ženske in dlake po telesu
V svoji bližini imam tri ženske, ki so tudi čez poletje neobrite. Niti pod pazduho, niti po nogah, pa nosijo krila, niti si nikoli ne brijejo tamale. Torej zamislite si krilo in kosmate noge, kopalke in šopi dlak ob strani, mikice brez rokavov in gledajo dlake ven izpod pazduhe …
Meni, ki se redno brijem, je to čudno, videti pa mi je ne samo nehigienično,, ampak tuid popolnoma zanemarjeno. Ne razumem jih, da ne klonijo ..
Dejte me razvetlit kaj je s temi ženskami …
Kolikor sem jaz seznanjena, je ta moda samo v Severni Ameriki in v Evropi, pa še to ne po vsej Evropi. Azijke, npr. po večini niso obrite. Pač, to je njihova kultura.
Dlake niso stvar higiene. Če se redno umivaš, ne smrdiš. Če se ne umiješ 5 dni, je problem treba rešvati drugje, ne pa v dlakah.
Sama se depiliram izključno iz estetskih razlogov, ker mi je to na mojem telesu pač lepše. In zaradi boljšega občutka (ne predstavljam si, da bi se npr. mazala po nogah z mlekom za telo, pa bi ga morala vtirat čez dlake…lol).
ker imam zelo svetle dlake in jih nimam v izobilju se ne brijem. Edina izjema je ‘tamala’. Smilite se mi ker ste tako nasedle propagandi proizvajalcev proizvodov za odstranjevanje dlak. Kao kosmato ni lepo, če si enmu res všeč ga par dlak že ne bo odvrnilo od tebe, če ga pa že pol pa itq nimaš kaj početi z njim.
Samo misel na to da bi si noge polivala z vročim voskom ali si gor lepila ene trakove in jih pol dol odrgala, mi kar zaslabi – ne, hvala
Se mi zdi, da je to pač stvar okusa. Ko sem bila jaz mlada, se ni nobena ženska brila in spomnim se, kako se mi je zdelo grdo, ko so gledali tisti šopi dlak iz kopalk. Ko sem jih jaz dobila, sem jih rezala s škarjami, ker mi sploh ni potegnilo, da se lahko obrijem:). Pa mamo sem sekirala na smrt, naj si dlake poreže. Po nogah pa nisem kosmata, hvala bogu. Kakšnih pet svetlih dlak.
Pa kako opazite dlake na drugih? Evo, zaradi takih si jaz obsedeno brijem noge, ker se mi zdi, da ce imam dve dlakici, da jih ze pikolovske zenske vidjijo in se zgrazajo… Mah, saj vcasih mi dol visi, pa si kar pustim tiste tri dlake in pocakam, da se kaksna zraste, preden se porihtam.
Pod pazduho in mednozje si pa brijem 1-2 x na teden, vedno in redno ze kaksnih 15 let. To delam pa zaradi sebe, ker se pocutim bolj cisto.
Kako pa opazite dlake izpod kopalk drugih zensk? Fuj, bljak, jaz to sploh ne pogledam!
Sam ene ste pa res omejene in ne dopuscate nobene sirine, ce ni tocno tako narisana v vasih polpraznih glavah…
Jaz se pocutim veliko bolj cisto, ce se polulam in obrisem kozo, kot pa ce bi morala brisat dlake.
Ravno tako, ce presvicam pod pazduho in sem pobrita, z mokrim robckom lahko lepo pobrisem kozo, ne pa da drgnem dlake.
Ker ce ti to vidis ali ne vidis, se na dlake prime znoj in urin bolj kot na kozo. Da o casu menstruacije ne govorim, si sploh ne predstavljam kri na dlakah, fuj…
Ampak draga moja Omejenka, vsak po svoje, jaz tebe, ki si zarascena ne obsojam in se ti ne cudim, bodi taka kot si sama zelis. Meni je pa brez dlak zivljenje bolj cisto in lepse :))
rdeča strela zadnji čas je da odpreš svojo temo o srbih in tam sproščaš svoje furstracije. vse, ki nas moti tvoj nacionalizem in idiotizem pač ne bomo niti odpirali tiste teme ker se mi ne zdi vredno brati takih nacionalističnih sklopocal.
po nogah se poleti brijem vsak drugi dan, pozimi 1x do 2x na teden. mi gredo na živce tiste mini dlake, ki pribodejo ven in se zato bolj pogosto brijem. pod pazduho in mednožju isto. nikoli se nisem depilirala, enkrat sem uporabila eno kremo in sem dobila hudo alergijo tako da samo brijem. ne predstavljam si da bi skakala s čupavimi nogami naokoli. kaj šele z grmovjem pod pazduho. in to da se brijem po mednožju pač nisem videla v ameriškem filmu ali kakšni reviji ampak ker mi je ogabno ko se na dlake sprime urin ali menstrualna kri. pa ne mi zdaj z higieno, ker uporabljam bide vedno ko je na razpolago. na javnih wc-jih pa zmočim brisačko za roke in grem potem na wc ter se obrišek z vlažno brisačko. po nogah mi je bolj estetsko če se ženska brije. še moja babi pri 78 si zdepilira tistih 10 dlak enkrat na mesec ker njej pač bolj počas rastejo. tako da mi je to že od nekdaj nekaj samoumevnega. če je katera čupava po svoji želji naj bo.
Če bi bil vsaj povprečno pameten bi vedel, da poraščenost pot telesu nima zveze z moškimi hormoni in da so dlake oziroma puh po telesu tudi po-bolezenskega izvora, ne samo genetskega, s tem da so nekateri bolj poraščeni kot drugi (kar spet nima zveze s hormoni). Ženske J Amerike, itd so naprimer bolj poraščene in imajo močnejše dlake…torej so vse napol muškarčine?
Ali pa starejši moški z večjimi prsmi, so torej vsi napol ženske?? pa je takih skoraj 90% vseh starejših, genetika, gravitacija in zdravst.problemi delajo svoje…
ah ja, nekateri nimate pojma, samo z jeziki znate otresat.
Razumem, da eni mislite, da se ženskam ne bi bilo treba depilirati in je to samo modna muha. Jaz pa rečem samo hvala bogu, da imam to možnost, ker si drugače ne bi znala predstavljati življenja. Imam probleme s prekomerno poraščenostjo in če bi se ne mogla depilirati bi najbrž umirala od sramu. Sam tolk da veste da ni vse smao v tem, da želimo biti popolni in nasedamo kultu lepote – pa brez zamere 🙂
si ti malo nevoščljiva
uboga
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.thismagazine.ca/issues/2006/05/med/bs_bald_220_249.jpg[/img]