Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ženske in vožnja!!!

Ženske in vožnja!!!

Krasno, da si odprl to temo. Samo v mojem primeru ni bila ženska, ampak celo moški! Si morš mislit. No zgodilo se je pa včeraj malo po 15h, ko je avto z nezmanjšano hitrostjo pripeljal dol z obvoznice ( btc – Jarše, iz Mariborske smeri, ampak tablice je imel LJ) in prevozil rdečo luč na semaforju in to je bila že kar krepko rdeča luč, ker sem se jaz od daleč (sem imela še kake 10m do križišča) približevala z druge strani temu križišču, pa je vsaj ene 10 sekund že gorela pri meni zelena luč. Mislim, da tip sploh ni videl, da je tam semafor, ker je brez bremzanja pripeljal z brzino, kakršno se ima na obvoznici. Sem se potem na naslednjem semaforju postavila z njim v štric, ker me vedno zanima v takih primerih kateri morilec je za volanom in je bil en čiča, star okoli 50 let, zraven pa ena mamka.

varnostna razdalja razlaga:

Pravilna varnostna razdalja je taka, da lahko miš v primeru napada mačka brez posledic zbeži v brlogec….

V spalnici je pa več kriterijev, če želiš prakticirati naravno sredstvo proti zanositvi je priporočljiva varnostna razdalja taka, da druge osebe v spalnici ni, v nasprotnem primeru pa je varnostna razdalja enaka negativne vrednosti (vrednost negativne vrednosti je odvisna od lulčka)….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

bi moral njegovo ženo vprašat, verjetno nekje 1 km, ko je z ljubimcem

bi moral njegovo ženo vprašat, verjetno nekje 1 km, ko je z ljubimcem[/quote]

Narobe, ljubimca ima oddaljenega kar 65 kilometrov, to je bil tudi razlog, da sem ji nabavil dizla….škoda mojega bavarčka za take dolge poti, pa še po slabi cesti se mora peljat….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Torej je verjetnost, da si naletela na g-mena (50 let), pa tako pameten tukaj, pa še mamko je imel zraven, bo kar držalo….

bi moral njegovo ženo vprašat, verjetno nekje 1 km, ko je z ljubimcem[/quote]

Narobe, ljubimca ima oddaljenega kar 65 kilometrov, to je bil tudi razlog, da sem ji nabavil dizla….škoda mojega bavarčka za take dolge poti, pa še po slabi cesti se mora peljat….[/quote]

ti se kar tolaži

Narobe, ljubimca ima oddaljenega kar 65 kilometrov, to je bil tudi razlog, da sem ji nabavil dizla….škoda mojega bavarčka za take dolge poti, pa še po slabi cesti se mora peljat….[/quote]

ti se kar tolaži[/quote]

Zakaj bi se tolažil? Moja si vsaj ljubimca lahko privošči…..

aha, torej res drži da je v plehu tisto, česar ni v hlačah…. če si je žena morala ljubimca privoščit…

ti se kar tolaži[/quote]

Zakaj bi se tolažil? Moja si vsaj ljubimca lahko privošči…..[/quote]
seveda, seveda

bmw so itak zakon,jaz sem mojega prodala,zdaj pa imam forda sposojen s sklopko,sem ko ucenka v avtosoli ,ki se uci speljevanja,da ne govorim o tem da preprosto pozabim saltat,zato se po avtocesti sploh ne vozim..za zjokat,komaj cakam da kupim normalen avto

To sem jaz nekoč napisal.

In zakaj bi nekoga ubil, če se pripelje mimo… Misliš, da se ne da vozit po svojem pasu?

Točno tako, kot sem že pisal pred meseci, ko sem bil na zdravniškem pregledu za delo v kovinsko predelovalni industriji, mi je zdravnik ob pogledu na lulčka predlagal, da si spremenim emšo številko in sicer iz 500 v 505, vse jasno?

Ja ste pa res mučeniki, bmw pa g-man pa rok-1 pa ostali anonimni dedci, da se morte tlele po javnem forumu drug drucga u glavo jebat, namest da bi si doma pošteno babnice privoščli…

Saj zato pa je tako kot je…., no vsaj zase povem, mali grdi prasec…., no edinole lepo jakno Gući imam, z ostalim se ne bi hvalil.

Super, babnce vsaj na cesti niso ofce, ampak kure 😉

mene pa zanima samo to, kako je lahko ženska potem normalno zapeljala na desni pas in potem na prehitevalnega pripeljala pred tebe, če praviš, da je bila na desnem pasu kolona, kjer so vozili 100 na uro in bi moral fajn žlajfat, če bi hotel priti v to kolono. Ona pa je očitno prišla vanjo in ne samo to, tudi prehitela je tebe, ki si vozil 135. Malo čudno, se ti ne zdi?

Ali pa mogoče na desnem pasu sploh ni bilo kolone, samo tebi se ni dalo zapeljat nanj in nisi hotel ženske spustiti mimo? Poznamo take.

Pa dobro, preklete babure satanistične. Češpurstva neuporabna. Vsaj za dan mučenikov bi lahko pustile enega moškega k zmagi. Pa sej se vsi tipi spomnimo na 8. marec…….

Vi dejte kar kokodakat tle. Enkrat bo prišel dan, ko boste za 10 marec voščevale allah aqbar. Do takrat boste pač najbolj pametne in oh in sploh.

Lahko imaš 600.000 km za seboj, sigurno pa tud enega kilometra nisi odpeljal tko kot je treba…ker v nasprotnem primeru ne pisal takih oslarij…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Za bimerja: http://www.youtube.com/watch?v=39qdhbkTko4

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sem kje napisal, da je normalno zapeljala? Vse je izvedla na milimetre, potem jo je pa še zaneslo.
Poleg tega pa ne vidim nobene potrebe po umikanju v včerajšnjem primeru, potem bi se lahko tudi meni umaknili, pa se niso ker je bila kolona…

Torej bedasta kura si razumela ali ne?

Vse, kar je napisano na temo Ženske in vožnja, je kar zabavno branje. najbolj mi je bilo všeč tisto, ko se voznica (ne baba) BMW-ju, pa še 540 povrhu prilepi na “rit” na en meter pri hitrosti 135 km/h, on pa v skrbi za svoj avto prav narahlo pritisne na zavoro, le toliko, da se posvetijo zavorne luči….
BMW-jeva nadaljevanka je precej meglena, zato ni čudno, da se mnogi pisci z njim niso strinjali in je debata na momente eskalirala v nekulturen dialog, Sicer pa na cesti ni nič drugače,…
Tudi tam se čuti pomanjkanje vozniške kulture, ne spoštujejo se prometni predpisi, strpnost ni odlika slovenskih voznikov, posledica so vsakodnevne prometne nesreče ter ranjeni in mrtvi, da o materialni škodi niti ne govorimo.

Bomo kdaj našli rešitev ?

V tej generaciji rešitve ne bo…, ja in še vedno sem mnenja, da je potrebno voznikom, ki se lepijo na rit to pokazat z rahlim pritiskom zavore, morda bo po tem dejanju varnostna razdalja večja….

New Report

Close