Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimska idila

Zimska idila

uf, Jani sem. Včeraj je bil res grozen dan. Mi je šlo vse narobe. Danes bo bolje.
Na, ti prilimam en grozno lep cmook!

Bemti, bemti, bemmmmmmmmmmtttiiiiiiiiiiiiiiiii,
vse fante ste mi pobrale. Kaj naj zdaj jaz, uboga
reva, še počnem tu gori. Mene razganja, da se me
sam bog usmili. Zdaj mi pa hitr, hitr, ampak res
hitr povejte, na koga se lahko obesim, da mu bom
težila s svojo romantiko, s svojo zimsko idilo, s
svojo ………….. eh, hitr pravm, če ne, me bo kar
razneslo!!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mijaaaaaaav,mijaaaaav

Tudi jaz sem sama mau,mau
Ojej,ojej,kaj bo zdej!!??

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Uauuu , žensa , kuk sem te vesela !!!!
Evo še tebi – en topel pozdrav mojega gospodarja :))) Ko me je spustil tu iz avta , mi je naročil , da moram pozdraviti vse , ki jih pozna tudi on ! Zajčku sem pravkar predala cmočka , zdaj ga dajem pa še tebi , na , CMOK !

lisička , ki se celo v soboto v službi ne dolgočasi :)))

Muca, zdej bo pa “h……..”. Ampak, Pepi ti je lepo povedal,
vsi smo od vseh, vsak je od vsakega, noben ni od nobenega,
eh, a ni to lepo. Ni potrebe se komu za kaj opravičevat,
pojasnejvat odsotnost, rad imaš vse, noriš z vsemi …….. eh,
muca muca mucasta, to je eno “skupno šmiranje”, heh, heh!
Kar pridruži se, boš videla, kako prijetno je v naši živalski družbi!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

He , he , ti moraš pa kakega mačkona priklicati 🙂
Daj še malo , mislim ,da ne bi smelo biti pretežko :))

lisička

Njami, njami se že oblizujem z jezičkom,njamiiiiiiiiiiiiiii

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ej, lisička moja zlata, vsi mačkoni so se poskrili!
In oglušeli, oglušeli, to je največji problem! A da to
ne bi smelo biti težko ………. ja, deset let nazaj morda res ne,
danes pa ……….
Mariči

Hmmmmm, mačkona nebi bilo slabo.Samo, mora bit res pravi mačkon!
A kakšnega premorete tukaj?
Za nežno mucico; mauuuuu …mauuuuuuuu,sam mauuu

Vračam cmočkcaaaaaaaaaa, ma ne tebi, ljubica!
Tistemu …… eh, tvojemu gospodraju, za katerega pa
že moram reči, da je …… uf ……… diiiiiiiiiiiiicccccccccccc!
Pazi zdaj, primi, ujemi, sprejmi in bogme, takega tudi
oddaj!!!!
Jaz pa imam toliko dela, da se zdaj skenslavam!!!
Čao,
Mariči

He, he mariči, to pa ne.
Z leti morda nekaj mlajše lepote res izgine, a ostane simpatičnost.
Hopla, upam, da je to res!

Ej mariči, naj te nebo blagoslovi, ko si tu.

Cmoka, zajček

Glej jo no, samo enega cmokca dobi od simpatičnega lisičkinega gospodarja, pa jo že dol meče, he, he
Heja, hejo.

Ja , pa izkušnje tudi precej štejejo !
Veš , da je veliko mladih muckov , ki bi se radi pogreli v toplem objemu izkušene zrele mačke , he , he :)))
Še posebej , če ima okus po klinčkih 🙂

še kar izkušena lisička

Ej ti moj ljubi zajček, bog me je blagoslovil že samo
s tem, da mi je dal občutiti vse, kar človek v življenju
lahko občuti in doživi. In prav zdaj, ko poslušam glasbo,
tisto mojo, nežno, Severinino, pa Danijelino, pa vse lepote
pesmi in občutenj, ki nam jih ponuja Petar Grašo, pa Matko Jalavčič …… pa
še nekdo, ki mi zdaj poje

Tiha noč i raduju se svi,
tiha noč, ja ne znam gdje si ti,
bože moj ne ostavljaj me ti
na svjetu tom, bez ljubavi …..
za grijehe sve, oprosti mi.

