Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje z odvisnikom od “mega” zvezde

Življenje z odvisnikom od “mega” zvezde

Senza se opravičujem,
sem mislil, da se pogovarjamo nasplošno o vzgoji otrok in si s tem namenom podala primer tvojih znancev (ali karkoli so že), ter o vzrokih in posledicah, ki jih iz tega obdobja “pokasiramo” in se srečujemo z njimi v odrasli dobi. Ti se pa pogovarjaš izključno o enem primeru točno določenega otroka in njegovih staršev in jaz sem si ga upal nesramno uporabit, da bi na njem, ko je bil že omenjen, pokazal kakšne nepravilnosti generalno gledano počnemo starši v dobri veri, da delamo najbolj prav.
Še enkrat se opravičujem, ker sem bil tako nesramen in sem si dovolil tako predrznost.

Bo sedaj ok? :/

Hudič je še, ker podobno provociram Matjazka (mogoče še koga) z dr.VG in “kopiram” ljudi, ki se profesionalno ukvarjajo z rečmi kot je vzgoja in odnosi. Mogoče bi si moral za njih umislit tudi čisto svojo pisavo, da bi bil dovolj izviren in ne bi prodajal tople vode, ki je nekateri vehementno proizvajajo v svojih mehurjih in jo potem zlivajo na moje pisanje….. 🙁

Raje kot to, da se spotikate v moje vire in način pisanja bi lahko predstavili svoj pogled, način kako se oblikuje (in zakaj tako in ne drugače, navedli vzroke in posledice, ter podali razlago zanje) otrokova osebnost v interakciji s starši.

To pa raje ne?
Saj vas razumem, tudi meni ni najbolj prijetno, da se debata odvija na tako osebnem nivoju s katerim se želi diskreditirat sogovornika in se moram branit pred takimi napadi.

bemtiš … Špartanci so reševali probleme otrok enostavno — preko zidu v morje, kdor ni bil krepak
tukaj pa je težava že v starših, ki so … neuporani za družbo 🙁

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Midva bova itak en dan ugotovila, da se strinjava. In to pogosto. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jst sem to ugotovil že prvi dan, sedaj samo še tebe čakam….. 😉
Ti si kar vzemi čas, bom potrpežljiv s tabo 😉 :))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si kar vzemi čas, bom potrpežljiv s tabo 😉 :))))))))))[/quote]
E, vidiš, še en mlahav tip… 😀 😀 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti si kar vzemi čas, bom potrpežljiv s tabo 😉 :))))))))))[/quote]E, vidiš, še en mlahav tip… 😀 😀 :D[/quote]Ja šumom, ona drumom…..
Še ena k ne ve kaj bi in kako je lahko dec trden, ko potrpežljivo čaka…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

E, vidiš, še en mlahav tip… 😀 😀 :D[/quote]Ja šumom, ona drumom…..
Še ena k ne ve kaj bi in kako je lahko dec trden, ko potrpežljivo čaka…. 😉 :))))[/quote]
Uff, v določenih situacijah, ko je v igri trdnost ga pa ne pustim predolgo čakat, zato pa je tako potrpežljiv. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close