Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

Beri prosim… :)[/quote]

Sem, zaradi tebe dvakrat:).[/quote]

Če bi zarad mene, bi trikrat..ups
hočem reči da pokaži…in ne dokaži. Dokazovanje nima smisla, pokazati pa je umestno za nadaljno diskusijo.. 🙂

Sem, zaradi tebe dvakrat:).[/quote]

hočem reči da pokaži…in ne dokaži. Dokazovanje nima smisla, pokazati pa je umestno za nadaljno diskusijo.. :)[/quote]

Če hočeš dokazati, potem pokažeš…saj ti pravim, meni tega ni treba:). Torej je diskusija zaključena:).

enTip, osvaja te. Podobno se ti dogaja, kot se je meni. Ta ženska je čist napaljena, sploh ni tok zbirčna zgleda.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

redko se strinjam, ampak tokrat ti dam čist prav, res ni izbirčna…glede na to da se pali na vaju)))

hočem reči da pokaži…in ne dokaži. Dokazovanje nima smisla, pokazati pa je umestno za nadaljno diskusijo.. :)[/quote]

Če hočeš dokazati, potem pokažeš…saj ti pravim, meni tega ni treba:). Torej je diskusija zaključena:).[/quote]

Med dokazovanjem in kazanjem je razlika bejbi in diskusija bo zaključena ko bom jaz rekel, da je zaključena. To naj ti bo jasno, da se mi ne spozabiš več… Mater kako so te ženske predzne ratale… 🙂

A tako:). Nisem vedla, da sem tudi tebe:). Matr sem se zdaj zasekirala, ker sploh ne vem več, kaj delam:).

Jaz imam bolj probleme s hobiji moje žene. Kup športov in drugih hobijev ima. 4x na teden kolo, 2x plavanje, 2x tek, 2x jezikovni tečaj, 1x v hribe ali smučat ali na izlet za cel dan.

redko se strinjam, ampak tokrat ti dam čist prav, res ni izbirčna…glede na to da se pali na vaju)))[/quote]

Ah kr neki…kaj ti si pa ljubosumen/ljubosumna?:) Še to ne vem, kerega spola si:)). Do vseh sem enaka.

Ma pa čuden način osvajanja, se ti ne zdi? 🙂

redko se strinjam, ampak tokrat ti dam čist prav, res ni izbirčna…glede na to da se pali na vaju)))[/quote]
In, kako si kej ? Aje že kaj boljše, al še zmer isto ?

Ah kr neki…kaj ti si pa ljubosumen/ljubosumna?:) Še to ne vem, kerega spola si:)). Do vseh sem enaka.[/quote]
zgolj in samo dejstva izpostavljam, čisto nepristransko, absolutno nisi izbirčna…dejstvo

In, kako si kej ? Aje že kaj boljše, al še zmer isto ?[/quote]
ne razumem, saj veš, 7 razredov oš pa to, malo bolj počasi piši, da bom razumel kaj želiš povedat, prav?

Ah kr neki…kaj ti si pa ljubosumen/ljubosumna?:) Še to ne vem, kerega spola si:)). Do vseh sem enaka.[/quote]
zgolj in samo dejstva izpostavljam, čisto nepristransko, absolutno nisi izbirčna…dejstvo[/quote]

Res ne izbiram, če me kdo ogovori, mu odgovorim. Če se mi zahoče, jst koga ogovorim:). Tako to gre na forumih:).

zgolj in samo dejstva izpostavljam, čisto nepristransko, absolutno nisi izbirčna…dejstvo[/quote]

Res ne izbiram, če me kdo ogovori, mu odgovorim. Če se mi zahoče, jst koga ogovorim:). Tako to gre na forumih:).[/quote]

daj ženska mir in pojdi v kuhinjo nekaj delat 🙂

Res ne izbiram, če me kdo ogovori, mu odgovorim. Če se mi zahoče, jst koga ogovorim:). Tako to gre na forumih:).[/quote]

daj ženska mir in pojdi v kuhinjo nekaj delat :)[/quote]

Kaj te delam nemirnega?:) Ne noooo, saj je le virtuala:).

X6, samo skrbi nas za tvoje zdravje. Preveč se naprezaš za svoja leta, to ni nikoli dobro…

daj ženska mir in pojdi v kuhinjo nekaj delat :)[/quote]

Kaj te delam nemirnega?:) Ne noooo, saj je le virtuala:).[/quote]

saj zato ker je virtuala… 🙂 halooo

Kaj te delam nemirnega?:) Ne noooo, saj je le virtuala:).[/quote]

saj zato ker je virtuala… 🙂 halooo[/quote]

Celo kuhinjo si naredil:))). In zdaj sem največja osvajalka na monu:)).

in kateri sindikat predstavljaš….mislim ko že pišeš o Nas?

ti predlagam, da si nabaviš čips in plato piva ter gledaš košarko po TV, da te ne obtoži da si antišporten tip in te zapusti zaradi nekompatibilnosti.

sej … pol je pa desc prasec, nasilen … če babnico na gobec, da se ne more več odgovarjat po nepotrebnem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

X6, v trenutnem stanju :

[img]http://big.assets.huffingtonpost.com/3ponf.gif[/img]

ti predlagam, da si nabaviš čips in plato piva ter gledaš košarko po TV, da te ne obtoži da si antišporten tip in te zapusti zaradi nekompatibilnosti.[/quote]

KOšarko pa itak da gledam. Samo plato pira imam za celoten Eurobasket in ne za eno tekmo. Tako, da nekaj je še ostalo, prideš zraven navijat?

pa Vočko, takole je, višino si utrofo (190 cm) kile , ajde tu nekje 95, brez brk in brade (ajde 3 dni stara brada), brez očal , lasje ,seo še, kratki črni, pa, ne rabim se dret na nikogar, je dost da pogledam pa je mir in red…bo ok?

ti predlagam, da si nabaviš čips in plato piva ter gledaš košarko po TV, da te ne obtoži da si antišporten tip in te zapusti zaradi nekompatibilnosti.[/quote]

KOšarko pa itak da gledam. Samo plato pira imam za celoten Eurobasket in ne za eno tekmo. Tako, da nekaj je še ostalo, prideš zraven navijat?[/quote]

ma ne vem. Trenutno nisem glih v kondiciji za te stvari. Po mojem se bom kar tvoji ženi pridružil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close