden. ?

Nič ti ni jasno.

Meni govoriš, da to promoviram? Meni, ki sem rekel, da se zavedam, da sem kot gej bolan. Meni, ki se ne družim z geji. Meni, ki sem vedno pisal, da je homoseksualnost nenaravna in je proti naravi.

Meni, ki sem proti paradam ponosa. Meni, ki sem tu na forumu odločno pisal proti LGBT+++ agendi in njenim propagandnim aktivistom.

Meni to govoriš, ki sem proti temu, da se ti promovira v šolah.

Vidim, da si vse pomešal. ?

Ne berem te… Ko vidim te simbole pa dolzino komentarja samo scrolam dol…

Vidis… Ne mozemo mi skupa topli… Ni ok komunikacija… Ti tupis svoje jaz svoje… Malo se kajlava, spuscava, kako tako grobo poveva, sva nestrpna… Zmeniva pa nic…

Nikad na kraj…

Odgovor na objavo uporabnika
Znaš tko, 04.01.2022 ob 20:30

Ne berem te… Ko vidim te simbole pa dolzino komentarja samo scrolam dol…

“ZNAŠ TKO”,

Dolžino??? Moj prejšen komentar je pol krajši OD TVOJEGA pred tem. ? Simbole? Smeškote tudi ti uporabljaš! Ah ti zmeda ti. ?

Hahaha, a si se zajebal, a a? ?

Se počutiš nemočnega ti preprosti mali človeček, ki vidi svet črno belo.

V tvojem malem svetu obstajo bolani LGBT+++ aktivisti IN vi verni tradicionalisti, ki se borite za tradicionalne družinske vrednote.

Veš zame ste pa vsi en in isti sranje. V isti koš vas zblojence mečem in ne delam razlik med vami.

Ker svet je veliko bolj kompleksen kot ga vidijo glasni pedri in vi, ki jim nasprotujete. Svet v resnici ni mali črno beli svet, kot si ga vi v svojih preprostih glavicah črnobelo predstavljate.

Jasno, da si odpovedal, ko si trčil ob mene. Kar govorim, daleč presega tvoje zmožnosti dojemanja in je zate čista abstrakcija.

A jeli? Ma nemoj.

Tu sem no… Bom se malo gor.

Jst nisem leporecnez. Jst sem clovek besede. Dejanj.

Prazno slamo mlativa…

Kr neki… Sploh poante ni.

Sej sem ti rekel prej. Ne bo te osrecilo to za cim letas. Jst bi se pac rad dobro ozenil… Ustvaril dobre ljudi… Zivel v zdravi sredini druzbi civilizaciji… Neumnosti destrukcija in to v cem nimam koristi me ne zanima.

Vidis… Ja mogu. Pa necu.

Samo tu ce gledas… Oni pa bi. Ampak ne morejo.

Sej sem ti napisal gor… Nemozemo mi skupa.

U zabludi si.

Vidis ti si zeljan provoda…. Meni je to kr neki. Prevazidzeno. Dano cez. Nic novega.

I sta mi imamo pricat?

Nisem na tvoji valovni dolzini.

Kratkovidno in povrsno gledas.

Jel to sto ti govoris, pravi put?

Ako ne… Sta bi mogo bit pravi put? Reci iskreno… Kad malo bolje pogledas sve ovo… Sta bi to moglo biti?

Ja. Unbelivable. Da nimas na nic vpliva. Da si tu ker je nekdo hotel.

“ZNAŠ TKO”,

ti bi si lahko ustvaril družino pa nočeš, jaz peder pa si jo ne morem kot si rekel. Vidiš zato pa sem ti rekel, da si isti bolnik kot jaz peder.

Glede na to, da si napisal oni si pa je ne mogu, si mislil tudi biseksualce, ki jih zagovarjam. Tu se motiš.

Kaj ti ni jasno? RAZMNOŽUJEJO SE VELIKO BOLJE KOT HETEROSEKSUALCI!!! Zato pa sem govoril, da je biseksualnost evolucijska prednost. So primerjali podobne biseksualne vrste in heteroseksualne in ugotovili, da bi prej izumrle heteroseksualne vrste kot biseksualne.

