Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znano je, zakaj sta dva homeseksualca tako rada posvajala fantke…

Znano je, zakaj sta dva homeseksualca tako rada posvajala fantke…

Ne rabimo pri nas tega. Mami, oči, otrok in pika.

Zaznala sem hujskanje proti drugačnim. Razumite, da je pedofilija povsod. Največ pedofilije se najde v duhovniških vrstah.

Odgovor na objavo uporabnika
križ kraž, 26.12.2024 ob 21:34

Zaznala sem hujskanje proti drugačnim. Razumite, da je pedofilija povsod. Največ pedofilije se najde v duhovniških vrstah.

Pedofilija ni drugačnost, je zločin in patologija.

Jaz bom pa rekla: povsod. Samo nekje se pomete pod preprogo. Ali pa se odpusti, ker imajo drugacno kulturo.

Statisticno ni najvec pedofilije v cerkvi, ampak v poklicih, kjer se dela z otroki. Tudi v Sloveniji je bil nedolgo nazaj primer, pa je vse potihnilo o njem, ker se je zgodilo v soli. Ce bi se isto zgodilo v cerkvi, bi mediji nabijali se pol leta. Pa cigancice, ki se morajo porociti pri 12 in sodnik to razglasi za sprejemljivo zaradi njihove kulture. Ce bi se isto zgodilo v Ameriki, bi nasi mediji nabijali o zlocinskih Americanih, ampak pri c.i.anih je sprejemljivo. Dvojni kriteriji.

Učitelji, zdravniki, socialni delavci, trenerji, taborniki, tudi duhovniki.

V Ameriki pa je največ pedotov med politiki in elito. Epstein in njegov dnevnik.

kražž, 26.12.2024 ob 21:41

Pedofilija ni drugačnost, je zločin in patologija.

Mislim da nisi razumel. Iz česa si sklepal, da govorim o pedofilih?

Kokoši ??, 26.12.2024 ob 20:02

Anonimno 6948, 26.12.2024 ob 19:34

Kura koliko ljudi sodeluje v tej temi?

Kot vidim skoraj nihče ne sodeluje v tej temi.

Saj vsi ljudje podpirajo geje.

Odprl jo je avtist, da bo sam vanjo pisal.

Saj vidim le komentarje našega incelovskega AVTISTA. Torej piše spet cele romane iz nekih zastarelih raziskav(kar nihče ne bere), pa spet lepi slikice, ki jih je že zadnjič omenjal kot vire za svoje romane s katerimi jemlje prostor na Starševskem, pa uno knjigo unega LUCA priporoča in še kaj proti gejom doda sem in tja…

Praktično nihče ne piše v to temo, edino primitivca Julij in Matias sta mu pritrdila, ki jih pa itak cel forum ne jemlje resno.

Aja pa eni trije komentatorji so na začetku branili geje. Ker je pač itak tako, da danes vsi geje podpirajo. In jih bojo branili, ali pa se niti ne ubadajo s tem in pač geje sprejemajo. Problem s tem imajo itak zavoženi inceli.(avtist, matias, julij)

O si kar utihnil ubogi avtist. Je zabolela bridka resnica zapisana v citranim komentarju, kaj.

Morda pa le imaš vsaj čisto malo inteligence, dovolj da si ugotovil, da če vidim jaz kako pisariš pod toliko vzdevki, potem to opazijo tudi drugi. Pa še tako bebav si, da iste stvari in iste slikice pišeš/lepiš v teme enkrat pod enim vzdevkom, drugič pa pod drugim. In še sam sebe ne dohajaš nesposobnež in te potem ljudje pogruntajo in te ignorirajo.

nn467, 26.12.2024 ob 23:45

Učitelji, zdravniki, socialni delavci, trenerji, taborniki, tudi duhovniki.

V Ameriki pa je največ pedotov med politiki in elito. Epstein in njegov dnevnik.

Tudi med modro krvnimi jih najdeš veliko. Princ Albert in podobno.

