znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
Uf spremenilo se bo toliko kolikor bom dopustil sam… res je da nimam moči vpliva spreminjanja svojih prijateljev ampak za sebe pa vem da imam 100% nadzor nad spreminjanjem (ali nespreminjanjem)
To je ravno problem… ker ljudje sprejemate spreminjanje kot nekaj samoumevnega, nevedoč da ste vbistvu napeljani v kalup sprememb….
Potem pa vidim ko se starejši pogovarjajo kak je blo fajn nekoč ko so bli mladi in fraj in so se zajebavali…. ja kdo pa ti je preprečeval da to delaš danes če ne sam…
Nisem jaz reko tvojiženi VZAMEM! nisem jaz naredo 2 frocov ki jih je treba pazit pa vzdrževat… nisem ti jaz postavo vikenda pa da moram vsak teden nekaj delat gori…
itd itd itd
Vsak si je sam gospodar lastne usode in s tem sprememb![/quote]
Seveda. Se strinjam. Ampak tudi ti boš morda nekoč drugače razmišljal kot razmišljaš sedaj. 🙂
Pa saj ni nič narobe s tem. Ustreza tvojim letom. :)[/quote]
Only the wisest and the stupidest of men never change.–Confucius
Morda pa sem neumen kdo bi vedo… 😉
Seveda. Se strinjam. Ampak tudi ti boš morda nekoč drugače razmišljal kot razmišljaš sedaj. 🙂
Pa saj ni nič narobe s tem. Ustreza tvojim letom. :)[/quote]
Morda pa sem neumen kdo bi vedo… ;)[/quote]
Ne vem. Vsekakor pa uporabljaj kondome. Da ti ne bo kakšen froc prekrižal načrte. 🙂
Morda pa sem neumen kdo bi vedo… ;)[/quote]
Ne vem. Vsekakor pa uporabljaj kondome. Da ti ne bo kakšen froc prekrižal načrte. :)[/quote]
Nebo nebo… 😛 morda bi moral kar it precvikat tisto cevko od jajc do kurca 😛
Tole se je pa tako grdo bralo.[/quote]
Mogoče. Ampak Matkic je sam napisal: “Nisem jaz reko tvojiženi VZAMEM! nisem jaz naredo 2 frocov ki jih je treba pazit pa vzdrževat... nisem ti jaz postavo vikenda pa da moram vsak teden nekaj delat gori…”
Predvidevam, da bi mu trenutno dva froca zelo omejila svobodo in pokvarila njegove visokoleteče načrte.
Mogoče. Ampak Matkic je sam napisal: “Nisem jaz reko tvojiženi VZAMEM! nisem jaz naredo 2 frocov ki jih je treba pazit pa vzdrževat... nisem ti jaz postavo vikenda pa da moram vsak teden nekaj delat gori…”
Predvidevam, da bi mu trenutno dva froca zelo omejila svobodo in pokvarila njegove visokoleteče načrte.[/quote]
Bikinka je čist prav napisala…. ne rabiš predvidevat to bi bilo 1000% kot si napisala v zadnji povedi…
pač tako je…. sploh pa samo norec bi spravljal na Svet otroke v času kot je ta…. da ne omenjam da nas je preveč 😛
Enako opazam. Naredim ovinek, dva, tri, da ne bi naletela, na meni zivo nasprotje moskega znacaja, a ni ti sment, ga spet srecam. Toliko mi je ze v zivljenju jasno, da spremenit ne morem nobenga in ga tudi ne zelim, res ne, a vedno znova se pojavi. Ne vem, a sem tudi jaz za povsem razlicne od mene kot en magnet, al kaj. Zapalena do amena.
Znaki ki kažejo na še slabšega moškega?
Pri njegovih X letih kaže razmišljanje o prilagajanju ženski v vsem kar bi ”naj bilo potrebno”
po domače povedano se prepričuje da se mora podrejat ženski LOL sebe pa tolaži z besedami da on pa že noče še kake nategnit zraven svoje drage v vseh svojih XX letih partnerstva…
bullshit !
