Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženskam bi morali organizirati tečaje..

Ženskam bi morali organizirati tečaje..

Ženske so lahko vse to. Dobre žene, gospodinje in karieristke. Za ljubimca se pa tudi vedno najde čas in energija.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Boljše napisano nebi moglo biti

Kar veliko stvari kakšen naj bo moški si pozabil našteti.
Res pa je, da nimam pojma kakšen je rafiniran moški. Markantnost mi tudi ni jasna, kaj to pomeni, da se mora v rumen telovnik obleči?

No, bom pa jaz resno odgovorila na to zadevo.

Prvič, moški ima lahko hkrati kariero, fantastičen seks (izpolnjujoče razmerje???), družino in pospravljeno hišo/stanovanje. Ženska pa se mora odločiti, kaj želi. Ali družino ali seks. Ali kariero ali hišo. Takšno izhodišče je v osnovi enostavno povedano: šovinistično. Z moškega stališča pač razlaga, kako se mora ženska odločiti, kaj želi in nekaj izbrati, zato da bo moški pač lahko imel vse (in mu ne bo treba izbirati).

Drugič, normalno je, za vsakega razvijajočega se človeka, da se skozi leta spreminja in da to, kar mu je pomembno in kar si želi, se pač v desetih ali dvajsetih letih spremeni. Če se ti to ne dogaja, potem si verjetno nekje “obstal”. Zato ne vidim nič “nezrelega” in prva nobene zmede v tem, da je morda ženski pri 25 pomembna kariera, pri 35 pa razmišlja o družini. Ali pa da si je pri 25 želela družine, pri 45 pa si morda želi kaj drugega…[/quote]

To je res, da se človek ves čas spreminja in da si ženska pri 25 recimo želi kariero, pri 35 pa družino. Težava je morda le v tem, da se ji pri 35-ih, ko si zaželi družino na eni strani zmanjša krog potencialnih partnerjev, kateri so ji všeč (saj so večinoma že zasedeni), [/quote]

In kaj potem? Če si pa družine zaželi pri 19, pa ima problem, da so vsi kandidati preveč otročji, ne razmišljajo še o družini ali niso dovolj odgovorni za kaj takega… Pač, kadarkoli se odloči, se itak mora soočiti z nekaj ovirami, in ne vidim v tem nič takega.

Bi te vprašala – pa kje ti živiš …???:/

A imaš ti sploh predstavo, koliko je ženska zmatrana takrat, ko ima družino??? In koliko časa ima zase takrat, ko ima zgolj kariero???

Karieristkam se na obrazu lahko pozna kvečjemu lenoba ali odsotnost skrbi zase, poleg čisto normalnega staranja.

Stres je pa itak stvar tega, kako se posameznik odziva na okoliščine – ne glede na starost ali zakonski stan.

S tipom, ki razmišlja tako, si že v osnovi nimaš kaj pomagati – beri ni material za resno razmerje. Tudi sveža 25-letnica, bo čez deset let 35 letnica. in če bo imela družino, bo bistveno bolj izčrpana kot tista 35-letna karieristka, ki je bila za velecenjenega gospoda že v štartu preveč “izčrpana”.

No, bom pa jaz resno odgovorila na to zadevo.

Prvič, moški ima lahko hkrati kariero, fantastičen seks (izpolnjujoče razmerje???), družino in pospravljeno hišo/stanovanje. Ženska pa se mora odločiti, kaj želi. Ali družino ali seks. Ali kariero ali hišo. Takšno izhodišče je v osnovi enostavno povedano: šovinistično. Z moškega stališča pač razlaga, kako se mora ženska odločiti, kaj želi in nekaj izbrati, zato da bo moški pač lahko imel vse (in mu ne bo treba izbirati).