Zdi se. da so nekateri zadovoljni, da se je to zgodilo. Saj zdaj imajo kost za glodanje in lahko širijo sovraštvo.

Zločinskih Američanih? Ah zagotovo je tudi v Ameriki kakšna sekta, kjer se poročajo pri 12. letih in imajo otroke. A niso ravno v Ameriki želeli uzakonit, da je pedofilija dovoljena?

Sicer pa kdo odloča ali je pedofilija prav ali narobe? Imaš zagotovo milijon različnih pogledov po svetu in skozi zgodovino, civilizacije. Jezus je živel 33 let, ker je bila takrat povprečna starost 33 let.

Zdaj si pa predstavljaj, kdaj naj bi imel otroke, če pri 33. umreš.

Homoseksualca se sliši tako uradno.

Če je homoseksualnost bolezen, kaj je potem islam? Recimo da homoseksualnost prehlad, islam je že kaka tuberkoloza. Zdaj če se islam da pozdraviti, ne vem, je pa očitno, da tisti ki prakticirajo islam so manj inteligentni kot ekvivalentni ljudje, ki prakticirajo druge religije ali še boljše, nobene. Lepo vidno v državah, kjer isti narod ima več religij in da je med temi tudi islam.

Istospolni nebi  smeli posvajati otrok. Kje je tu logika?

križ kraž, 27.12.2024 ob 00:01

Mislim da nisi razumel. Iz česa si sklepal, da govorim o pedofilih?

Pa ne more te razumeti, če je pa avtist in to še zelo zaostal za po vrhu.

Poglej jaz IN VSI OSTALI, KI SO BRALI, smo razumeli, da si mislila homoseksualce, ko si napisala, da si zapazila v tej temi hujskanje proti drugačnim. Nato pojasniš, da je pedofilija povsod, ne le pri homoseksualcih.

Vsi smo to razumeli. On pa ti je napisal, da pedofilija ni drugačnost.

Tako je z avtisti, ti njim o JABOLKIH, oni tebi o HRUŠKAH. Saj oni niti čustev ne znajo prepoznavati iz obrazov, ne vejo ko ima nekdo jezen obraz, ali ko ima nekdo žalostnega. Zato nas ta tip(Neutropat1/Pedofilija je sestavni del homoseksualnosti) ne razume. Vse dojame narobe in obratno od tega kar smo zapisali.

Čisto je debilen in prizadet v glavo.

Poglej, na prejšnji strani sem ga napizdil, ona pa mi je odgovoril; ” Kura koliko ljudi sodeluje v tej temi? “. In jaz vem kaj s tem mislil. Hotel mi je povedati, da tudi drugi pišejo v to temo, da napačnega ogovarjam, da on ni Neutropat1.

Ampak pozabil pa je, da sem mu odgovarjal na komentar, kjer me sprašuje, če sem bil pri polnočnici in se potem hvali, da ima tema 1000 ogledov. No jaz sem pa ravno dan prej očital, da ga nihče noče za Božič in da njegove teme nimajo veliko ogledov.

Ampak to defekt pozabi in se gre delati, da je nekdo drug.

Še sam sebi ne more slediti, ker je preveč zaostal.

Predstavljajte si učitelje, ki so morali tega defekta imeti za učenca. Nevzdržno. Gotovo je marsikaterega učitelja prijelo, da ga bi zgrabil za lase in ga butal ob šolsko klop.

Zato pa ga nihče gravža nadležnega ni povabil na božično večerjo in je potem, čeprav je kristjan gnil doma.

Łukasz Pedalski245, 27.12.2024 ob 11:58

Če je homoseksualnost bolezen, kaj je potem islam? Recimo da homoseksualnost prehlad, islam je že kaka tuberkoloza. Zdaj če se islam da pozdraviti, ne vem, je pa očitno, da tisti ki prakticirajo islam so manj inteligentni kot ekvivalentni ljudje, ki prakticirajo druge religije ali še boljše, nobene. Lepo vidno v državah, kjer isti narod ima več religij in da je med temi tudi islam.

