znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
HAHAHAHAHAHAHA
Torej odšla je zaradi slabega kvazi dobrega seksa…. tvojega alkoholnega stanja ALI zaradi tvoje fanatične verske zagnanosti…
YOUR CHOICE
vse tri so LOLS…. namignem ti da izbereš drugo ker ta bo požela sše vsaj nekaj potencialno obupanih ki so rade pretepene… saj če nardiš 50 sklec pol boš le kako prtegno krepko okrog ušes 🙂
No saj se vidi da si star… jaz nimam nobenih gat z knofi in nima kaj za odpadet tam :)[/quote]
nop, odšla je poplnoma zaradi drugih stvari, kot da ženska rabi razlog da odide iz življenja moškega?
in zakaj so tvoje ženske odhajale matkič?
Ja, zato ti je pa pobegnila, ker si jo tako dobro porival.
Ti, suženj strasti, ki trpiš večno bolečino, ker ti je objekt poželenja pobegnil. Uteho iščeš v cerkvi. In zato sovražiš take, kot sem jaz iz dna duše, ker si drznemo živeti svobodno, ti pa si samski neprostovoljno, saj si samo en zgubljen suženj strasti.[/quote]
spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe? ker ljubiš resnico, napiši….ona je preprosto odšla tja kjer je mislila da ji bo bolje …..od tu naprej ni več moja stvar, ….eh sovraštvo mi je popolnoma tuje, ni mi pa tuje razgaljanje resnice….mar ti nisi suženj ukradenih ur ki ti jih delegira drug moški? mar nisi suženj službe, šefa in države? nisi suženj zakonov? ker si se zaprl v zlato kletko katere lesk ti megli pogled si ustavaril iluzijo svobode? mene prepričuješ o svoji svobodi? o ti uboga pajkova duša)))[/quote]
bahahahahha
Itak da smo svobodni!
A man is free when he has nothing left to lose!
Zapomni si te besede….
HAHAHAHAHAHAHA
Torej odšla je zaradi slabega kvazi dobrega seksa…. tvojega alkoholnega stanja ALI zaradi tvoje fanatične verske zagnanosti…
YOUR CHOICE
vse tri so LOLS…. namignem ti da izbereš drugo ker ta bo požela sše vsaj nekaj potencialno obupanih ki so rade pretepene… saj če nardiš 50 sklec pol boš le kako prtegno krepko okrog ušes 🙂
No saj se vidi da si star… jaz nimam nobenih gat z knofi in nima kaj za odpadet tam :)[/quote]
nop, odšla je poplnoma zaradi drugih stvari, kot da ženska rabi razlog da odide iz življenja moškega?
in zakaj so tvoje ženske odhajale matkič?[/quote]Najprej morajo prihajati, da bi lahko odhajale!…… 😉
spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe? ker ljubiš resnico, napiši….ona je preprosto odšla tja kjer je mislila da ji bo bolje …..od tu naprej ni več moja stvar, ….eh sovraštvo mi je popolnoma tuje, ni mi pa tuje razgaljanje resnice….mar ti nisi suženj ukradenih ur ki ti jih delegira drug moški? mar nisi suženj službe, šefa in države? nisi suženj zakonov? ker si se zaprl v zlato kletko katere lesk ti megli pogled si ustavaril iluzijo svobode? mene prepričuješ o svoji svobodi? o ti uboga pajkova duša)))[/quote]
bahahahahha
Itak da smo svobodni!
A man is free when he has nothing left to lose!
Zapomni si te besede….[/quote]
bejž no, zdaj te že star hipijevski komad rešuje iz dreka?)) svoboden je tisti, ki nič nima, tisti, ki nima več kaj izgubiti, je padel na končnem izpitu življenja in se nonšalantno prepušča na milost in nemilost Boga, nevedoč v katrro skrajnost ga bo pahnil…v večno trpljenje ali večno življenje….tak človek je izgubil stavo z bogom…
Res si (še) naiven. Jutri lahko izgubiš zdravje. Hiša ti lahko pogori do tal, itn, itn, uporabi še malo svoje domišljije.