Drugič, normalno je, za vsakega razvijajočega se človeka, da se skozi leta spreminja in da to, kar mu je pomembno in kar si želi, se pač v desetih ali dvajsetih letih spremeni. Če se ti to ne dogaja, potem si verjetno nekje “obstal”. Zato ne vidim nič “nezrelega” in prva nobene zmede v tem, da je morda ženski pri 25 pomembna kariera, pri 35 pa razmišlja o družini. Ali pa da si je pri 25 želela družine, pri 45 pa si morda želi kaj drugega…[/quote]

Večino ti je odgovoril Macek_Muri

Jaz bom dodal smao podvprašanje:

Recimo da taka oseba obstaja, in da enkrat dopolni 35 let za partnerja ima tipa ki noče otrok (skupaj sta od njenega reciva 26 leta) no ona postane vsa ”raznežena” družinska ženska in si želi otroka ali celo dva, on pa hoče met mir itd…………

No zato se razideta (valda ženske podpirajo pa tudi dosti moških) no potem gre v lov za novim partnerjem (napaka številka 1, ker marsikdo se je stirnjal da iskat partnerja ni pametno, ampak more prit to spontano itd.) in četudi pride partner dokaj hitro (reciva v dobrem letu dni) je ona stara potem 36 let…… valda ga ne bo napadla z otrokom TAKOJ, torej preteče še kaki 2 leti časa, in je stara 38, morda celo blizu 39 let……… no potem ta kup ženske nesreče ki še vedno nima otroka, ugotovi da je neplodna………… ali pa v najboljšem primeru le rodi malo pred 40tim rojstnim dnevom……………. in zdaj je dobla otroka, njen tip se ji zagravža (ker iskala ga je po napaki številka 1, torej zaradi oploditve, ne zato ker si ga želi, ampak je preračunljivo izbrala najbolj primernega providerja) in postane ljubica Spiderju……………………………

A ni to en velik sad life, samo zato da je ona egoistično dobila to kar je hotla, (otroka) ko tip naredi karkoli podobnega, je egoistična svinja (pač ne glede otroka, ampak si pri 35tih zaželi mlajše)

Pač dvojna merila, oz gleda se po ženskih merilih na vse to.[/quote]

Pa vedno znova servirate to litanijo … :/
Ja, pa koliko takih žensk poznate??? Ker če jih poznate veliko, potem bi bilo verjento vredno razmisliti, v katerih krogih se gibljete…

In koliko takih tipov, ki nočejo imeti otrok … ever, poznate???
In zakaj bi moralo biti razmerje, ki mu botrujejo določeni interesi (poleg ali namesto prečudovite ljubezni), obsojeno na “sad life”? A ni v zgodovini človeštva toliko primerov zakonov, ki so nastali na osnovi česa drugega kot brezmejne ljubezni, in so se obnesli?
In kako lahko ženska “preračunljivo” izbere providerja, namesto tistega, ki si ga želi. Saj si očitno želi providerja :/.
Kako je zdaj kar naenkrat tip svinja … nimam pojma 🙂 Če si želi mlajše, zakaj je pa pristal z njo in imel z njo še otroka??? mendar za kondome je že slišal… Če ga je pa posilila, pa jo lahko prijavi na policijo 🙂

Imaš popolnoma prav, samo vprašanje je, če je moškemu (ki si želi ”resne” zveze) v interesu da si izbere 35 letnico ki hoče otroka, in se odpove njenim najboljšim letim (v večini primerov to drži) med 20 in 35 let…………….
Ja tudi 25 letnica bo nekoč 35 letnica, samo je razlika, če jo teh 10 let medtem ko ”nastaja” nova 35 letnica, maš ti na voljo njeno mlado telo in napeto kožo itd. ali drugi njeni občasni jebači med njeno karierno potjo……. tega se pa ne vprašaš kajne, kako na to pogleda moški ki je kao material za resno zvezo?

enako bi tvoje stavke lahko obrnili moški. Z žensko ki razmišlja tako kot ti, si nima(m)(moški) kaj pomagat, ker………………………………………………….