Na stotine recenziranih znanstvenih študij, na tisoče psihoterapevtov za zdravljenje homoseksualnosti, na tisoče ozdravljenih pedrov,  klasifikacija homoseksualnosti kot psihične bolezni v starejših verzijah Mednarodne klasifikacije bolezni – ICD in v priročniku Ameriškaga združenja psihologov, je popolnoma dovolj za zdravorazumskega človeka, ni pa dovolj za militantne homoseksualce, ki se smatrajo za popolnoma zdrave in preganjajo vsakršno diskusijo na temo njihove sodomije.

Zgodba Luca di Tolveja iz Milana, ki je bil od 13. do 31. leta gej. V knjigi (ki je v slovenskem prevodu pred kratkim izšla pri Založbi Emanuel) Luca zaupa zgodbo svojega otroštva, opiše svoj istospolni način življenja in etape, ki so pripeljale do tega, kar je danes. Nekateri citati:

– “Bil sem gej, zdaj pa sem poročen s Terry in sem srečen To je moja zgodba…” začenja avtor svojo izpoved, v kateri postreže tudi s številnimi informacijami o gejevski kulturi

– “da sem se kot homoseksualec utapljal v okolju, ki izpridi človekovo srce.”

– Pomagala mu je celotna ekipa strokovnjakov, med njimi psihologi, zdravniki, potem še nekatera združenja in organizacije, ki mu zdaj pomagajo pri pripravi srečanj.

– Luca di Tolve trdi, da gen za homoseksualnost ne obstaja /…/ prav ti homoseksualci bimorali imeti pravico do “zdravljenja”, ki je psihološko

– naša italijanska skupina ima že 150 fantov, ki so uspeli zapustiti homoseksualnost in so se poročili.”

– Pesem Luca era gay (leta 2009 je osvojila 2. mesto na sanremskem festivalu) sicer poje o drugem moškem (ime je izmišljeno), zgodba pa je zelo podobna. Video ima angleške podnapise.

–  “Moja starša sta se vedno kregala in čez nekaj časa sta se ločila. Mama me je vzgajala sama. Če bi delal pozno, bi zame skrbela sosednja družina, kjer so vse ženske kritizirale mojega očeta , ker nas je zapustil , je rekel Luca. Nisem imela moškega vzornika in zaradi njega sem odraščala v sovraštvu do očeta , z mamo sva bili v težki situaciji. Nisem mogel igrati nogometa s prijatelji, ker nisem vedel, kako , se je spominjal.”

Že kot najstnika ga je pritegnil prijatelj iz šole .

Luca di Tolve, 27.12.2024 ob 19:11

Zgodba Luca di Tolveja iz Milana, ki je bil od 13. do 31. leta gej. V knjigi (ki je v slovenskem prevodu pred kratkim izšla pri Založbi Emanuel) Luca zaupa zgodbo svojega otroštva, opiše svoj istospolni način življenja in etape, ki so pripeljale do tega, kar je danes. Nekateri citati:

– “Bil sem gej, zdaj pa sem poročen s Terry in sem srečen To je moja zgodba…” začenja avtor svojo izpoved, v kateri postreže tudi s številnimi informacijami o gejevski kulturi

– “da sem se kot homoseksualec utapljal v okolju, ki izpridi človekovo srce.”

– Pomagala mu je celotna ekipa strokovnjakov, med njimi psihologi, zdravniki, potem še nekatera združenja in organizacije, ki mu zdaj pomagajo pri pripravi srečanj.

– Luca di Tolve trdi, da gen za homoseksualnost ne obstaja /…/ prav ti homoseksualci bimorali imeti pravico do “zdravljenja”, ki je psihološko

– naša italijanska skupina ima že 150 fantov, ki so uspeli zapustiti homoseksualnost in so se poročili.”

– Pesem Luca era gay (leta 2009 je osvojila 2. mesto na sanremskem festivalu) sicer poje o drugem moškem (ime je izmišljeno), zgodba pa je zelo podobna. Video ima angleške podnapise.

