Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske in dlake po telesu

ženske in dlake po telesu

Je kdo že videl ženski akt s pobrito? MIslim da ga ni umetnika, ki bi to naslikal.

pa tudi policaja ne, ki ne bi zahteval trikotnika :)))

A ti to gledaš, če pa hodiš v cerkev? Eno oko naslednjič zatisni, da se ne boš preveč pohujšal. :))

pa tudi policaja ne, ki ne bi zahteval trikotnika :)))[/quote]

Bibitka, kakšen mlad, simpatičen policaj v uniformi, če bi zahteval, da mu pokažeš trikotnik, bi verjetno ukaz izpolnila po črki zakona brez omahovanj in oklevanj. Saj veš, drugače bi ti lahko nadel lisičke, potem šele bi bila v pravem zosu… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko, tudi, če ne bi bil mlad in simpatičen, bi zahtevo izpolnila 🙂 in sem tudi jo že, ko je bila kontrola opreme 🙂

res je pa tudi, da so danes na cestah več ali manj mladi policaji, (zdaj če so simpatični, to je že drugo vprašanje) saj so starejšo generacijo umaknili v pisarne in za šalterje 🙂

če zahteve ne bi izpolnila, ne samo, da bi mi nadel lisičke, bi verjetno zahteval, da pri njih še prespim:)

Moraš prvo narediti cestno prometni prekršek. Že imaš kakšnega? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

he he mislim da jih ni dosti ampak še zmeraj se najde kakšna…ona sebi je všeč taka kot je:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Saj to je glavno, da si je všeč. in zadovoljna s sabo.

ja res je..ko vidim ženske ki niso manekenke in lepotice ampak zadovoljne same s sabo jih prav občudujem…jaz pa se obremenjujem če mi kak lasek ne stoji kot bi moral ali pa pol kg če grem gor..groza

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close