Če si družine zaželi pri 19tih, bo lahko imela družino v cca 2-3 četoh, pri dokaj mladih letih (za trenutno povprečje sploh) ampak pač z moškim ki se bliža 30tim (27,28,29) in ima neko službo (pa četudi minimalno)

PČe si pa družine zaželi pri 35tih, bo imela izbiro veliko slabšo, razen če ni problema, da ji bo naredo otroka tip, ki je 50+ in verjetno ali pa kar najverjetneje ne bo dočakal diploma lastnega otroka 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V bistvu nobenega. Verjamem, da se najdejo izjeme. Drugače pa vsi, ki jih poznam ali so že naredili otroke ali pa sanjajo o tem. Res pa je,da poznam veliko tipov, ki naredijo otroke, ker jim je važno, da se širijo njihovi geni, potem pa ne skrbijo zanje. Takih je pa kar precej.

Veliko, samo nobene tako odkrito tega ne počnejo, kot je zapisan moj primer, to so skriti pritiski na moškega… večina popusti, četudi si otroka sami od sebe, ne bi nikdar OMISLILI….

Odkrito rečeno vedno več……. Ne poznam enega moškega med 25 in 31 let, ki bi odkrito razlagal okrog, al pa zavzeto odgovoril z ”ja želim” ali pa ”neizmerno si želim in komaj čakam da bom oče” na vprašanje če si želi imet otroka……… Večino odgovor je,

– Ne
– Kdo ga bo pa preživljal, če še za sebe nimam
– Kaj bom z otrokom, če sem še sam otrok
– Da se mi bo mali drl ponoči in ne bom mogo v miru spat
……………………..

In še tistih par, ki otroke imajo (večinoma stari med 33 in 38 let) na vprašanje, če so oni dali pobudo ali pa so neizmerno komaj čakali na otroka, rečejo ne, ali pa, sam ne bi reko, ker nimam potrebe, ampak če je že moja hotla, pa da bo mir…………..

Ja ker, tako pravi večina tukaj gor zbranih, ko jim pod nos vržemo točno to….. da večina žensk ne LJUBI svojih partnerjev ampak so z njimi zaradi neposredne koristi, pa naj bo to sperma ali €€€……………………
Pa med obnesti in biti srečen, je bistvena razlika kajne?

Seveda, ona si želi otroka, provider je samo kot so nekoč v komunizmu rekli, cilj opravičuje sredstva….. cilj je otrok, sredstva pa copatar ki ima plačo in spermo…. in to je tudi kriterij, po katerem večina žensk nezavedno (čeprav trdijo kako je to njihove samostojna odločitev in želja) ocenjuje vse potencialne partnerje, zato pa pričakujejo/te povprečno plačo, da ni ”mamin sinko” (ker to pomeni da živi na svojem in ima ”gnezdece”) da ima avto, ker to ženskam vse pove, da je moški ”goden” da vas bo v prihodnosti oplodil….

Ona si želi otroka, in želi si onega tipa (ki si ne želi otroka) ker zmaga materinska ljubezen in nagon, odjebe onega drugega, vzame providerja ki ji poteši slo po otroku, potem pa postane ljubica tipom ki si jih želi….

Zelo enostavno, ker je prej mislil da si to želi (tako kto si napisala da si ženska želi kariero si lahko tip želi otroka) potem pa je ugotovil ko je otroka dobil da hoče fukat mlade babe in uživat….. ampak to bi ti obsojala, medtem ko ti je ženska pot od karieristke do mamice čisto pravična, obratna pot moškega pa bi verjetno (mogoče ne ti, marsikera pa) obsodila kot prasca ki je zapusto otroka in žensko……….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, v veliki meri imaš prav. Samo ti tipi, ki jih opisuješ potem pri 45ih iščejo 25 letnice, da bi jim rodile otroke. Vprašaj 45 letnika zakaj leta za tako mladimi pa pravi, da hoče družino, da želi imeti otroke.

Ja saj, s tem se strinjam, zato pa pravim, da 35 letnica, ima ”lahko” delo dobit providerja semena, samo če se sprijazni da bo provider star tam ene 50+ in najverjetneje ne bo dočakal diplome lastnega otroka

Ja, ampak 35 letnica ne išče več osemenjevalca. To pa so ti tipi, ki se pri 45+ spomnijo imeti otroke.
Ženska, ki do 35tega leta še ni razmišljala o otrocih, jih očitno ne želi imeti. Če bi jih želela imeti, bi že imela vsaj partnerja s katerim bi skupaj planirala nosečnost, če ne že otroka.

kak zdaj, če pa je Pandora1 zgoraj govorila ravno o tem:

Zdaj se morete razjasnit, ali takšne ženske so ali niso, en(a) trdi tak, druga takole………….