Ali kot si dal primer leva, ki je ubil leva. Vrste kjer prevladuje tako tekmovalno obnašanje (torej HETEROSEKSUALNO) so nagnjene, k izumrtju. Ker jim MOČ ne pomaga do preživetja. Preživijo prvo tiste vrste, ki so prilagodlivejše in bolje sodelujejo. To so velikokrat biseksualne.

Ne znam ti bolj enostavno razložiti znanstvenih ugotovitev. PAČ TAKO DELUJE NARAVA!

Vazi.

Ti si ovaki ja sam onaki.

In tu bova koncala.

Lahko noc.

ZNAŠ TKO,

Ja tuki ti ne preostane drugega kot predaja!!! ?

Pa nisva si tako različna, sva si kar enaka, pač oba sva abnormalna bolnika iz nekih manjšin, napaki narave.

Vazi… Eto predajem se. As vido kak sam rep med noge stisno? Ni blo vredno uztrajat pa sem se kr predal.

Ti pa slavi.

Odo spavat.

Znaš tko, 04.01.2022 ob 20:33

Vidis… Ne mozemo mi skupa topli… Ni ok komunikacija… Ti tupis svoje jaz svoje… Malo se kajlava, spuscava, kako tako grobo poveva, sva nestrpna… Zmeniva pa nic…

Nikad na kraj…

ZNAŠ TKO,

Še na to odgovorim ker prej nisem.

Praviš, da nimava dobre komunikacije, da sva nestrpna drug do drugega in groba.

Takole je. Daj mi na svoje mesto postavi nekega pedra, da z njim komuniciram in ga bom isto obravnaval in z argumenti stisnil v kot tako kot tebe.

(Ker zame ste pedri in nasprotniki pedrov enaki.)

Neverjetno, Kokoši, vsaka čast ti za poste. Zelo dobro si mu argumentiral. Bravo. Se ne bi mogla bolj strinjati.

Si zaprl usta temu zblojencu.

Podpis.

2022, 04.01.2022 ob 22:08

Neverjetno, Kokoši, vsaka čast ti za poste. Zelo dobro si mu argumentiral. Bravo. Se ne bi mogla bolj strinjati.

Si zaprl usta temu zblojencu.

Podpis.

?

Hm. A a hm, ja hvala.

Zdiš se mi zanimiva, glede na to kako si to ubesedila. Vrjetno si že kdaj komentirala moje zapise pa mi znano deluješ po načinu pisanja.

Hvala.

Drgače pa roko na srce, ZNAŠ TKO ni tako slab. Že to, da se je znal predati je znak inteligence.

Poglej naprimer MATJAZKOTA (zdaj Matiasa) tako zelo je pametoval na forum in se prikazoval kot intelektualca, ki je požrl vse znanje sveta. Ko pa sem mu spodnesel noge z argumenti, pa je bilo to preveč za njegov ego in je takoj postal nadvse pritlehen in mi pisal posmehljiva sporočila in prevzel vzvišeno držo.

Ker on mora imeti zadnjo besedo, a kljub vsej “svojo pameti” ni videl, da se z svojimi neumnimi odgovori vedno bolj ponižuje in smeši.

Nakoncu sem ga pa celo toliko sprovociral, da je padel na raven navadnega gostilniškega šovinista in tisočkrat zapisal kakšen hetero je in kako ga ženske imajo rade.

Znaš tko, 04.01.2022 ob 21:44

Vazi… Eto predajem se. As vido kak sam rep med noge stisno? Ni blo vredno uztrajat pa sem se kr predal.

Ti pa slavi.

Odo spavat.

“ZNAŠ TKO”,

tako je kot sem zgornji napisal, veš kdaj se je treba predati in to je znak inteligence.

Lepo se naspi, pa si naslednjič ponovno piševa.

Želim ti lepe sanje ??

??????????

?‍♂️????️?️☁️?️⛅?️☁️

?️???❤️?????☘️

?️???‍❤️‍???‍?‍???‍?‍?‍???