Res si (še) naiven. Jutri lahko izgubiš zdravje. Hiša ti lahko pogori do tal, itn, itn, uporabi še malo svoje domišljije.[/quote]
Hiše nimam…. Zdravja pa ne moreš kr z dneva v dan izgubit… razen če si švohno bitje… če ti po pravici povem se ne spomnim kdaj bi povejdel kakršnekoli farmacevtske tablete ko sem bil bolan… tistih nekajkrat od srednje šole naprej…. vedno sem uničil/premagal vsako bolezen z telesom brez dodatnih nenaravnih sredstev kot so tablete itd…
še lekadol mi je skorajda tuja zadeva….
Torej pišeš gluposti…. tudi če izgubim stanovanje, imamo še 3… da bi 4 hkrati izgubili pa je verjetnost manjša kot da ti sproduciraš kaj pametnega ki je itak na 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%
zdaj pa računaj.
Ti pa res ne štekaš…tipi kot so Spider,Matkic,Jaz in pa mogoče še kašen smo navdušeni ko odidejo ženske od nas ko smo jih parkrat pojebal…to je tudi naš cilj, da jih parkrat ali pa vsaj enkrat poseksamo in, da gremo potem po novo…smejim se ko take pišeš kao (“spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe?”)… hočeš, da se zaradi tega slabo počutimo ker nimamo ene KAO za resno zvezo? HAHA nm dol visi za resno zvezo mi ga hočemo samo namakat ker nas samo to zdaj zanima…tok je to enostavno…žensko podreš ona pa odide od tebe a ti sploh veš kolk je nm dobr ko jih izkoristmo po pa še gre od nas DOBER SEX PA NOBENE DRAME ma to so sanje vsakega moškega samo, da mi dejansko tak life živimo ti pa nam hočeš slabo vest nabijat ker si sam globoko v sebi isto to želiš (ker si moški) ampak si nesposoben to doseči, ker poslušaš nežnejši spol, ki niti same nimajo pojma kaj hočejo od moškega.
Pravi moški sam pove ženski kaj ona hoče in ne obratno.
Matkič, eni določenih stvari res ne morejo nikoli izgubit, ker jih nikoli niso imeli. Kaj misliš, kako recimo ljudje izvejo da imajo raka? Postopoma?
Ti pa res ne štekaš…tipi kot so Spider,Matkic,Jaz in pa mogoče še kašen smo navdušeni ko odidejo ženske od nas ko smo jih parkrat pojebal…to je tudi naš cilj, da jih parkrat ali pa vsaj enkrat poseksamo in, da gremo potem po novo…smejim se ko take pišeš kao (“spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe?”)… hočeš, da se zaradi tega slabo počutimo ker nimamo ene KAO za resno zvezo? HAHA nm dol visi za resno zvezo mi ga hočemo samo namakat ker nas samo to zdaj zanima…tok je to enostavno…žensko podreš ona pa odide od tebe a ti sploh veš kolk je nm dobr ko jih izkoristmo po pa še gre od nas DOBER SEX PA NOBENE DRAME ma to so sanje vsakega moškega samo, da mi dejansko tak life živimo ti pa nam hočeš slabo vest nabijat ker si sam globoko v sebi isto to želiš (ker si moški) ampak si nesposoben to doseči, ker poslušaš nežnejši spol, ki niti same nimajo pojma kaj hočejo od moškega.
Pravi moški sam pove ženski kaj ona hoče in ne obratno.[/quote]
pa čudno, da se sploh imajo čas stuširat pa spreoblećt ko jih tok seksate)) sam pazi malo….to veš da grupni v sanjah ne šteje? pa drk tud ne?)))
ps.
me je malo prej matkič prepričeval pa vočko, da še nobena od predobrega seksa ni odšla, torej kaj zdaj?
TOČNO TAK
kot je napisal oni jebač kaj je že…
On ne plača punci za seks ampak zato da GRE PO SEKSU DOMOV!
Seveda sem si zaslužil… že ene 10 let prenašam vsako foro mojih starih in njihovih starih in skačem in delam neumne zadeve tako kot oni želijo ne tako kot je lažje…. Ker oni so pač tak naučeni my ass!
Verjemi nihče v moji familji si ni bolj zaslužil tega kot jaz 🙂
Kupil pa si res nisem!
