znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
X6, saj v končni fazi lahko storiš tudi samomor, ker opažam. Jaz te štekam, vidim, da imaš ogromno problemov že sam s sabo, alkohol ti je pa tu v pomoč, da lahko zvečer normalno zaspiš. Pa ne se bunit zdej, samo poskušam ti pomagat, te odrešit muk, ker še enkrat, bogec ti tu ne bo pomagal, tega namreč ne bo tam, ko ga boš najbolj potreboval.
Ločenci so največji nasprotniki moške svobode in tale X6 ni izjema.
Ločenci so slabiči, luzerji. V večini primerov ločitev zahteva ženska, ker je prerasla štose svojega domačega copatarja, ali ima pač dovolj njegovega popivanja in/ali kurbarije.
Ko ločenec strastno brani resne zveze, kot tale X6, brani v bistvu lastne zgrešene sanje, ki se jih globoko v sebi sramuje. Ker je zgolj suženj strasti, izven koncepta resne zveze ne zna in ne zmore razmišljati. Zato sovraži samostojne neodvisne moške, ki zveze niti ne želijo, saj v njih vidi nekaj, česar sam ni sposoben. Pri X6 gre anomalija tako daleč, da celo izjavlja, da je v vezi z bogom. Če ni to kronski dokaz večne nesamostojnosti?
X6 je samski neprostovoljno. Njegove sanje so uničene. Zato se je zatekel v mesijansko iskanje večnega odrešenja, ljubezenska poguba ga je popeljala v zadnje možno zavetje: vero.
Njegova najgloblja prava mačistična zablužena narava pa pride ven pozno zvečer, ko se napije in izživlja po forumu s seksitičnimi dovtipi na račun žensk, ki so v vsem boljše od njega.
To brilijantnost bom dopolnil le še z tem, da je do takega razmišljanja pripeljal ravno v teh krajih pri starejši generaciji velik vpliv posledic religije iz mladih let. Instrumenta ki je vedno submisivno prilagajal in programiral ljudi na osnovi nabijanja občutkov krivde. Ter seveda komunizem in vse z njim povezane bolanosti. X6 ni za zameriti. Obstaja cela generacija ki so jo tako PROGRAMIRALI.
Koga ti poznaš? Mene? Kje sva se spoznala, kdaj? Menda? Vidiš, niti zgodbe ne poznaš, pa bluziš nekaj na pamet, vedno znova.
Glej, serator, jaz se s tabo nočem pogovarjat o ničemer. To bi ti počasi že lahko bilo jasno. Ampak ne, ti me moraš kar naprej omenjati, enako tvoj sluga X6 in podobni čudaki.
Pa kaj vam je ers tako dolgčas v vaših brezveznih, ups, brezskrbnih življenjih? Čemu s enenehno primerjaš z mano, ti kao srečni vezanec, čemu iščeš nenehno neke paralele, hkrati pa ponavljaš, da si popolnoma drugačen?[/quote]
Saj se sploh nisem pogovarjal s tabo. Ali sem se? 🙂 Tebi pa se tudi ni treba z mano, če ti to ni jasno. Kaj ti misliš, da človek, ki je v zvezi, da je samo zaradi tega dosmrtno potešen in ga nič drugega več ne zanima, kot njegov partner?
Lahko me pa še vedno popraviš pri zgodbi, če sem se kaj zmotil, mislim pa, da bistvo je bilo pravilno povedano. Upanje, ki preide v razočaranje in potem maščevanje. Vedno ista zgodba.
Tipček je pač mamin sinček, ki vse življenje čaka, da ga ovijajo v vato. Mu vse k ritki prinesejo. Sam pa totalno nesposoben. Njegovi celo življenje delajo za stvari, ki jih bo on v par letih zapravil. Smrkavec je len, ima zanič plačo, ki jo zapije in zagoni za druge traparije. Ko bo ostal sam, brez staršev in starih staršev, ki ga sedaj pedenajo pa bo jok. Zapravil bo eno, drugo stanovanje, tretje… pač tipičen primerek preveč zaščitniške vzgoje. Takih smrkavcev bo še več in več.
