Ženske, katera velikost košarice modrca vam je najbolj všeč?
Vse se povesi z leti, upočasni se naš korak, misli tudi. Nismo več kar smo bili in treba se je navaditi živeti in delovati drugače kot smo.bili navajeni. A vsako obdobje ima svoje prednosti in slabosti. V čas se ne bi vrnila po stoječe prsi, lepšo postavo, manj sivih ali manj gubic, temveč po več razigranosti, brezskrbnosti, po smeh ko trebušne bolijo še 3 dni, po vero v ljubezen in da dobro vedno premaga zlo… in po sanje, ki so večje od vesolja in tisti pogum, upanje, neomajno vero, da se bodo nekoč uresničile..
D itak. Pa sem ženska. Imam pa med B in C. Do 30 leta sem imela pa A. Postava se je spremenila in nabira se v jo skih. Vedno bolj. Včeraj sem oblekla modrc 80 B, in je vse ven puhtelo. Ko sem ga slekla je vse dobesedno padlo ven. In tudi rahlo so postale povesene. Recimo da seveda svinčnik, če ga daš pod joske ze držijo. Res noro. Nisem navajena tega. Ko lezim ba boku na kavču, se mi zdijo ful velike. Imam pa 60 kg na 165 cm. Na mojo postavo so prevelike.
Ko pride do povešenih se da preprečiti res se da doživela sama. Žensko energijo in lepe prsi se da natrenirati da si jih masiramo malo fejst z rokami jih krožimo ven in nato notri. Če jih na ven se povečajo če jih seveda veliko je opažen rezultat. Na notri pa se jih da se uravna. Samo na notri se jih ne masira če jih želiš povečati. Za samo zmanjšanje njih pa le na notri. Za pretok in čvrste pa na ven in nato na notri. Poglej kak video na yt je ziher. ne znam razložiti na ven, na notri ker ne vem koliko vam je to poznano. Dejstvo je da se jih da okrepiti zelo. To ko pravijo da se ne da ne drži.
Meni je pa ta za doma in sprehod komoten.
Majcka, gubana, cipkasta. Komot.😍
[img]http://shrani.si/f/2Y/vz/DaaXZiZ/20201218072358.jpg[/img]
[/quote]
Lep je, imam tudi jaz nekaj podobnih, pa športne, pa tiste “trakce” za pod majčko… samo ko je le možno sem brez. Me “dušijo” odvečne cunje na telesu. Če bi živela sama v hiši, bi bila ves čas naga ali odeta le v mehek plašček čez. Tudi lasje ko so spuščeni me motijo, rada imam visoko privzdignjene. To je neka moja manija, ne vem niti jaz zakaj 🙂
Lep je, imam tudi jaz nekaj podobnih, pa športne, pa tiste “trakce” za pod majčko… samo ko je le možno sem brez. Me “dušijo” odvečne cunje na telesu. Če bi živela sama v hiši, bi bila ves čas naga ali odeta le v mehek plašček čez. Tudi lasje ko so spuščeni me motijo, rada imam visoko privzdignjene. To je neka moja manija, ne vem niti jaz zakaj 🙂
[/quote]
Tebe bi bilo zanimivo spoznati. Imava podobne na/raz-vade. 🙂
Tebe bi bilo zanimivo spoznati. Imava podobne na/raz-vade. 🙂
[/quote]
Nisem za spoznavanja. Že tako preveč ljudi poznam in vedno bolj mi se svet gravža. Raje se družim z živalmi in objemam drevesa nekje visoko v hribih dameč od sveta .. vsaj škodil ti namerno ne bo nihče od njih. Če bi bilo možno, bi se odselila na drug planet. Sam povem.
Ko pride do povešenih se da preprečiti res se da doživela sama. Žensko energijo in lepe prsi se da natrenirati da si jih masiramo malo fejst z rokami jih krožimo ven in nato notri. Če jih na ven se povečajo če jih seveda veliko je opažen rezultat. Na notri pa se jih da se uravna. Samo na notri se jih ne masira če jih želiš povečati. Za samo zmanjšanje njih pa le na notri. Za pretok in čvrste pa na ven in nato na notri. Poglej kak video na yt je ziher. ne znam razložiti na ven, na notri ker ne vem koliko vam je to poznano. Dejstvo je da se jih da okrepiti zelo. To ko pravijo da se ne da ne drži.
[/quote]
Za možgane pravijo, da se jih da natrenirat, izboljšati njihovo delovanje, pa po temle zapisu dvomim, da je res možno. Enim pač ni pomoči.
Joj, to spodi v pregibu nonstop smrdi, pa se nabira “sirček”, sploh poleti….. po kislem in spojcanem, ker ne pride zrak zraven… Enako, kot nekaterim v popku, ko imajo preveč sala na trebuhu in se v popkovni luknji zaradi toplega medija razvijajo glivice in bakterije.
[/quote]
Pa kakšne zanič modrce pa to nosite? A ste kar brez? Ker imam 75H, pa nimam nobenih sirčkov, pa kislega, pa ne vem še kakšne svinjarije. A se ne umivate? Če imaš tudi tako velike in dober modrc, nimaš nobenih problemov, izjema so samo mišice ramenskega obroča.
Če pa vam prosto plapolajo v vetru – ja, potem pa verjamem, da je lahko problem. Navadno večji pri večjih joških, še bolj žalostno pa je, če je tako pri majhnih – ni hujšega kot majhno, pa še tisto povešeno. Jah, samo kaj češ – genetika je v glavnem kriva za to. Nobena masaža in maža ne pomaga pri tem.
Forum je zaprt za komentiranje.