Žensko je težko osvojit
No pa ni. Povprečna samska ženska ne išče premožnega, izobraženega, čednega, mišičastega lepotca s sixpeki, da se bo začela zanimat zanj. Ta forum, pa ne samo ta, so še drugi, so lep dokaz, da ženske govorijo eno, delajo pa nekaj čisto drugega. Tu ti bo napisala kako zelo je zbirčna, da ne bi niti slučajno šla kar z vsakim na pijačo, ker ona je kao tok oh in sploh, potem se pa še takemu bebčku pusti prepričat :
[youtube]gtevv72A9Jk[/youtube]
Po ogledu tega videja boste zelo hitro ugotovili, no vsaj predstavniki moškega spola, da tip ni prav nič zabaven, no vsaj v mojih očeh se ni kaj preveč izkazal. V bistvu dlje časa, ko ga gledam, bolj mi deluje debilen. Kako mu uspeva ? Simple ko pasulj, vseeno mu je kaj si bo mislila o njem, tudi če ga bo začela postrani gledat, bo to ignoriral in se obnašal naprej, kot da se ni nič zgodilo. Torej tega možakarja več kot očitno rešuje samozavest, pozitivna energija, slab ples ( ? ) in pa slab humor ( ? ). Vizualno ni nič posebnega, v bistvu ga niti v povprečje ne bi bilo vredno uvrstit, pa oblečen tudi ni, kot da je ravnokar prišel iz pisarne. Torej na prvi vtis ne deluje premožen, še manj izobražen, sodeč po tem kaj jim govori, s to plešo definitivno nič kaj preveč čeden in mišic ravno tako nima.
Mah, nism gledal tega, samo kar se žensk tiče pri osvajanju, sem nekako opazil sledeče, da to poteka tako:
Ene deset tipov kuri žensko na vse načine katere premorejo in ona se ne vda nobenemu, ker misli, da je od boga dana. Nakar pride enajsti mimo in niti ne pokaže dosti zanimanja za to žensko, seveda je njej to čudno zakaj je tip nezaintersiran, ker kakorkoli obrneš je razrajcana od tistih desetih tipov, tako, da se na koncu vda enajstemu, ki si jo v bistvu sploh ne želi tako kot tistih deset pred njim. To je vsa umetnost osvajanja….
Nevem ane, bojda mu ne bi pustile cifre, če jim ne bi bil prav nič simpatičen. Komot bi lahko odkorakale naprej, kot tista na začetku videja. Dvomim, da bi se kateri dalo 15 minut stran vržt, za nekoga, s katerim niti v sanjah ne bi šle na pijačo, kaj šele, da bi mu pustile kontakt.
Ampak ok, bla bla bla, ne da se mi s tabo debatirat, tako, da bova kar končala tu 🙂
Nevem ane, bojda mu ne bi pustile cifre, če jim ne bi bil prav nič simpatičen. Komot bi lahko odkorakale naprej, kot tista na začetku videja. Dvomim, da bi se kateri dalo 15 minut stran vržt, za nekoga, s katerim niti v sanjah ne bi šle na pijačo, kaj šele, da bi mu pustile kontakt.
[/quote]
Dobro, potem je osvojil le njeno cifro, za katero niti še ne ve, če je prava. Verjetno katera je, ampak še vedno je samo cifra. Da bo osvojil njo, bo še pa veliko prešvical. Odvisno, kateri “organ” osvaja. 🙂
Meni se zdi, da se ti da. 🙂
V videju imaš kar nekaj punc, ki so se mu same od sebe pridružile pri plesu, potem mu bodo pa talale napačne cifre ? Krasna teorija Marko. Ko bi se vsaj norca delal zraven, tako pa vem, da si resen ko pišeš te prispevke. Res žalostno…
V videju imaš kar nekaj punc, ki so se mu same od sebe pridružile pri plesu, potem mu bodo pa talale napačne cifre ? Krasna teorija Marko. Ko bi se vsaj norca delal zraven, tako pa vem, da si resen ko pišeš te prispevke. Res žalostno…[/quote]
Spet tvoje napačno dojemanje. Saj sem lepo razumljivo napisal, da verjetno katera cifra je prava. Pretežko zate? 😉 Ampak še vedno je LE cifra, ne ženska.