Ne poznam žensk, ki bi si pri 35ih začela iskati tipa, da bi imele otroke. Po mojem so take redkost. Ja, imajo po 35tem letu otroke. To drži, samo imajo pri 35ih tudi že partnerja s katerim to planirajo.
Začeti pri 35ih šele iskati partnerja, ki bi ji naredil otroke pa ne vem, če je nek pogost pojav. Tiste, ki si želijo otrok, to planirajo že prej.
ker kot si napisal. Samska pri 35ih: najprej mora najti partnerja in to zna trajati tudi par let, ampak ok, recimo, da ji uspe v enem letu. Potem seveda morata biti nekaj časa par, potem se počasi preselita skupaj. To je spet par let. Potem šele lahko začneta planirati nosečnost. Koliko je pa že takrat stara? Malce preveč po mojem.
Drugo je, če sta pri 35 živela že skupaj, že prej počasi pripravljala v smer otroka…
Samske 35 letnice pa mislim, da ne iščejo nekoga, da bi jim naredil otroka, ampak si otrok preprosto ne želijo.

Aja pa ženska pogosto nikakor in nikoli ne bo priznala, da si otrok ne želi, ker jo takoj popljuvajo, da to ni normalno, da nima otrok.

Imaš popolnoma prav, samo vprašanje je, če je moškemu (ki si želi ”resne” zveze) v interesu da si izbere 35 letnico ki hoče otroka, in se odpove njenim najboljšim letim (v večini primerov to drži) med 20 in 35 let…………….
Ja tudi 25 letnica bo nekoč 35 letnica, samo je razlika, če jo teh 10 let medtem ko ”nastaja” nova 35 letnica, maš ti na voljo njeno mlado telo in napeto kožo itd. ali drugi njeni občasni jebači med njeno karierno potjo…….
[/quote]

1. Če se moški odpove njenim “najboljšim letom”, to ne pomeni, da je prejšnjih 10 let gledal v luft. Morda je prejšnjih 10 let imel eno drugo 25 letnico z napeto kožo in blablabla. Če te prav razumem, je tvoja poanta, da bi lahko moški to zgodbo ponovil in živel še 10 let s 25 letnico z napeto kožo in blablabla. Vendar potem:

2. ko bo imela 35 let, bo na voljo druga 25-letnica, ki no imela napeto kožo in blablabla in … zgodba se bo ponovila. Pardon, vprašanje: zakaj bi zdaj gledal naprej to 35-letnico, če lahko naslednjih 10 let gledaš 35-letnico, ki “nastaja”.

Seveda se ne vprašam. Zakaj bi se mogla? Jaz skrbim zase. Izbiram zase. On pa skrbi zase in izbira zase. “Problem” je v tem, da je pri izbiri “resnega” partnerja pomembno kaj drugo kot število let in ne vidim, kako lahko kdorkoli (moški ali ženska) razmišlja o resni zvezi z nekom, ki je tako … plehek? Seveda lahko tudi moški ugotovi, da tale ženska pa zanj ni najboljša izbira. Vendar da to počne na osnovi starosti barbike … je malce neresno 🙂 in ni dobra popotnica za naprej 🙂

“Resna” zveza, v kateri se rodijo otroci, naj bi imela predpogoje, da traja vsaj enih 20 let. ČE je barbika pri 35 prestara, kaj bo šele pri 45 – pa četudi bo druga barbika, bo ta po 20 letih veze še vedno stara 45 let …

Načeloma se strinjam. Pa vendar – hudič je v detajlih. Več je 19 letnic, ki se družijo s par let starejšimi tipi, kot tistih, ki se družino z 10 let starejšimi. Torej statistično ima več 19 letnic težave, ki jih jaz opisujem. Drugič, ta boga 19-letnica bo v tvojem scenariju popolnoma finančno odvisna od partnerja – kar se meni zdi bistveno slabša izbira, kot da pri 35 letih iščeš “ta pravega” tipa.