Ma kaj se lažeš… itak bi bla vesela ne pisat zdaj bog ne daj…. bv… saj jaz znam to požret pa nimam s tem problemov…
A si mi spet fauš ker bom jaz DOBIL nekaj zastojn ti pa ne???
Fak res je tak če bi faušija gorela bi slovenija mela zastojn ogrevanje za vekomaj !!!! Bodi srečna da je vsaj nehče v državi nekaj DOBIL!
Kot da bi dobo Sedmico in bi mi ti zabila da naj nekaj si PRISLUŽIM ker to je itak bla sreča…. ja jebat ga pač bom to dobo kaj naj ti zdaj… a podarim da boš srečna ?
:))))
Z nečim si se moral sprijazniti, sicer bi te pobralo od razočaranj:). Navdušenost odhajanja je le posledica tega, da nisi sposoben nobene zadržat, zato si raje rečeš, kako je fajn, ko odhajajo:). Manj boli, a ne:). Ne, ti ne rabiš resne zveze, ker nimaš kaj dati. Kdo bi si želel jebi veter? Za tek na dolge proge nben. Samo je fora, ker si sam najbolj izkoriščan. Vsakič, ko podreš…toneš še v globje brezčustveno stanje. Ti ne potrebuješ drame, ti jo živiš. Tvoj lajf niso sanje vsakega moškega. Tvoj lajf je puhel, brez vrednosti, brez vsebine. Se počutiš praznega? No, saj ne pričakujem priznanja:))).
Pravi moški ravna z ženskami spoštljivo, jih ima za enakovredne in se zna obnašati. Ti si pa neotesanec, ki misliš, da veš kaj hočeš in naletiš na enodnevnice, ki te izkoristijo:)).
Vesel si, ker čutiš željo po maščevanju ženskemu spolu. Jako veselje je to. Tebe ne poznamo, poznamo pa Spiderja, ki je dve leti skakal za eno po forumu in je na koncu menda nikoli ni niti videl v živo. Da ne omenjamo njegovega silnega razočaranja nad tem. Zdaj je že prebolel pravi, zato se lahko o tem svobodno pogovarjamo. Poznamo take, kot ste vi, kar dobro. Vemo, kaj je vzrok za to “veselje”. Nis(mo)te si tako različni. 😉
Ma nimaš ti pojma kaj govoriš…čisto tko oddidejo tiste, ki se na nas navežejo oziroma hočejo kaj resnega čeprav jim mi nismo nič obljubili in so že od začetka vedele za kaj se gre.
Ostanejo pa z nami tiste, ki pač štekajo, da se hočmo mi samo zabavat tako kot one (in btw s tem ni nič narobe)…to je to pač smo dovolj mladi in lahko seksamo sj to itaq vsi počenjo sploh pa ženske tako, da nimaš se kaj tukaj razburjat ata stari.
Ma nimaš ti pojma kaj govoriš…čisto tko oddidejo tiste, ki se na nas navežejo oziroma hočejo kaj resnega čeprav jim mi nismo nič obljubili in so že od začetka vedele za kaj se gre.
Ostanejo pa z nami tiste, ki pač štekajo, da se hočmo mi samo zabavat tako kot one (in btw s tem ni nič narobe)…to je to pač smo dovolj mladi in lahko seksamo sj to itaq vsi počenjo sploh pa ženske tako, da nimaš se kaj tukaj razburjat ata stari.[/quote]
to veš da ni lepo lagati? še posebej ne starejšim’))
Haha dj nehi z temi psiho analizami ker mal glupo izpadaš…ok! Mlad tip bo hotu seksat brez kakšnih resnih obvez…šele nato si bo kakšno najdu za kaj resnega to pač tko je ni kle noben globlje stavri za raziskat.
