Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?
Ženske, koliko vam pomeni poklic moškega?
Vam je čisto vseeno kaj je po poklicu ali pa so poklici zaradi katerih ne bi šle v resno razmerje z moškim?
Sprašujem za resno razmerje, ne za avanture.
Recimo bi bile z vojakom, ki hodi na misije, mornarjem, odvetnikom, tajkunom (ni poklic, ampak saj veste kaj mislim), gledališkim ali filmskim igralcem, vrhunskim športnikom, mesarjem (to me zanima predvsem za vegetarijanke)…?
Kaj pa moški in ženski poklici? Je kak poklic, ki bi vas odbil in bi zaradi poklica rekli, ne s to pa ne grem v resno razmerje?
Kere glupe odgovore si dobo lol
Itak da ženskam ni všeč če je tip mornar itd… ker ga ni doma po X mesecev letno ….
No morda kateri je da ma več časa za sebe pa se lahko kurba okrog 😉
načeloma pa taki poklici za RESNO zvezo najverjetneje NISO zaželjeni
vojak,mornar, stevardesa,
Še delo v tujini varilcev itd ko jih po 1-2 mesca ni se enim zdi preveč!
Več mesecev je ni doma ? ? ?[/quote]
Saj veš, RTV ima novinarje po svetu, tudi v kriznih žariščih. Tam ostanejo par mesecev. Ne hodijo vsak teden domov :).[/quote]
No ja, kakorkoli že…Nevem, če se temu potem sploh lahko reče resna zveza, če sta dva oddaljena od drug drugega toliko časa ? Vsakič, ko se ponovno srečata, ti je tako, kot da bi jo zagledal prvič, tako da ves čas sta v tistem procesu spoznavanja, kakšni načrti za naprej pa itak odpadejo. Pa kaj bi sploh počel vmes, vse te mesece ? Itak, da si boš še kakšno zrihtal za hude čase, če ne drugega vsaj za seks.
Saj potem je 4 mesece ali več tudi doma:).[/quote]
Ja kaj to pomaga ženski ki pa skoz hodi v službo… to ni enako kot če bi obadva bila od 8-5tih (recimo) v službi celo leto 🙂
Na koncu znese manj skupnega časa ki ga ženske tako želite(jo)
Taki poklici so za jebače in ljubimke/ce imajo običajno vredu postave (vojaki, stevardese) in vidiš jih bolj poredko torej se težko navežeš…
perfektna kombinacija!
ja saj logično…. baba nebo 8 mescov brez seksa… saj jaz tudi nebi bil 😛 (verjetno) pač tako to je… če maš tako službo maš na voljo ali odprti tip zveze ali pa ljubimec/ljubimka….
drugo se sfiži prej ali slej oz. takoj ko se nekdo naveliča (verjetno tisti ki je doma)
Pa še eno vprašanje. Če ste v poklicu, ki vaši ljubezni ne ustreza, koliko bi se odrekli poklicu?
Recimo ste vrhunski športnik, ki je več mesecev na leto na poti. Bi mogoče prej zaključili kariero, da bi bili z ljubo osebo?
Če ste novinar, ki si je že kot otrok želel potovati okrog, poročati iz tujine, živeti par mesecev tu, par mesecev tam, bi se odrekli temu in bili novinar, ki poroča samo v Sloveniji?
Ali pa ste v razmerju, podjetje vam ponudi možnost bivanja, službe, izobraževanja v Avstraliji za pol leta, vaša ljubezen pa se ne strinjam s tem, da greste na pot?
Znanki je fant težil, da ne sme biti natakarica, da noče, da ona to dela, da ne mara, da se drugi tipi v lokalu slinijo okrog nje, da naj ostane doma in bo on plačeval vse njune stroške. Ona je ostala doma. Počasi je začelo slediti nasilje nad njo, potem končno ločitev, ona pa brez službe.
To so ekstremni primeri, kjer je več kot očitno, da je bilo z njim nekaj narobe pa tudi z njo, da se je strinjala.
Ampak primere, ki jih pa zgoraj omenjam, so sicer bolj redki. Je pa res, da verjetno marsikateri partner ne bo zadovoljen, če partnerja več mesecev ni.
Tak bi jaz rekel glede tega…
Prava oseba ki ima lastno voljo ki je relativno trdna se nebo za NOBENO osebo odpovedala svojemu poklicu RAZEN če ima sama dovolj keša da živi bolj ali manj do konca lajfa….
Sploh pa nobena oseba ki te ima rada ti nebi želela da se odpoveš poklicu ki je zmeren (se pravi natakarica)… pri tistih ki so odstoni po več mesecev pa nastane konflikt ja…
Jaz vem da bi se lahko jokale pa nebi zamenjal poklica ki bi si ga izbral (ali sem si ga) samo dobro moj poklic je itak ne-ekstremen 😛
Forum je zaprt za komentiranje.