Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKE IN KAJENJE

ŽENSKE IN KAJENJE

ne kadim, in najbrž tudi nikoli ne bom, če ne druga se mi keš smili.

Mati je ta tedn kupla 3 šteke (ata baje še eno svojo) Eno sta/je (ne da se ugotovit, vsak trdi svoje) že ponucala, drugi dve sta za 1tedn dopusta. Vsaka šteka 4.100- pol si pa preračunaj kaj lahko vse s tem dnarom nardiš.

Baje je uspešna metoda odvajanja, da za iz vsake cigarete potegneš le en dim. (pa ne pol, da čik zgori do filtra) Drago, pa še zamudno.

Vsem kadilkam, ki želijo med nekadilce želim da jim čim prej nardi klik v glavi, ker ko se enkrat mentalno zares odločiš, gre tudi telesno.

P.S. se pa trenutno odvajam od čokolade.

vsi smo od česa odvisni in to je res slabo. eni od čikov, drugi od odnosov, jaz od sladkarij, tukaj so še alko, vse trde in mehke droge, tudi na primer glasba, filmi, seveda hrana… kajenje je res zelo nezdravo, po moje se sploh ne zavedamo, kako, ampak tudi druge odvisnosti so zelo zelo zelo slabe, tudi njihove slabosti se ne zavedamo dobro. tako da – vsi smo samo ljudje! in vsi se trudimo, da bi z nečim prenehali, da bi kaj delali bolje, da bi bili bolj zdravi… vse to je samo naravno, to pomeni, da gremo naprej in skrbimo zase.

Jaz ne kadim, v otroštvu sem bila alergična na vse mogoče, med drugim tudi na cigaretni dim, tako da me nikoli niti poskusiti ni mikalo. Lani sem se odvadila kave, zdaj občasno spijem še kak zeleni čaj. Ampak hudirja, danes sem stopila na tehtnico in potrebno bo prenehat s čokolado in zelo omejiti sladoled. Ja, to so pa moje slabosti.

Želim vam veliko volje pri odvajanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close