Taki moški so ali pa še drkajo svojo celo mladost…ženska vidi spoštljivega moškega kot šibkega ali kot simpa…mogoče tam nekje pri poznih 20ih šele začnejo na to gledat ampak kaj ti bo taka, ki ignorira spoštljive moške pri svojih zgodnjih 20ih šele potem te opazi ker si kao spoštljiv…ženske znate dobro zaigrat in prikrit resnico tist, ki pada na te fore je itaq lolek…
Vesel si, ker čutiš željo po maščevanju ženskemu spolu. Jako veselje je to. Tebe ne poznamo, poznamo pa Spiderja, ki je dve leti skakal za eno po forumu in je na koncu menda nikoli ni niti videl v živo. Da ne omenjamo njegovega silnega razočaranja nad tem. Zdaj je že prebolel pravi, zato se lahko o tem svobodno pogovarjamo. Poznamo take, kot ste vi, kar dobro. Vemo, kaj je vzrok za to “veselje”. Nis(mo)te si tako različni. ;)[/quote]
Pa kere prbijaš ti ej… res ne morem verjet…
sicer zgodbe od Spiderja ne poznam ker me takrat ni bilo blizu MoNa ampak to da čutimo željo po MAŠČEVANJU ženskemu spolu?
Pa kakem maščevanju neki no Marko… spet tolčeš prazne bučke … A zato ker se meni neda prenašat ženske po seksu ki mi bo govorla kak ni vredu da lepo govorim še o ENI DRUGI ali kako se grem napit s prijatlom ki me ni vido že 2 meseca… a zato se jaz maščujem? Lepo te prosim….
Ne gre se za NOBENO maščevanje ž. spolu ŠE manj škodoželjnost… Gre se enostavno za neke vrste lenobo… nam oz. vsaj meni NI za prenašat in se prilagajat če VEM da mi to ne prinese več kot če živim kot do zdaj… a razumeš to osnovno logiko….
In ne ni to Od Onega bumbarja in Vesne Godina stanje MALEGA otroka ampam samo in izključno VISOKA stopnja razumevanja lastnih želj in potreb….
Potrebe pa so zato da jih zadovoljujemo kajne? In če si jaz želim 6 dni miru in 1 popoldne seksat naredim vse kar je v moji moči da pridem s ČIM MANJ stresa in odvečnega dela in prilagajanja do tega…. To je v ČLOVEŠKI naravi… tako je prišlo do evolucije in izboljšanja VSEH TEHNOLOŠKIH IN PROIZVODNIH PROCESOV!
A so se tile maščevali nekomu spet?
Če bi jaz mel isto punco od sobote do sobote bi po 40tih sobotah (ali prej ali kasneje) začela me spraševat zakaj nebi bil DLJE z njo… morda še v petek…. in potem bi moral odločat ali hočem v petek na kartanje in šahiranje s kolegi ali bom z njo… se pravi se odpovem prijatlom od 18:00-23:00 potem bi hotla bit z mano še kaki dan več (spet po recimo 40 tednih pa sem tu ful prizanesljiv in pišem visoke cifre) in bi spet moral odločat ali bom dal 1 popoldne igranja igric vstran ali njo….
In pač to se ne izide… zato smo rajši da grejo in smo sami pridejo pa na seks.
Haha dj nehi z temi psiho analizami ker mal glupo izpadaš…ok! Mlad tip bo hotu seksat brez kakšnih resnih obvez…šele nato si bo kakšno najdu za kaj resnega to pač tko je ni kle noben globlje stavri za raziskat.
Taki moški so ali pa še drkajo svojo celo mladost…ženska vidi spoštljivega moškega kot šibkega ali kot simpa…mogoče tam nekje pri poznih 20ih šele začnejo na to gledat ampak kaj ti bo taka, ki ignorira spoštljive moške pri svojih zgodnjih 20ih šele potem te opazi ker si kao spoštljiv…ženske znate dobro zaigrat in prikrit resnico tist, ki pada na te fore je itaq lolek…[/quote]
Aja, sorry, nisem vedla da imaš 16 let. Pol pa kr:). Na juriš:)).
Taki moški so ali pa še drkajo svojo celo mladost…ženska vidi spoštljivega moškega kot šibkega ali kot simpa…mogoče tam nekje pri poznih 20ih šele začnejo na to gledat ampak kaj ti bo taka, ki ignorira spoštljive moške pri svojih zgodnjih 20ih šele potem te opazi ker si kao spoštljiv…ženske znate dobro zaigrat in prikrit resnico tist, ki pada na te fore je itaq lolek…[/quote]
Aja, sorry, nisem vedla da imaš 16 let. Pol pa kr:). Na juriš:)).[/quote]
A vidiš kake prbijajo tile talenti tu tipkovnicaLG ?
To pričakuj za naprej ampak ne se dat!
Forum je zaprt za komentiranje.