Predvidevam, da bi mu trenutno dva froca zelo omejila svobodo in pokvarila njegove visokoleteče načrte.[/quote]
sej..in taki so odrascal v familiji kjer vlada prepricanje da so moski copate postal ker so jim zenske “ukazovale”in so opustili dejavnosti iz mladosti. ja haloooo..kaj ti mislis cel lajf ko bos mel otroke kar vandrat okol kakor se ti zahoce,prepustit zeni njih ti pa kaj..it na 10pivov vsak dan..pa na tekme? ha ha..a si iz lune padu:d kako bi bilo da bi ona kr sla?! taka te bo zavohala na kilometre in se ne bo spuscala s teboj v vezo…edino ce si bo zelela postat mati pa bos dober za oplojevalca 😉
sicer pa..si 25..sedaj so tvoje prioritete cist drugacne kot bodo cez leta..misls da si s takim misljenjem boga ga jajca prijel v resnici pa sam kazes s takimi izjavami svojo neresnost in infantilnost.
lahko bi pa vec napisal kar se tice topica..
lahko dodam: -manipulant/posesivnez/kritiziranje nonstop/bolnik
..pocasi ti zacne prat mozak kaj ni prav,narobe si rekla, potem pocas prelozi krivdo nate, nato niso niti prjatli katere imas vec ok..pocas zacne kritizirat tvoje ljudi..tudi ce mu zelis razlozit kaj rata kr jezen da on pa ne bo poslusal o teh kretenih..vsiljevanje mnenja…povzdignjen glas za malenkosti…potem ti zacne metat naprej..ce mu poves kar mu gre se opravicuje in da te ma rad..da ti zeli vse najboljs..da ga skrbi zate..potem cutis neko prekrito jezo in se pocuts kot da ti hoce nabit obcutek krivde..k da zacuti da on ni tvoj edini svet in da mu te manipulantske ne palijo….bolj ga sprasujes ce je kaksen dvom..on zatrjuje da ne..a filing ti govori da ne govori tega kar misli in da se cut da analizira vse..buhvari ce se kej ne ujema!!.skratka neprestano neka kontrola..kar pride v nezaupanje…lahko v fizicno nasilje..potem pa spet sej si sama iskala.prosila….
– ne druzinski in neodgovoren clovek
vids da ob prvem problemu se mu podre svet..nestabilen..pade vn ob malenkostih….revcek “”…uteho najde v lokalih.. clovek brez obstanka..ko ga vprasas kako misli resvat probleme ko bodo otroc,ce bo kar su ko bojo tulil in mu ne bo po godu ti rece da ti nic nemore zagarantirat. kot da je zenska na svetu da PROSI moskega da naj igra moskega ne pa nekega fantka katerega je treba usmerjat in skrbet zanjga da mu bo lepo, da ona jamci da bo zentertejnan in da ne bo ob prvi priliki biu pussy in sou skoz vrata ampak tut kej sam naredu brez da mu bo tezko in ne bo ona rabila ploskat zraven…no…ko on NE ZMORE..SE PRESTRASI..novodobni moski bravo! potem pa koncno on ugotovi da to pa ni zanjga..da on je se mlad…da se cut zazeljenga..te vrze vn s stanovanja….. skratka ko jim PRIDE (če), je ze prepozno..ker ugotovijo da pa tut sami niso vec rosno mladi.. potem bi pa oni na vsak nacin po toliko letih te zajebal ker majo ranjen ego in prikazujejo na sodiscih da so psihicno bolani…na vzven pa spilajo plajboje. gnoji.
-mamini sincki
izjave “sej bova mela svoj locen vhod v mansardno stanovanje” – teci kolikor te nesejo noge!!
