Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žensko je težko osvojit

Žensko je težko osvojit

Hahahahahahaha…svetovna izjava!!! 🙂

Kak dokaz? kr tko na besedo nc ne vela 😛

Kak dokaz? kr tko na besedo nc ne vela :P[/quote]
Sram te bodi, da te zanima oblika anonimnega tiča, ki se te prav nič ne tiče.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kak dokaz? kr tko na besedo nc ne vela :P[/quote]
Sram te bodi, da te zanima oblika anonimnega tiča, ki se te prav nič ne tiče.[/quote]

Lej, ce ze o svojem pises, bi blo kul da se slikco prilimas, da ocenim al se te splaca spoznat 😛

in ne, ni me sram!

Sej, punco je nemogoce osvojit, ce se z njimi tko mens kukr z mano 😛

Strah me je, da ti je v resnici ime Haris Pilton.

Strah me je, da ti je v resnici ime Haris Pilton.[/quote]

A tale?
[img]http://spletniklin.si/admin/images/N96_3_3afefff298685054c7350e80e40c48f2.png[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To pomeni, da je na štrajku? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pomeni, da je na štrajku? :))[/quote]

Ja in tud ko ni, je za delo bolj “počasen”

Marko že navsezgodaj začel s prcanjem. Nato pa se mu je še pridružil enTip, ki pa je samo še poudaril napisano. In tako sta živela v objemu drug drugega happily ever after.

Navsezgodaj bi bilo ob 7h. 🙂 To je hec Sadni, ni to prcanje. Potem pa mi praviš, da se nikoli ne pohecam. Seveda se, samo ti to razumeš kot prcanje, jaz pa kot hec.
Saj tud tvoja replika se je meni zdela hecna. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pomeni, da je na štrajku? :))[/quote]

Ja in tud ko ni, je za delo bolj “počasen”[/quote]

hehe, sej nima kje “delat” 😛

Pazi, ker spet ne bo razumel heca… 🙂

Slab humor me itak še nikoli ni pritegnil. Sem raje v družbi zabavnih ljudi, ki so me sposobni nasmejat.

a je že kdo napisal, da ma jajca? Tip iz posnetka. Za razliko od slovenskih pobičev. Ni važen pristop, važno je da sploh pristopi

Točn tko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close