Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka

Ženske MŽ čveka

Jaz se ne delam strogo, sem v resnici stroga! :)))[/quote]

Nisi me prepričala:)) Moram ti pa prišepniti na uho, da mi je všeč, če je ženska kdaj pa kdaj stroga…pa ne okol govort:))[/quote]

Vem, izdala me je moja mehka duša ob branju tvojih pesmi. :))

Haha poet a da te mal našeška včasih 😀 😀

No pa imamo nov par : )

Jah, baje se je ena že žrtvovala. Sem zamudila vlak. :))) No, mogoče ga s taksijem še ujamem.

Jah, baje se je ena že žrtvovala. Sem zamudila vlak. :))) No, mogoče ga s taksijem še ujamem.[/quote]

Srečna vsaka, ki me je zamudila….:)))

A se že ve, katera ima velike joške?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah, baje se je ena že žrtvovala. Sem zamudila vlak. :))) No, mogoče ga s taksijem še ujamem.[/quote]

Srečna vsaka, ki me je zamudila….:)))[/quote]

Aha, ti si tak, da jo najprej ujameš v mrežo s poezijo, potem pa počasi zaostruješ? :))) Hudič je, če ti je strogost všeč, ker potem ženska res ne ve, s čim bi te disciplinirala. 😉

Srečna vsaka, ki me je zamudila….:)))[/quote]

Aha, ti si tak, da jo najprej ujameš v mrežo s poezijo, potem pa počasi zaostruješ? :))) Hudič je, če ti je strogost všeč, ker potem ženska res ne ve, s čim bi te disciplinirala. ;)[/quote]

Mene disciplinirala? Saj sem priden…včasih…

Hehe kjut tema

Me ne moti da me imas za fino in nepopustljivo, na forumu si dam duska, v zivo sem.mnogo prijetnejsa. Ampak srecanja v zivo so za “izbrance”. Se vsakogar ki sem ga spoznala z mona v zivo, me je prijetno presenetil, tko da ne dvomi da je 98% M in Z z mona v resnici prav okej in nezatezenih.

Mwa seba 😉

O hvala krivokljun. No sej verjamem, da je večina s tle nezateženih : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Izpustil si vse tiste, ki so proti, samo zato, da so proti. Skratka NE BI sexualke.
Pri teh šestih pa je izplen tvojih ugotovitev komaj polovičen.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Da vidim tvoj izplen ugotovitev za teh šest punc 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj boš pa počel s povešenimi…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No passaran, jaz jim svoje povem v komentarjih!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

seba, nimaš pojma.

Pa pozabil si na katenjko. Kaj pa ona?

Paco, ti si pravi romantik, nikoli ne izpustis prilike da zenski ne bi povedal, kar ji gre…pardon da je ne pohvalis 😉

Navkljub temu,da Krivokljune ne “prenesem” prav dosti,se s to izjavo tudi sama moram strinjati.

Ja itak, da ste v živo prijaznejše, pač lep dokaz, da je lahko folk pogumen samo za računalnikom, pa ko osebe čez katero imajo marsikaj za povedat ni nikjer v bližini.

Navkljub temu,da Krivokljune ne “prenesem” prav dosti,se s to izjavo tudi sama moram strinjati.[/quote]
A ti tudi v živo poznaš osebe, ki pišejo po forumu ? 🙂

A to sklepaš po sebi? Ni treba odgovort.

@seba111 — vsaj 2x tolikim, ki si jih izpustil si se pa zasral ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

S takimi posranci sem delal prejšnje poletje. Med malico so vsi ogovarjali šefico, češ kako ji bodo povedali svoje, če ne bodo dobili nakazila za prejšnji mesec. Potem, ko je prikorakala mimo, pa spet vse isto, “omg, šefica prihaja, vsi na svoje delovno mesto”, vsi ubogljivi, prijazni, pridni. Na koncu se je izkazalo, da sem bil jaz edini tam, ki sem se drznil vkorakat v njeno pisarno, če je slučajno kdaj prišlo do kakšnega nesporazuma.

Ja in? Joj Sadni, get a life. Ravno tako pišeš kot da si edini in najboljši:).

Najboljši sta krivokljun in Antilopa.
Pri nekem odgovoru sta zadeli žebljico na glavico -..:)

Pravi uporabnica, ki se je znašla na vrhu lestvice rednih piscev Mona, haha.

Pravi uporabnica, ki se je znašla na vrhu lestvice rednih piscev Mona, haha.[/quote]

Mi ne boš nič čestital?:))) Kje si pa ti?:) Zapila se bom…evo:))). Mimogrede…z mojim lajfom je vse v najlepšem redu, pri tebi pa ne samo z lajfom, tudi osebnost šepa in tega se ne da popravit:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close