?️??☀️??⭐????️

?️??????????

?️?‍♂️?‍♀️?‍♂️????‍♂️?‍♀️?‍♂️

?️☁️⛈️?️??????‍♂️?

???️???? ?‍♂️

Ali kot si dal primer leva, ki je ubil leva. Vrste kjer prevladuje tako tekmovalno obnašanje (torej HETEROSEKSUALNO) so nagnjene, k izumrtju. Ker jim MOČ ne pomaga do preživetja. Preživijo prvo tiste vrste, ki so prilagodlivejše in bolje sodelujejo. To so velikokrat biseksualne.

A krokodili se tudi v rit nabadajo?

Mislim, preživeli so zelo dolgo. Torej se fukajo v rit in bodo ostali, ali bodo kmalu izumrli? Kaj porečeš?

Meni so luštni. Kako se znajo cartati. Prave mačke v povečani obliki.

Večina je tista, ki določa kaj je naravno. _ Bi se strinjal s to trditvijo, kot tudi s tem, da je večina ljudi bisex. No vsaj minimalno. Nikoli mi ni noben frend priznal kaj takega, a kar sem slišal o nekaterih je interesantno. So bile zadevščine, ki so mi vzbudile sume, da ni vse tako kot se kaže.

Taja494, 05.01.2022 ob 00:09

Meni so luštni. Kako se znajo cartati. Prave mačke v povečani obliki.

Uživancija. Mačke znajo uživati in si vzeti čas zato. Ljudje bi se lahko bolj zgledovali po njih.

Joj dobro je… Sem mislil da je kokoši… Pa da bo spet kri spricala… Pa udi leteli… Pa solze tekle… Uh… Dobro je…

Kak me je… Ej…

Ne smem niti vprasat a je ta koncept na njegovem zelniku zrasel al je iz kake raziskave… Bolse da ne sprasujem po viru…

Mamaaaa

Znaš tko, 05.01.2022 ob 17:02

Joj dobro je… Sem mislil da je kokoši… Pa da bo spet kri spricala… Pa udi leteli… Pa solze tekle… Uh… Dobro je…

Kak me je… Ej…

Ne smem niti vprasat a je ta koncept na njegovem zelniku zrasel al je iz kake raziskave… Bolse da ne sprasujem po viru…

Mamaaaa

ZNAŠ TKO,

sem že tukaj. Kri špricala? A ti nisem včeraj lepo lahko noč voščil? ???

Pač tako je, pri višje razvitih vrstah, dobi poleg razmnoževanja spolnost še dodaten pomen in to je povezovanje in utrjevanje odnosov. Zato pa je biseksualnost vrh evolucije, najbolj kompleksna oblika spolnosti.

Veliko je argumentov zakaj bi lahko označili homoseksualnost za nenaravno, celo veliko jih je zakaj bi lahko heteroseksualnost označili za nenaravno. A za biseksualnost ni veliko razlogov s katerimi bi jo lahko označili za nenaravno.

??????????

Tudi delfini in orke so znani biseksualci. Zakaj? Ker so preveč razviti vrsti, da bi njihova spolnost ostala na enostavnem primitivnem nivoju heteroseksualnosti. Biseksualnost jim pomaga k sodelovanju, uspešnosti in preživetju.

Naprimer pri eni vrsti delfinov samici seksajo tako, da kot dildo potiskajo kljun v v vagino od druge samice. Samci pa imajo analni seks. Samci so zato boljši bojevniki in bolje sodelujejo pri zaščiti tropa in tudi skupaj osvajo samice. Nato odplavajo v atlantik kjer srečajo druge vrste delfinov in namesto, da bi se spopadli z njimi kot počnejo primitivne heteronaravnane vrste jih raje zapeljejo v seks.

Zato pa jim ne grozi izumrtje. So ena najbolj prilagodljivih vrst, ki ima najbolj izpopolnjene načine medsebojnega sodelovanja.

?????????

A kr skupinsko? Ne me jebat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close