V videju imaš kar nekaj punc, ki so se mu same od sebe pridružile pri plesu, potem mu bodo pa talale napačne cifre ? Krasna teorija Marko. Ko bi se vsaj norca delal zraven, tako pa vem, da si resen ko pišeš te prispevke. Res žalostno…[/quote]
mogoce pa zato ker 100 ljudi 100 cudi in je kaksni pa bil vsec. Men je recimo definicija hudga tipcka na pogled cist drugacna kot npr.od frendice. njej je hud temen visok, bl juzne sorte. s tem ko men ne potegne sploh, in se nisem spoznala juznaka s tistimi tipicnimi potezamo da bi me prevzel. 🙂 simpl. In da fant plese je plus, lahko so mu ze zarad tega dale cifro.. lahko da iz usmiljenja ker se je potrudu in pristopu na tak nacin.
to je tko kot slinavci na zurih ki bi vsepovprek radi govoril s tabo, pa se jih otepas,pa majo enak pristop kot fant ki sem ga potem spoznala in je njegova taktika “a mas kej za zgubit ce gres z mano plesat?” cist obnorela in sva potem bila tudi par. Pac videz je za prvi pristop dost pomemben,pa da se ne obnasa tip kot kreten. Tako kot ta na videu, prijeten in optimisticen. Ene zenske so tud obupane in iscejo partnerje na 101 nemogoc nacin ker so mnenja da nikoli ne ves kje potrka na tvoja vrata.. in mogoce je to “znamenje”. Tle je velik moznosti in ce-jev in ? zakaj je ta pristop pr temu tipu deloval na nekaterih.
za info, tud sama bi se zavrtela z njim, ce ne drugega ze iz fore, zakaj pa ne,pa je dan takoj se lepsi 🙂
Brez zamere “exotic”, ampak jaz mislim, da bi se mu še marsikatera Monovka prepustila, da jo parkrat zavrti. To pa zato, ker se večini prav nič zanimivega ne dogaja v življenju in bi to bil za njih pravcati šok, da bi kar od enkrat bile deležne pozornosti v tolikšni meri. V bistvu so to sanje vsake ženske, da se jim nekega dne kaj podobnega pripeti, pa če je vezana, ali samska, ni važno. Vem, ker tudi sam to občasno prakticiram in mi potem same povedo te stvari. Zdi se mi, kot da ji boš nekako večji car izpadel, večji vtis narediš na njo, če jo zapecaš zunaj, kot pa na internetu. Zakaj ? Za to ker za tem stoji cela zgodba, to je pač zanimivo za pripovedovat. Verjetno še isto minuto, ko se bosta poslovila bo že klicala kako prijateljico, potem pa po telefonu “omajgad, ne boš verjela kaj se je zgodilo danes”,…well, we know women. Če te je pa spoznala na internetu pa tu ni nobene zanimive zgodbe za tem, v bistvu ji bo še sram delit te informacije naprej, jih bo raje zadržala zase, ali pa se zlagala, da sta se nekje drugje srečala.
Ah dej dej, me prav zanima, koliko failov je bilo v realnosti, ker zmontirat video z ženskami, ki so se pustile “ujet” in svojo dale tel., je pa res težko, kajne?
Sploh pa- če nekomu daš tel.:
1. ni nujno, da je prava
2. so what? greš na pijačo in vidiš, ali ima tip sploh še kaj za pokazat
3. so res merilo nabrane telefonske? ah, dajte no mir :)))
1. Če si se slabo odrezal verjetno res ni prava
2. Na pijačo jo lahko še isti dan povabiš
3. Ne niso. Je pa fajn prakticirat to. Saj veš kako pravijo, vaja dela mojstra.
Pa v videju ga nekatere tudi zavrnejo, tako da, če bi že šel montirat video, bi lahko tudi to vn izrezal.
Sadni, Američanke in Avstralke baje “ne komplicirajo” preveč, ker so bolj odprte. 😀
Tako visok zadetkovni rating lahko dosežeš še samo pri MON-ovkah, te te še celo po ZS nekaj žicajo, se nekaj okrog govori. :)))
Drugače pa, seveda bodo prijemale, še posebej če so samske, saj katera pa si ne želi moškega in malo sprememb v svojem življenju. 🙂
Sadni, Američanke in Avstralke baje “ne komplicirajo” preveč, ker so bolj odprte. 😀
Tako visok zadetkovni rating lahko dosežeš še samo pri MON-ovkah, te te še celo po ZS nekaj žicajo, se nekaj okrog govori. :)))
Drugače pa, seveda bodo prijemale, še posebej če so samske, saj katera pa si ne želi moškega in malo sprememb v svojem življenju. :)[/quote]
Seveda vsaka sanja svojega in to pri belem dnevu….ga že skoraj vidimo, kako se pripelje na belem, puhastem pomladnem oblačku…k nam. Ahhhhhhh…….:))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.