NE vem, če vejo, glede na to, da jim obljubljaš stvari, ki jih potem nikoli ne izpolniš. Tako da, to je ena taka “mala” laž, da moralno upravičiš svoja dejanja. Karma sve pamti. 😉
Ej, Marko, pozabil si omenit, da ga je ta virtualna ženska skenslala, ker ni našel kondoma za svojega kačona. Ne morem pozabit tega, da je po netu jokal, da ne dobi nikjer kondoma za svojega ogromnega pitona. Med tem, ko je on iskal kondom, se je virtualka naveličala in ga skenslala. POtem pa jadl jadl jadl kako je bogi, ker ga je neznanka skenslala. Ni čudno, da je tako zagrenjen, če ga je pa neznanka, ki je ni nikoli videl, tako prizadela. Joj bogi, a ne. Zdaj se pa dela ta največjega frajerja. Ha, ha. Kdor se cmeri, ker ga virtualka skensla, je jasno kako je privlačen za ženske. Ta prav dedec bi si komot drugo našel. Tako realno. On je pa raje jadl jadl po MONu. Ja hudič je, če te še virtualka ne mara.
A si ti neumen ali se samo pretvarjaš, da si…?
Bom še enkrat razložu…
Jz sem potreben in ena punca je potrebna…odločiva se, da to svojo potrebo potešiva z seksom (seks upam, da veš kaj je). To je vse tolko je to enostavno.
Imaš tri kategorije žensk:
1.Ženske, ki hočejo samo seksat in to opravijo brez kakih komplikacij.
2.Ženske, ki hočejo seskat in to opravijo ampak se na mene navežejo (za kar jaz nisem kriv…punce dobro vedo v kaj se spuščajo).
3.Ženske, ki mislijo, da če mi bodo dale, da bom z njo skupaj (spet dobro vejo v kaj se spuščajo ampak jebiga ker je ona ženska misli hkrati, da je wonderwomen in ajmo mi kor zid).
Tako, da ja…jaz tukaj samo delam kar vsak moški dela dobro simpe ne štejemo zravn…to, da pa ženske hočejo kaj več pa ni moj problem same dobro vejo, da jaz tega nočem…če mi pa še ponudi sex pa sexa ne bom zavrnil problem pri večini je, da ne ločijo strast in pa ljubezen…to ni isto.[/quote]
Še en tipček, ki se je pridružil triu Adio. Joj, saj zdaj vas je pa že kar nekaj. Sami mulčki, ki jih ženske ne marajo pa tule jočejo.
Joj Spider, meni se močno zdi, da govoriš o samskem moškem, ki sam ni sposoben zveze z ljubljeno, njemu vščečno osebo. Namreč, ne vidim razloga, zakaj bi ta teorija veljala SAMO za ločence. Misliš, da se samski ne more počutit ujeto v svojem svetu? Motiš se.
Oprosti, ti si tisti, ki se ima za drugačnega. Ti si za razliko od nas svoboden in nisi podlegel “raji”. Tako vsaj ponavljaš. Ti ja ves čas govoriš o sebi, podtikaš pa to drugim.
Kdo pravi, da je naše življenje brezskrbno? Zagotovo tega nikoli nisem napisal. To je nekaj, kar je zraslo v tvoji domišljiji. Si zaradi tega tako jezen na nas, “drugačne”? Tudi, ko si v zvezi, se moraš z nečim zaposlit Spider. A si ti pustil in odvrgel vse, kar si imel, ko si šel v zvezo, da to ves čas ponavljaš?
Ok. Še nobeno prisebno bitje ga ni spoznalo od blizu. Bo dovolj ?[/quote]
Kaj pa če to govorijo le vsi neprisebni? Potem pa že ni več dovolj a ne. :))
Bo bo, tudi smrkelj, ki ničesar ne znajo, imajo neuporabne fakse, ne znajo in nočejo opravljati gospodinjskih opravil…bo in je vedno več. Mnoge so tudi brez službe. Ne d aimajo slabo plačo, nimajo je!
Za tako neuporabno smrkljo je nekdo kot je Matkič, s stanovanjem in plačo, glavni možen dobitek na lotu.
Bo bo, tudi smrkelj, ki ničesar ne znajo, imajo neuporabne fakse, ne znajo in nočejo opravljati gospodinjskih opravil…bo in je vedno več. Mnoge so tudi brez službe. Ne d aimajo slabo plačo, nimajo je!
Za tako neuporabno smrkljo je nekdo kot je Matkič, s stanovanjem in plačo, glavni možen dobitek na lotu.[/quote]
Ha, ha, matkič še zase nima. Matkiča morajo starši podpirat. Ko staršev ne bo več, bo matkič adios.
