Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?
Če bi zarad mene, bi trikrat..ups
hočem reči da pokaži…in ne dokaži. Dokazovanje nima smisla, pokazati pa je umestno za nadaljno diskusijo.. :)[/quote]
Če hočeš dokazati, potem pokažeš…saj ti pravim, meni tega ni treba:). Torej je diskusija zaključena:).[/quote]
Med dokazovanjem in kazanjem je razlika bejbi in diskusija bo zaključena ko bom jaz rekel, da je zaključena. To naj ti bo jasno, da se mi ne spozabiš več… Mater kako so te ženske predzne ratale… 🙂
redko se strinjam, ampak tokrat ti dam čist prav, res ni izbirčna…glede na to da se pali na vaju)))[/quote]
Ah kr neki…kaj ti si pa ljubosumen/ljubosumna?:) Še to ne vem, kerega spola si:)). Do vseh sem enaka.[/quote]
zgolj in samo dejstva izpostavljam, čisto nepristransko, absolutno nisi izbirčna…dejstvo
Ah kr neki…kaj ti si pa ljubosumen/ljubosumna?:) Še to ne vem, kerega spola si:)). Do vseh sem enaka.[/quote]
zgolj in samo dejstva izpostavljam, čisto nepristransko, absolutno nisi izbirčna…dejstvo[/quote]
Res ne izbiram, če me kdo ogovori, mu odgovorim. Če se mi zahoče, jst koga ogovorim:). Tako to gre na forumih:).
ti predlagam, da si nabaviš čips in plato piva ter gledaš košarko po TV, da te ne obtoži da si antišporten tip in te zapusti zaradi nekompatibilnosti.[/quote]
KOšarko pa itak da gledam. Samo plato pira imam za celoten Eurobasket in ne za eno tekmo. Tako, da nekaj je še ostalo, prideš zraven navijat?
ti predlagam, da si nabaviš čips in plato piva ter gledaš košarko po TV, da te ne obtoži da si antišporten tip in te zapusti zaradi nekompatibilnosti.[/quote]
KOšarko pa itak da gledam. Samo plato pira imam za celoten Eurobasket in ne za eno tekmo. Tako, da nekaj je še ostalo, prideš zraven navijat?[/quote]
ma ne vem. Trenutno nisem glih v kondiciji za te stvari. Po mojem se bom kar tvoji ženi pridružil.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://big.assets.huffingtonpost.com/3ponf.gif[/img]