Tiha noč i raduje se sve,
tiha noč u duši hladno je,
na svijetu tom bez ljubavi,
za grijehe sve, oprosti mi…
…………………

Eh, ljubi moj zajček, od same razneženosti sem pač čisto preč. Zato se moram čimprej spraviti k delu, če ne ne bo nič, bom samo nekam tja v dalj gledala in gledala in po glavi mi bodo rojile tiste besede ….. bože moj, ne ostavljaj me ti ………. Takakega, vidiš, naredi človeka lepi zimski mraz, zvezdice, ki jih narava riše v mrzlem jutru, ko naša sapa greje zrak … eh, eh. Srečna sem, zajček, res srečna, ker vse to lahko občutim, vidim, primem, nosim, in kar me ……… greje!!!

Mariči

Ej , a ne delaš ?
No , ti pa potem povem , kako lepo mi je bilo včeraj tam v zajčkovem kraju , ko smo poslušali in gledali pojočo jelko !
Čeprav je bilo mrzlo ko pes , smo vseeno full uživali !

lisička

Saj ne morem delati, nikakor ne morem dol,
pa bo treba, bogme da bo res treba, zdaj, ta
trenutek ….. ker sem že čisot out od vsega lepega!
Zaradi vas, ki ste tu gori! Če si bila v zajčkovem brlogu, vem, sem prepričana, da ti je bilo lepo. In me prav malo nevoščljivost grize, ker nisem bila tam tudi jaz!!!!! Morda mi bo pogleda v nebesa kljub temu dan, samo za en mali, miceni “kuk”!
Mariči

… hehehe, no komi čakam na sladico :)))

.. aja, praviš da je za Edija .. nč hudega … se bom pa enkrat na kakšno kremšnito povabila 🙂 .. oki?

B.

kako pol Jani … si samo ti za stvar .. mislim .. za maužat :))))) … bo treba ja .. dokler je še sneg 🙂

B.

.. in ti praviš, da nisi tist Edi :)) no ja, sej na rižotko pa še vedno lahko povabiš …

a jezero … v bistvu je zajezena reka .. ledu je pa že ene 3 centimetre, tko da … že veselo iščemo drsalke :))) racam gre kar uredu, labodi so pa rahlo štorasti 🙂 do konca zime se bodo že naučili

lepo nočko ..

B.

Dober večer Edi! Jaz tudi pozdravljam…sem tudi nova. Veš Edi, ljubezen ni večna. Si gledal film dr.Živgo? Poznaš Larino pesem. No, jaz sem Lara, žalostna, ker sem ostala sama…ni večna ljubezen. Še prijateljstvo mine, tako, kot mine vse…Ljubezen je lahko lepa, goreča in hrepeneča. Minljiva pa je. Poglej mene!
Lahko noč Edi! Mene je nekdo žal, pozabil…sedaj sem zanj preteklost. Ljubezni več ni, je umrla. Mislim, da je z njo umrl tudi del mene!

Larina pesem:
….same where, some day…we will met agen…
some where, some how…

Lara

Lara en nasvet od starga macka; easily please…, da ne bo spet ogenj v strehi..

Mislite le mirne misli, Pepi

Lara
ob tvojem niku sem res pomislil na larino pesem, ki mi je zelo všeč.Verjemi ljubezen je večna samo seli se od ene duše do druge. No če ti je nekdo pobegnil in te ne ljubi več se nič ne sekiraj, tvojo ljubezen je posrdoval po človeškem internetu ( saj veš več srverjev več paketkov pa le najdejo pot do tebe……..tako tudi ljubezen gre okoli sveta pa se vrne.
pozdravček Edi

Ljubezen je večna

?

Lara

Dober dan Edi! Ne razumem te…Večna? Napiši mi eno večno ljubezen! Jaz je ne poznam.

Lara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close