Drugače pa daj se okrog ozri. Mlade ženske gredo na svoje, imajo službe. Fantje pa pogosto do 40tega leta in več ždijo doma pri starših in počasi iščejo službo.
Za tako neuporabno smrkljo je nekdo kot je Matkič, s stanovanjem in plačo, glavni možen dobitek na lotu.[/quote]
Ja, sanje vsake ženske je dobiti tipčka kot je Matkič. Pa zraven vso njegovo žlahto. Kaj se bo ženska pri 30ih stiskla z njim v otroški sobici?
bahahahha jaz bom na svojem brez pufov kje boš pa ti? v najemniški beznici 1 sobnem stanovanju…
bravo… brez skrbi takih kot sem jaz itak neboš dobla tudi če jih boš nekoč hotela… samo da te ne bomo zalotli pisat in odpirat tem kot KJE SO PRAVI MOŠKI…
Jaz mam za sebe VEČ kot dovolj… za tebe pa nimam nič razen posmeha in pomilovanja… saj bo morda bo princ na belem konju prišel… samo pogledal bo dosti lepšo in boljšo od tebe ti pa boš na stara leta zamorjena grda baba ki je noben nebo hoto met…
Jaz bi se zamislo na tvojem mestu
Ja saj a niste rekle da pri 30tih hočete froca… pol se bote itak stiskale v otroški sobici…. baba glupa lol
Kar se tiče drugega dela teme…. to vidite kak zamorjen luzer postane X6 ko spije ene 10 ta-kratkih…. pravi zamorjenc ki ga nobena noče in brez lajfa… drkal je ziher na svojo bivšoki je šla k bolšemu ki ni alkoholik zmes pa se je tolažil s tem da ga bog ne vara in da lahko naredi 50 sklec
trolololoolololol
Matkič, jaz sem že nekaj let na svojem. Brez kreditov, s fajn plačo. Na kraj pameti mi ne pride imeti opravka z moškim kot si ti, ki ždi pri starših. Pravih moških je vedno dovolj. Ne skrbi. Saj veš to so tisti moški, ki ti pred nosom speljejo vse ženske. Ti moraš pa potem na MON, ker te nobena noče.
Ja, zase imaš več kot dovolj, ker ti mamica rit odnaša.
A ti si že stara 😀 razumem… brez tipa kajne?
Te je speljal že tisti tip pred mojim nosom?
NE
Veš zakaj ker si najverjetneje že stara 30+ in nič kaj seksi
No vsaj kreditov nimaš boš lahko kaj posvojila ko takega tipa nebo iz Afrike ali kaj podobnega….
Samo ne postani zagrenjena…. možnost je tudi da kupiš PSA!
Ti pa si na MoNu zakaj že? po tvoji logiki bi dejal da ti vse lepše ženske okrog tebe odnašajo vse tiste tipe ti pa moraš na MoN
trololol
konec je s tabo sprijazni se….
kdo pa tebi verjame da nisi samska…
Jaz točno vem kak si našla ti MoN…
V google si vpisala…
Ali ni več samskih moških?
ali kaj podobnega in ti je prikazalo izsledke iz MoNa iz podobne teme in zdaj tukaj strašiš pri svojih 41 letih zamorjena kot si….
Matkič, glede na to, da se stalno hvališ kako na polno in kar naprej seksaš. Kako pa to izvedeš?
A si vedno najdeš tako, da ima svoje stanovanje in gresta k njej? Ali vedno opraviš v avtu oz. v naravi?
Ali to vse domov pripelješ k mamiki pokazat in potem hopa cupa v tvoji otroški sobici?
So tvoje bejbike navdušene nad tvojo otroško sobico?
No zdaj pa ti verjamem da nisi klon drugih ker drugi bi vedli da sem tu gor komaj kakšno LETO in pol nekje… torej ne PAR let…
a več kot 20 let si starejša od mene? po lsi tam nekje 47+ torej starunkla vbistvu…
tvoja generacija je normalna ja zato pa se ti normalna 47+ letnica kregaš z enim ki ni normaln
trololol
kdo ti pa to verjame no….
Ej daj mi copy pastaj prvo kje sem se ”hvalil” da POLNO seksam… in kolko je po tvoje polno… potem pa ti odgovorim…
a prav?
seksam pa zagotovo več kot ti…
A ti si pri 18tih seksala na svojem al kak? pomisli malo baba smotana 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.