Ko si stara 35, se ti moški, stari 45, ne zdijo “prestari” za družino. Poleg tega se manjša “Izbira” vsaj deloma kompenzira tudi s tem, da imaš že nekaj izkušenj “iskanja” partnerja in lažje in bolje oceniš, kaj potrebuješ, kdo bo primeren in kdo ne. Izbira se tudi tazširi za vse tiste, ki so se do takrat pridno ločili – teh pa he v starosti okoli 40 iz leta v leto več.

Veliko, samo nobene tako odkrito tega ne počnejo, kot je zapisan moj primer, to so skriti pritiski na moškega… večina popusti, četudi si otroka sami od sebe, ne bi nikdar OMISLILI….
[/quote]
Zamenjaj okolje, v katerem živiš / ljudi, s katerimi se družiš.

Odkrito rečeno vedno več……. Ne poznam enega moškega med 25 in 31 let, ki bi odkrito razlagal okrog, al pa zavzeto odgovoril z ”ja želim” ali pa ”neizmerno si želim in komaj čakam da bom oče” na vprašanje če si želi imet otroka……… Večino odgovor je,

– Ne
[/quote]
Fair enough. Če si ženska želi otroka in tip ne, se pač razideta. Kje je problem?

Partner je očitno nezrel za otroka. Upam, da ima 25 in ne 35 let…

Tudi to spominja na razvajeno dete, ki v življenju vidi samo sebe in nič drugega…

Nobeden od navedenih ni “material” za resno zvezo.
……………………..

Dvomim, da najdeš moškega, ki ima svoje otroke normalno rad, in ti bo odgovoril, da jih je imel, zato ker je “moja hotla”.

Verjamem, da je pobuda večkrat na ženski strani. Vendar a ni pobuda za večino stvari večkrat na ženski strani? Za stanovanje, pohištvo, cote, izlet, počitnice, … ?

Nisem prepričana. Če imaš dober odnos – torej odnos, ki se obnese, si lahko zelo zelo srečen. Bistveno bolj kot če nekoga ljubiš in se odnos ne obnese.

Zelo enostavno, ker je prej mislil da si to želi (tako kto si napisala da si ženska želi kariero si lahko tip želi otroka) potem pa je ugotovil ko je otroka dobil da hoče fukat mlade babe in uživat….. ampak to bi ti obsojala, medtem ko ti je ženska pot od karieristke do mamice čisto pravična, obratna pot moškega pa bi verjetno (mogoče ne ti, marsikera pa) obsodila kot prasca ki je zapusto otroka in žensko……….[/quote]

Dragi Matkič, primerjaš jabolka in hruška. Tvoj tip, ki je ugotovil, potem, ko je dobil otroka, da hoče “fukat mlade babe in uživat” je primerljiv samo z žensko, ki je potem, ko je dobila otroka, ugotovila, da hoče “fukat mlade tipe in uživat”. In ne z žensko, ki je pred otrokom imela (in želela) kariero.

Obratna pot ni sprejemljiva ne za žensko, ne za moškega, ko imata enkrat otroka.

Morda nekatere to planirajo, vendar pri tem niso usklajene s partnerjem. Oba razmišljata, da bi enkrat imela otroke načelno, brez nekih časovnih omejitev, ker je precej normalno, če sta začela hoditi v mladih letih, ko otroci še niso bili “aktualni”. Ona potem pri 35 razmišlja, da je zdaj morda čas, on pa, da še ni. in potem se razideta (upam).

To ni res. Ravno pred nekaj tedni sem bila na neki gala večerji. Ob meni je sedela neka fenomenalno lepa ženska, stara okoli 30 let, in mi razlagala, da sta se z možem odločila, da ne bosta imela otrok, ker jima je njuno življenje blazno všeč takšno kot je. Mene je sicer nekoliko presenetila s svojo odločenostjo in sem si mislila, da si bo morda enkrat tudi premislila. Vendar če si ne bo, tudi prav. Zakaj bi to bilo “nenormalno”?