in ko jim zelis dopovedat da tasca mora na obisk pridt v cevljih..in da to ni osamosvojitev..da si vecno dolzen ker je koneckoncev to se vedno hisa od starsev…si ti tista ta cudna ki se ne vklop v okolje in da se je treba trudit ucas in prilagajat… ja seveda ampak ne da niti moje ni in nimam miru zase v bajti ker si skos dolzen neki polagat racune pa kam gresta, a spet zapravljata za dopust,raj nafilita hladilnik bla bla..on pa ob vseh mami zagovarja in nezavedno tebe tlaci v drek. ker kdo je potem vazen..kdo je familija? MI! ne mt pa fotr..torej meje mora postavt dec ne pa da mora tamlada se dokazovat in menit s tasco-ne pade lih na plodna tla. s tem men pokazejo tut kako starsi nezavedno ne spustijo otroke da odrastejo (z vtikanjem, nikoli nic dobro,… )
tako da tole da nabasem na kej takeka….in da mu je ta udobje doma vec kot 300eur manj v denarnici na konto prenasanja tega psihicnega nasilja ….ne hvala. take tasce ponavadi ze s prvim tednom vselitve pokazejo svoje zobe in kako smo mi mladi nesposobni! torej: BEZI.
-ne gospodinjec (niti osnovno)
ne maram fantov ki si se jajc ne znajo spect in cakajo doma koga da pride (zenska iz sihta) ta cas pa stradajo…in na to so se ponosni ali pa se zmrdujejo cesa oni vse ne jejo in kaj jim ne pase na zelodec in dva dni isto jedl ne bodo…na koncu niti ne odnesejo z mize kroznikov za sabo…?!?!
upam da nisem koga uzalila. sem se pa mogla spihat ker to kar poslusam od kolegic..to ni za nikamor!!!! Je pa dobr predn se v karkoli spuscas (resno) dobro pretipat teren in kako glede dolocenih stvari potencialni partner razmislja. na koncj ugotovis da videz vara in dani grancije za nic….potem pa mej ti tazga doma oz.sploh koga…
čer par mesecev, ko bo zima boste pa MON_ovke spet spraševale kje se da dobiti desca ☺[/quote]
za svojih 23 pa morm tut neki vedt…kok kljukcev hodi okol… zou…bi raj vidla da bi se rodili s programirano funkcijo raznavanja “playerjev” in “ne-partnerski materjal”. velik je pa tud intuicije, vse tiste glasove v glavi ki sem jih pri komu na zacetku zatrla so se izkazal za resnicne cez par mesece.
Zakaj pa potem živijo z njimi ?
Zaradi razlogov, kot jih je omenil Spider ?
[/quote]
Mogoče ta link lahko razjasni zakaj ženske včasih prav iščejo ogorčenje: link[/url]
[/quote]
Zgleda da beta prdni fantje enostavno ne vzbudijo “ščemenja”. Če gre verjet temu[/url] je vzrok hormonski.
Zato, da lahko moške kritizirajo in si vsaj navidezno povečujejo svojo vrednost ?[/quote]
“Vis moški so isti” je že dooolgo prisotna tema pri medosebnih odnosih. Kdo ve, mogoče pa se tega le ne zavedajo zavestno in delujejo na podlagi racionalizacije.
Do tega sklepa pride (skoraj) vsaka ženska. In sicer zato, ker je ona ista in najde vedno sebi primernega.
Seveda vsaka najde drugačnega, a še vedno je sklep isti.[/quote]
To je prekletstvo egocentričnega pogleda na odnose. Vse kar šteje je kako stvari vplivajo NAME. Zato ne moreš v življenju pričakovati da ti bo ženska hvaležna za vse kar si naredil ali žrtvoval zanjo. To se od moških pričakuje, nič posebnega ni če to tudi izpolniš.
Igra ki jo igramo je hudo nagnjena v eno stran zaenkrat.
Do tega sklepa pride (skoraj) vsaka ženska. In sicer zato, ker je ona ista in najde vedno sebi primernega.
Seveda vsaka najde drugačnega, a še vedno je sklep isti.[/quote]
To je prekletstvo egocentričnega pogleda na odnose. Vse kar šteje je kako stvari vplivajo NAME. Zato ne moreš v življenju pričakovati da ti bo ženska hvaležna za vse kar si naredil ali žrtvoval zanjo. To se od moških pričakuje, nič posebnega ni če to tudi izpolniš.
Igra ki jo igramo je hudo nagnjena v eno stran zaenkrat.[/quote]
Ja to se od moških pričakuje če so ti dovolj oprali glavo 🙂
tistim ki jo (še) niso ali je nikoli ne bodo pa se zdi to skrajno smešno!
Forum je zaprt za komentiranje.