Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka

Ženske MŽ čveka

No zdaj veš zakaj si tam kjer si.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No zdaj veš zakaj si tam kjer si.[/quote]

Ti res nimaš kaj početi, zato te ni:). Dej pejt še en krog odlaufat, se ti vidi da dons še nisi…

Sej zato sem pa napisal, da se opravičujem, če sem katero izpustil ni bilo namenoma sicer sem pa z malim zadovoljen : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sej zato sem pa napisal, da se opravičujem, če sem katero izpustil ni bilo namenoma sicer sem pa z malim zadovoljen : ))[/quote]
Problem je, ker ženske ponavadi niso. 🙂

Sej zato sem pa napisal, da se opravičujem, če sem katero izpustil ni bilo namenoma sicer sem pa z malim zadovoljen : ))[/quote]
aha … no mal merkaj kako ti bodo padali komentarji “pod pas” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Je, kar je in še vrstni red ni pravi.

Vrstni red v mojem primeru ne pomeni pomembnosti : )

Haha Robi ja vem ja da niso zadovoljne z malim 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ce bi kaka Z uporabnica pisala s stalnejsim nickom, bi se prav gotovi znasla na seznamu. Naj sebi pripise 🙂

Zdaj pa, fantje, ko smo se lepo izljubili, jaz bi en steak, krvavo zapecen, pa domace nudljne zraven. Hvala. 🙂 Res ste zlati.

ja vsaka pac ne more biti na seznamu. Na seznam sem dal samo TOP uporabnice, najboljse kar premore MŽ cvek : ))

Seba111, top uporabnice? Zdaj nam boš še moral razložiti kaj to pomeni “top” 🙂
So to tiste, ki jih rad bereš, ali tiste, pri katerih opaziš nadpovprečno številčnost objav ali kakšen drug, po možnosti docela abstrakten kriterij, ki se ga trivialno ne da razložiti? 🙂

Ja tako je tiste uporabnice, ki jih rad berem, ki so tu prisotne in dajo kaj od sebe : )

z ženskami je težko……brez njih pa še težje………..

in bolj, ko jih je.be.š raje te imajo … samo dolgočasno zna postati s časom – tega pa ne prenesejo, da bi bilo descu “težko” še s kakšno zraven ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Evo, z*ebala me je ena Margot s črtico spodaj.

Sem vedela, da delam nekaj narobe …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sej zato sem pa napisal, da se opravičujem, če sem katero izpustil ni bilo namenoma sicer sem pa z malim zadovoljen : ))[/quote]Problem je, ker ženske ponavadi niso. :)[/quote]….je rekla ena, da nič zato, če je bolj mali, samo da je simpatičen….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj boš pa počel s povešenimi…[/quote]

[img]http://i57.photobucket.com/albums/g223/Keyivory/Funny%20Stuff/Funnylollargecl2.gif[/img]

Problem je, ker ženske ponavadi niso. :)[/quote]….je rekla ena, da nič zato, če je bolj mali, samo da je simpatičen…..

:)))[/quote]

Predvsem s sumpaticno denarnico :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close