Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ženske in vožnja!!!

Ženske in vožnja!!!

Pa tud švoh logika teh, ki se imajo za nadvoznike … Če se nalimaš nekomu za rit, ta sploh ne more zabremzat, da bi lahko šel na vozni pas – razen če ni prazen.

Heroji so tudi tisti, ki dostojanstveno po prehitevalnem “drvijo” 110 na uro, jih vljudno prosiš za umik tako, da vžgeš žmigovc, oni nič, nato malo manj vljudno poblendaš, se zbašejo na vozni pas in ti nato, ko si mimo, začnejo trobit in blendat. Sploh to velja za muškarčine z ženskico zraven, zgleda, da se jim v takih momentih en organ čist posuši pa morajo mal ksihta ohrant pred samico.

g-man, bravo!
iz svojga namišljenega sveta pa iz svojga namišljenega behemveja. Sej že nick name vse pove, a ne? ojej, pa da se ti je ženska z Golfom V uspela prilepit na rit? Na tvojem mestu bi resno podvomila o tem, ali ti tvoj konjiček še daje dovoljšnjo mero samozavesti?

ejga bemfl, pa ne od mene ti butl, od babe bi jih dobil po pički, jaz se te s palco ne dotaknem, kaj če se nunc ukvarjat z juncem ko si ti…stvar je taka, če je nekdo hitrejši od tebe ,pa četudi ti voziš z hitrostjo večjo od max se mu umakneš, ne pa da potenciraš road rage in spravljaš v nevarnost ljudi, poglej kaj je pol ona nardila? recept za katastrofo je takšno početje, in ti si bolj kriv ko ona, ker si jo zanalašč spotenciral, razumeš zdaj? k…ti razumeš

Ja vse je namišljeno ja, imaš prav, vse pohvale gay menu ali karkoli že je….

Ker sem tako nesamozavesten, da ne upam v trgovini naročiti več kot eno kajzerco sem si omislil BMW-ja, pa mi ne pomaga, le kaj naj storim….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ker sem tako nesamozavesten, da ne upam v trgovini naročiti več kot eno kajzerco sem si omislil BMW-ja, pa mi ne pomaga, le kaj naj storim….[/quote]
nič ti ne pomaga, kar je pijano se strezni, kar je neumno, neumno ostane, kaj češ, tak si

Poskusi nakupovat v drive-in trgovinah, saj veš, skoz okence boš morebiti poleg kajzerce še en mal pariške lahko naročil? Pa ne skrbi, nisi edini, takih vas je kar precej; ali si v dobri družbi, pa sam presodi

Sem razumel do koga naj bi dobil batine….

Tudi jaz sem bil hitrejši od kolone pred mano pa se nisem nikomur lepil na rit, pač kolona na prehitevalnem pasu, vožnja na taki kratki razdalji je zelo nevarna. Kot verjetno veš, se kolona na AC večkrat skoraj ustavi, če bi se to zgodilo danes, bi baba priletela vame, mene bi pa vrglo recimo v ograjo….pa potem v kak avto…

Če pred mano ni nikogar se vedno umaknem hitrejšemu vozilu, v takem primeru je pa umikanje neprimerno in nevarno. Zabremzal sem pa samo toliko, da so se posvetile lučke….torej v tem primeru ne nosim nobene krivde. Ti mirno gledaš vozilo, ki vozi za teboj na meter razdalje pri taki hitrosti?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ha ha a so ti malo na žulj stopili? Ha ha pa le nisi tako veličasten in nedotakljiv. Kar spusti se malo na realna tla.

Ja, veliko nas je takih malih brezveznih revčkov, samo kaj čmo….

Ker sem tako nesamozavesten, da ne upam v trgovini naročiti več kot eno kajzerco sem si omislil BMW-ja, pa mi ne pomaga, le kaj naj storim….[/quote]
nič ti ne pomaga, kar je pijano se strezni, kar je neumno, neumno ostane, kaj češ, tak si[/quote]

Nesretnik sam od malena…..

Veš, da imaš prav, res sem zelo neumen, dobro si me ocenil, izrekam ti vse pohvale!

haha, na tem formu pa ni več samo chick fight-ov. opa:)

Stopili na žulj? morda pa se samo tako zdi in se zabavam ob branju raznih cvaj takt menov…, si pomislila na to opcijo?

Stopili na žulj? morda pa se samo tako zdi in se zabavam ob branju raznih cvaj takt menov…, si pomislila na to opcijo?[/quote]Seveda sem, saj se neskončno zabavam ob branju te teme ha ha ha, go bimer go bimer

Stopili na žulj? morda pa se samo tako zdi in se zabavam ob branju raznih cvaj takt menov…, si pomislila na to opcijo?[/quote]Seveda sem, saj se neskončno zabavam ob branju te teme ha ha ha, go bimer go bimer[/quote]

Začetni namen teme je bil ozaveščanje voznikov in voznic, glede na nekatere odzive pa sem presenečen, da ni še več težav na cesti…, sploh ko se g-man sunkovito umika iz kolone vozilu, ki je 2 km/h hitrejši od njega, potem pa zapelje za kamion in na polno bremza.

