Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimska idila

Zimska idila

Kot novinec vas pozdravljam in POGLEJTE KAKO ČUDOVIT DAN.

Ljubezen je večna

welcomeeeeeee….**********************************************************************************************************************************…rižotka moja!!heheheh

A si ti tud not padu!

Pozdravček

Pozdravljen Edi. Kdo bi si mislil, da se boš pojavil tukaj.
Ja, dobrodošel fantič.

Pozdravljeni, se lahko pridružim tudi jaz? Je še kaj prostora v vašem brlogu?
*

Pozdravček!

A izpolnjuješ vse pogoje ?

Sicer pa , v našem brlogu ob taki priliki zakričimo – diiiiiiiicc jeeee !
A ne Mariči ?

te pozdravlja lisička

Nč’ več, draga lisička, nč’ več!!! Obstani ti
ljubo rjavo bitje že na enem, saj se moramo ostale
(hja, kje pa so te frikice ????) boriti za vsak košček
kakšnega “v redu diiiiiiiiicaaaaaaaaaa”! Hej, ustav mal …….. repek!!! Da bo še za nas kaj ostalo, da namo me le med evnuhi!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Heh, Edi, Edi, a veš, da je to, kar ti pišeš, še
čisto res? A si se že sam prepričal v to dejstvo?
Ja, ………… je!!! Pa najbrž tudi bo ………. Zato se da o njej tudi veliko pisati! Pa piši toliko o …….. rižoti, če lahko? Edi, kar priključi se nam, boš videl, ljubezen je večna, ljubezen je lepa, strastna, igriva, smešna, vroča, neugnana, nestrpna, močna, jezna, ihtava, ljubezen je tisto, kar iz grdega naredi lepo, kar iz joka spravi v smeh, kar iz sivine naredi sončnost …….. eh, kaj bi, me je ta zimska idila že zapeljala!!

Jani, a ga je pol metra? Ena iz vaših koncev mi piše, kolk imamo pa mi snega, da si v njem ………. kopljete??

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma neeeee , sej ga samo pozdravljam !
Kaj češ , me je Pepi privzdignil s tistim haremom , pa sem že vsa v načrtih :))

lisička

Marija,kaj maš proti rizotki….njamsiiii..sej Edi ve kam sem ciljala…
a ne rizotek!!???

Ti si ena luštna, mala, rdeče……repa…….. navihana,
spodvihana …… vseh vragolij polna, ne…..zvesta vsemu
moškemu rodu tu gori, eh, ti si en naš rdeči sonček,
ljuba lisička in kolikor privoščim sebi, zajčku, Perlici, Lilički,
ej, kje pa je danes čebelica …… no, kolikor privoščim vsem
tem ženskim bitjem tu gori in še sebi povrhu, toliko na potenco privoščim tebi lisička, ti boš znala ta brlog v red spraviti, pa nihče drug!!!!

Mariči

Živjo Edi 🙂 .. je pa res en lep dan danes .. snega polno, sonca dovolj, naše jezero je že skor zamrznjeno .. race se že celo dopoldne drsajo .. še mal, pa se bomo lahko tudi mi :)))

hehehe … rižotka Perla … tazadnja informacija je bla … da je vstop dovoljen samo tistim v kombinežah :))))) … no, samo želje in ideje se spreminjajo, tko da ….

lep dan vsem … pa … pejte se maužat ven … pa metat v sneg …. končno je ziiiiiiiiiima 🙂

čau!

Barbara.

Ojla, Perla, nič nimam proti rižotki, samo o njej ne bi imela
veliko pisati, vendar pa, če malo pomislim, če bi hotela vse
opisati, okus, barvo, začinjenost, voljnost, prijetnost, koristnost,
no ja. ………. potem bi pa lahko tudi o rižotki naredila disertacijo.
Ne, Perlica, nič več nimam proti rižotki, nasprotno, ura se bliža 12. in manj in manj in še manj in skoraj nič nimam proti ……… rižotki.
Mariči

Veš , za Edija me ne skrbi , ker sva se že tam na srednjih letih parkrat prav lepo strinjala drug z drugim :))
Sam ne vem , če se Edi še spomni :)))
Ma saj ni važno , glavno , da se bo z nami dobro počutil , a ne ?

lisička

ahhhhhhhhh vis Barbi kako sem zadaj..torej nič rizotke,nič solatke..šmrc,šmrc.šmrc…buuuuuuuuuuuuu

Bom pa napisala ene lepe verze te ljubezni….OH LJUBEZEN!!

LJUBEZEN….ljubezen,kako je silna ta ljubezen

V tebi smisel je sveta,,,in ti ohranjaš mi utrip srca..
Ni je sile,ki bi gnala bolj….so le noči,ko te pogrešam bolj in bolj…..
LJUBEZEN….,ljubezen, kako je silna ta ljubezen!!
Tople roke so in tople ustnice…bolj,ko pijem bolj me žeja žge…..
Ljubezen,ljubezen kako je silna ta ljubezen….
Če te zgubim,naprej bi več ne znala…ker srečo vso sem v tebi le spoznala….
OHHHHHHHHHH:::::::: LJUBEZEN!!!!!

pa-pa**

ja Perla ….

…. daaaa nije ljubavi, da nije ljubavi,
daaaa nije ljubavi nebi svita bilo …..
ni mene ni tebe ni mene ni tebe …..
ni mene ni tebe moja bajna vilo …..

khm :))) .. no tok o ljubavi 🙂

drugač pa .. a mogoč nimaš kombineže al kaj šmrc šmrc …. sej Edi mislim da ne bi mel kaj dost proti, če ne bi mela kombineže :))) … bi mogoče tudi s kakšnim nadomestnim kosom oblačila dobila tisto rižotko 🙂 .. no, bo Edi povedal …….

B.

Nimam..šmrč.šmerc…ne nosim..šmerč cmrc…neverjamem..Edi ma stroga merila..ej EDI mam pa en razvlečen puliiiii a bo dober???
Ti boš pa precenil..ja?

P.s. Sladica ti pa ne udide…nisem pozabila, ne!!

Pa-pa…pa lubija***

Tisto o rižotki mi ni čist jasn.Stric na srednjih:( edi ): nisem jaz če je tam fora v rižoti je njegova, upam da nisem komu NIKA prevzel, če sem naj me z ognjem in mečem………….sorry.

Dan je bil pa vseeno lep
Pa še barbara katero jezero je to pri vas?????????

Ljubezen je večna

Marija… če še ni.. pa še bo… ziher.. še zmeri pravm….

Barbara….mat’r… a se gremo maužat..p akepat..p ado kolen vsneg….. pa nej še eden reče…. sej smo kot otroc.. k pade prvi sneg :))))))))

Ampak….

res de je dober da je sneg…. ampak tooooooooooooooooolk napak 🙂

kljub vsem

Čaki…če si M…pol ti je vse oproščeno!!!
Ejjjjjjj če si res un EDI (KR)oziroma pregnanc v (LJ) bemti pol ti jest nebom dala miru..hahahaha
Pol si ga nasrkal *******+++++*****

Pa-pa…pa lubija****

Perla!! v napad!!

Zajček…. danes kaj boljše volje? Sicer je res zuni mrzzzzzzzzzzzzzzzzz…. samo, idila je pa taprava :))) Še mal volje… pa bo 🙂

kljub mrazu…..

Ej , Janči , dušo moja i srce , evo i mene :))
A bomo kaj garali danes al se bomo samo malo hecali ?

zmeraj za hec lisička

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close