–  “Moja starša sta se vedno kregala in čez nekaj časa sta se ločila. Mama me je vzgajala sama. Če bi delal pozno, bi zame skrbela sosednja družina, kjer so vse ženske kritizirale mojega očeta , ker nas je zapustil , je rekel Luca. Nisem imela moškega vzornika in zaradi njega sem odraščala v sovraštvu do očeta , z mamo sva bili v težki situaciji. Nisem mogel igrati nogometa s prijatelji, ker nisem vedel, kako , se je spominjal.”

Že kot najstnika ga je pritegnil prijatelj iz šole .

Kaj misliš, kaj bi povedala žena od tega Luca? Kolikokrat jo pofuka, a?

Bil je najvišji, najmočnejši, najinteligentnejši, športnik … V njem sem videla vse, kar sem želela biti, in postal mi je všeč . Mamo je skrbelo, ker sem v spanju izgovarjal njegovo ime, zato me je odpeljala k psihologu. Psihologinja ji je rekla, da sem gej in da se mora naučiti imeti rada kot takega. Toda nihče me ni vprašal, zakaj se tako počutim, od kod prihaja ,  pravi Luca. Pri 16 ali 17 letih se je Luca spoprijateljil s fantom iz bližnje šole, ki je bil prav tako istospolno usmerjen.

V tem okolju sem poskušal okrevati od vsega trpljenja, ki sem ga doživel v šoli. Zaposlil sem se kot plesalec v diskoteki , plačali so mi okoli 150 evrov, kar je za fanta veliko denarja , je povedal v intervjuju.

Čez nekaj časa se je prijavil na prvo tekmovanje v šovu “Mister Gay Italia” in zmagal.

Hotel sem biti slaven, slaven . Živel sem v najdražji ulici v Milanu, hodil na modne revije, spoznal Dolceja in Gabbano, Giannija Versaceja … Šel sem na počitnice na Sardinijo in na sosednji jahti so bili Madonna in številni drugi slavni ljudje , pravi. 

Sredi tako razuzdanega življenja je njegov fant umrl za aidsom .

Star sem bil 25 let in več mojih prijateljev je umrlo zaradi aidsa, vključno z mojim fantom. Preden sem umrl, sem mu dal majhno sliko Device Marije , iz tradicije, in njegove zadnje besede so bile: “Zakaj se to dogaja meni?” Po njegovi smrti sem poskušal ves čas nekaj početi, hodil sem v fitnes, hodil v klube, a počasi sem postal depresiven , ker nisem našel miru , je povedal Luca.

Po enem potovanju se je začel slabo počutiti, po nekaj dneh v bolnišnici pa je ugotovil, da je HIV pozitiven. Z zdravljenjem je bilo treba pohiteti, da se v njegovem telesu ne bi razvila bolezen, poroča Medjugorje-info.com.

Potem sem spoznal, da ti nič na svetu ne more pomagati pri soočanju s smrtjo . Začeli so mi izpadati lasje, koža je bila v slabem stanju in za mladega “narcisa”, kot sem jaz, je bilo grozno , pravi.

Že v globoki depresiji, ko mu je bilo najhuje, je Luca v svoji hiši na sliki Device Marije videl rožni venec.

Potem sem pomislil, da Devica res obstaja. S tem v mislih sem molil rožni venec in zgodilo se je nekaj neverjetnega. Padel sem na kolena in začel čutiti globok mir, ki ga še nikoli nisem čutil. Ljubezen Device Marije me je spodbujala, da nisem obupal. Veliko sem jokal in od takrat sem poslušal samo Radio Maria, ker sem želel zmoliti čim več rožnega venca, da bi spet začutil mir , pravi.

