Ženske, katera velikost košarice modrca vam je najbolj všeč?
Taka prsa so najlepša res. Meni so taka popolna. Pa nevem kok ma cifro.. 80 C?
Priblizno podobne kot jih ima Milena Velba so moje.
Potem moras skoz pazit, da nimas trebuh vecji od josk, pa nobena obleka ti ne stoji lepo, ce ne natlacis stumfov v modrc.
[/quote]
Moj trebuh postane opazen šele takrat, ko se napokam, drugače sem kar trlica (če gledamo normative glede ITM, sem podhranjena), način razmišljanja in stil oblačenja imam pa tak, da mi kakršnokoli tlačenje štumfov v modrc na kraj pameti ni padlo.
Modrce nosim zgolj poleti pod belimi majicami (a la “wifebeater”)…
Vse to je odvisno kot pravijo že od višine ženske ali je suha ali ni. Tiste prsate so videti mal tak no, tiste ful suhe ki nimajo niti za a in nosijo navadne modrce kot v oš pa za 30letnico tudi ne zgleda ravno. Tako da nekje med b in c. Pa bolj čvrste ko so. Ne pa ene ki imajo viseče že pri 30ih OMG. Tema je bila tu že o tem.
neverjetno kako hitro se toplovodarji zavohajo med sabo. Kot sabaki na ulici.
Ah kje pa. D košarica v bistvu sploh ni veliko – gre pa samo razmerje med podprsnim in prsnim obsegom. D košarica zato ni vedno enaka. 75D je pri malenkost večjem podprsnem obsegu 80 košarica C. Ali pri 85B, pri 90 pa celo A. Vse to je isti volumen. In če ima ena ženska pri 160 cm velikost 65D, to sploh ni veliko. Bi bilo veliko če bi pri tej velikosti imel 90D – ampak to bi pomenilo, da je cela okrogla, joški pri tem sploh ne bi izstopali.
Še tisto o natrenirani – joški ne morejo biti natrenirani, pa lahko tukaj eni pišete, kar hočete. Lahko je natrenirana prsna mišica spodaj, ki pride potem vsaj malo do izraza pri tistih ženskah, ki so praktično brez jošk. Pri ženski s C in več to pač ne bo imeli nobenega efekta.
Povprečje v Sloveniji ne glede na podprsni obseg pa je najmanj C košarica (torej tako razmerje med obsegoma).
Tako nekako zgledajo – nič posebnega.
https://www.bigcuplittlecup.net/think-know-d-cup-looks-like/
Forum je zaprt za komentiranje.