Jah, kaj čmo…? Razen da na forumih povemo, da se vozimo v takem pa takem avtu,a ne? sej, vsak se po svoje trudi, tud una ženska, ki je celo v Golfu V (kot da bi to bilo pomembno?). ja, če bi pleh možgani bili… bi bili Slovenci mati vseh Švic. Aja, pa še iz radovednosti: zakaj si pa hotel, da gresta skupaj na Celovško? da pokažeš babi, kako spretno s svojim beemvejem švigaš sem in tja v mestnem prometu?

Seveda sem, saj se neskončno zabavam ob branju te teme ha ha ha, go bimer go bimer[/quote]

Začetni namen teme je bil ozaveščanje voznikov in voznic, glede na nekatere odzive pa sem presenečen, da ni še več težav na cesti…, sploh ko se g-man sunkovito umika iz kolone vozilu, ki je 2 km/h hitrejši od njega, potem pa zapelje za kamion in na polno bremza.[/quote]tukaj si ga pa malo pihnil. Ti boš ozaveščal voznike?? To je pa vic stoletja, ravno ti ki se vedno hvališ s svojo noro vožnjo. Ne vem če si tako dober voznik kot si domišljaš, naj bo tema raje zabavanje.

Golf V je bil omenjen izključno zato, da bi se morda kaka monovka prepoznala…
Razlog moje želje po skupni zapustitivi AC je sila preprost, na semaforju bi stopil do nje, povedal bi ji, da naj začne seksat ker taka nervoza na cesti je znak nekega hudega pomanjkanja, potem bi ji razložil kaj bi lahko s svojim manevrom povzročila….evo tako nekako….

Začetni namen teme je bil ozaveščanje voznikov in voznic, glede na nekatere odzive pa sem presenečen, da ni še več težav na cesti…, sploh ko se g-man sunkovito umika iz kolone vozilu, ki je 2 km/h hitrejši od njega, potem pa zapelje za kamion in na polno bremza.[/quote]tukaj si ga pa malo pihnil. Ti boš ozaveščal voznike?? To je pa vic stoletja, ravno ti ki se vedno hvališ s svojo noro vožnjo. Ne vem če si tako dober voznik kot si domišljaš, naj bo tema raje zabavanje.[/quote]

Pa kaka nora vožnja, če sem napisal, da grem včasih po prazni AC čez omejitev pa res ni neka nora vožnja. Takih zadev kot sem jih opisal danes ne počnem nikdar, sem zelo zgleden voznik, marsikomu sem lahko za vzor….

ne se zdaj ven vlečt, saj si že večkrat opisoval svojo vožnjo, pa kako je fino dirkat po kakšnih stranskih cestah, po možnosti zelo ovinkastih in si dati duška. Kaj pa če takrat pripelje en nič hudega sluteč voznik in ga ubiješ? Halo, daj zamisli se malo.

še to, ker je bila ogrožena tvoja ritka, si se zelo bal, ko pa bi se ti nekomu nalimal takole, bi se pa smejal

bemfl mal v razmislek, vozim že 25 let, za sabo imam preko 6000000 prevoženih km, obvladam polega avta tud traktor, pa kamion mi ni tuj, itd..brez kakšne velike nesreče do sedaj, naj tako tud ostane, pa se nimam za oh in sploh šoferja, sem pa proti temu da ti in tej ženski podobni svoje frutracije in neznanje izražate na avtocesti pri 135 na uro, ona je nardila napako, ampak ti si še slabši ker si njeno napako spotenciral da je popizdla, namesto da umiriš strasti jih razplamtevaš, to ti prihrani za domačo spalnico, sam zna bit da tam si pa ubijalec strasti, verjetno tud prehitro voziš in to sam po prehitevalnem, čas si vzami, za vožnjo, za svojo žensko in za življenje nasploh,ti bo lažje, verjemi

Seveda je fajn tiščat po stranskih cestah kjer so tudi ovinki pregledni, v nepregledni ovinek se ne tišči in tega se držim.

Še 1X bom napisal, nikdar se nikomur ne limam na rit, prvič mi je to primitvno, drugič je nevarno, tretjič pa bom jaz kriv v primeru nesreče kar pomeni zbit avto, izguba bonusa pri zavarovanju + morebitne druge neugodne posledice.

Danes sem se predvsem bal za avto ker je res lep in bi takoj izgubil ceno (redek primer).

varnostna razdalja poznate ??nima se kdo komu za rit prilepit,slovenia ima prenizke kazni definitivno

Tudi sam se nimam za oh in sploh šoferja, se pa vsaj trudim vozit tako, da drugi zaradi mene ne bremzajo, se ne počutijo ogrožene itd..

Jaz sem se ob vožnji te ženske počutil ogroženo ker sem vedel, da bo v primeru zaviranja 100% trčila vame. Ker sem se želel temu izognit sem ji z zavorno lučjo nakazal, da naj poveča varnostno razdaljo. Razdaljo, ki jo je ona držala do mene avto pri taki hitrosti prevozi v 0,1 sekundi, če ta podatek primerjaš s povprečnim reakcijskim časom ti bo vse jasno kaj bi bilo že v primeru običajnega zaviranja…

V spalnici pa vozim relacije, jah takle mamo.

varnostna razdalja? Kaj pa je to? prvič slišim
Kakšna pa je priporočljiva varnostna razdalja v spalnici???

New Report

Close