Pri spovedi sem spoznal, da sem za vse, kar sem počel, vedno krivil notranjo bolečino , se spominja Luca. Po vrnitvi k veri so Luco še vedno privlačili moški, vendar je našel mednarodno skupino Living Waters , ki pomaga ljudem v njegovi situaciji. Mislil sem, da ne bom ničesar izgubil, če bom poskusil, in Devica me je k temu spodbudila , se spominja.

Po letu in pol je Luca ugotovil, da do moških ne čuti več nobene privlačnosti. /…/Tam sem spoznal dekle , ki je bila z menoj v skupini. Bila je lepa, začela sva se pogovarjati in hitro sva se zbližala. Hodila sva in povedal sem ji resnico o svojem življenju, ker sem želel biti iskren z njo. Presenetil me je njen odziv, rekla mi je: “Ne zanima me, kaj si bil, ampak kaj si zdaj.” Če si pošten in želiš tako živeti, lahko nadaljujeva , « je rekel Luca.

Dve leti kasneje sta se poročila.

Po nekaj letih brez otrok je Lucova žena zanosila in rodila deklico .

V intervjuju je pojasnil, da je njegov cilj dati tistim, ki jih privlačijo istospolni ljudje, vedeti, da lahko poiščejo pomoč , da mu je uspelo in zdaj je presrečen. Rad bi, da tisti, ki so v enakem položaju, lahko svobodno izbirajo , je dejal Luca.

Luca in njegova žena sta ustanovila skupino Lot Regina della Pace , kjer pomagata ljudem, ki imajo čustvene težave, težave s spolno identiteto, ki so zlorabljeni in težko ohranjajo dobre in zdrave odnose z drugimi.

LUCA DI TOLVE SE JE ODLOČIL ZA POT SPREOBRNJENJA NA PSIHOLOŠKI IN VERSKI OSNOVI, KI GA JE PRIPELJALA DA JE ODKRIL IN ZDRAVIL MNOGOLETNE RANE, DOKLER SI NI PONOVNO PRILASTIL SVOJE MOŠKOSTI IN HETEROSEKSUALNOSTI.

Luca Di Tolve, ki je bil žrtev očetove zapustitve, ko je bil še otrok, in posledično neuravnovešenega, že na morbidnem odnosu z materjo, se znajde pod vprašajem o lastni spolni identiteti in se poda v homoseksualno izkušnjo.

homoseksualnost je ozdravljiva psihična bolezen, 27.12.2024 ob 18:57

Na stotine recenziranih znanstvenih študij, na tisoče psihoterapevtov za zdravljenje homoseksualnosti, na tisoče ozdravljenih pedrov,  klasifikacija homoseksualnosti kot psihične bolezni v starejših verzijah Mednarodne klasifikacije bolezni – ICD in v priročniku Ameriškaga združenja psihologov, je popolnoma dovolj za zdravorazumskega človeka, ni pa dovolj za militantne homoseksualce, ki se smatrajo za popolnoma zdrave in preganjajo vsakršno diskusijo na temo njihove sodomije.

A te smem nekaj resnega o zdravljenju homoseksualnosti vprašati? Brez žaljenja in podobno.

Bolje da otroka posvojita homo človeka, kot da ostane sirota.

Koki?, 27.12.2024 ob 19:24

A te smem nekaj resnega o zdravljenju homoseksualnosti vprašati? Brez žaljenja in podobno.

No te lahko vprašam nekaj glede zdravljenja? Morda mi lahko pomagaš.

Koki?, 28.12.2024 ob 15:30

No te lahko vprašam nekaj glede zdravljenja? Morda mi lahko pomagaš.

Vprašaj. Kako naj ti pomaga, če sam nisi pripravljen na spremembe?

vprašaj710, 28.12.2024 ob 16:21

Vprašaj. Kako naj ti pomaga, če sam nisi pripravljen na spremembe?

Morda pa bom kdaj pripravljen.

Rad bi da mi “pedofilija je sestavni del homoseksualnosti/woke/Neutropat/homoseksualnost je ozdravljiva psihična bolezen…” nekaj razloži saj je zelo seznanjen z raziskavami o temu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close