Ja, pametno je, da se razideta. Samo si vseeno mislim, da bi se morala pa že prej kaj pogovarjati o tem, da bosta imela otroke. Pri 35ih odpreti to debato se mi zdi prepozno. Obstaja pa seveda možnost, da je prej tip trdil, da bi imel otroke in ko ona pri 35ih reče, da zdaj pa je zadnjič čas za otroke, on izjavi, da jih v resnici noče. Ja, to se tudi zna zgoditi. Samo to je pa podlo. Kar potem mora ona najprej preboleti vezo, najti novega partnerja itd in mine že kar nekaj let.

To ni res. Ravno pred nekaj tedni sem bila na neki gala večerji. Ob meni je sedela neka fenomenalno lepa ženska, stara okoli 30 let, in mi razlagala, da sta se z možem odločila, da ne bosta imela otrok, ker jima je njuno življenje blazno všeč takšno kot je. Mene je sicer nekoliko presenetila s svojo odločenostjo in sem si mislila, da si bo morda enkrat tudi premislila. Vendar če si ne bo, tudi prav. Zakaj bi to bilo “nenormalno”?[/quote]

Za moje pojme je to povsem normalno (kar se mene tiče je dosti preveč takih ljudi, ki imajo otroke pa jih ne bi smeli imeti, ker ne skrbijo zanje). Samo večini ljudi pa to ni normalno. Večina začne pljuvati po ženski, če reče, da ne bo imela otrok. Verjetno ta ženska ne bi to tako samozavestno povedala, če bi bila samska. Ali pa taki ženski začnejo predavati, da pri 40ih se bo pa premislila in šla na umetno oploditev. Pri moških, ki jih opisuje Matkič pa potem pri 45ih klikne, da oni morajo nujno dobiti otroka, da njihov rod rabi potomce.

Jaz res ne vem kaj toliko mahate z gospodinjskimi opravili. Tu pa tam malo pospraviš in vržeš umazano perilo v pralni stroj, čistilka ti 1x na teden počisti, v trgovine gre, kdo ima čas, kuhaš skupaj ob kozarčku vinčka in se zabavaš. Kaj je tu toliko za trpet? V nulo poglancano stanovanje še nikogar ni naredil srečenega. pa že rajši grem na sprehodn v naravo ali na kavico!

A naj ne bi bila ljubezen do partnerja višja kot želja po nečem, kje pa je prilagajanje o katerem tako radi tukaj razlagajo/te ???

Seveda ne, ker pač gledaš po merilih ženske, in ker je ”resna” zveza kot že leta trdim, pro ženska oziroma po ženskih ”notah”

Verjemi da jih imajo zelo radi, vse bi naredli za njih, samo pač priznajo, da jih ne bi bilo, če ne bi ženska ”prikrito” ali po tiho ”gnajvla” in ponavljala da si jih želi met….. odkrito povejo, da oni sami ne bi dali pobude po zarodku…

Jah, pobuda že morda je, samo pobuda za cote in izlet, je za mene nekaj drugega kot pa pobuda za nekaj tako ”večnega” (z vidika tvojega življenja) kot je otrok… izjet traja par dni, teden, dva, morda celo mesec, cote so materialno, tako kto je stanovanje in jih lahko prodaš, otroka pa če se ga naveličaš ne moreš glih prodat al pa odstranit iz lajfa………. pač za mene so to X in Y zadeve……….

Dober odnos je moj prijatelj imel s svojo sostanovalko za časa študija, ko nikoli nista mela problemov pri plačevanju položnic in kregarijo kdo bo spucal itd….. torej po tvoje bi bilo za obadva koristno da kar ostaneta skupaj in greta nazaj v najem, ker jima je 3 leta super funkcioniralo, samo dol se še morta dat al pa niti ne, ker je funkcioniralo, dvomim da bo srečen 🙂

zakaj ni sprejemljiva, ker si se tako odločla, ker tako piše zakon? In si na sodišču in se moraš zagovarjat če greš po obratni poti? bistveno ni zaporedje, ampak to, da si je moški (tako kot ženska) zaželel nekaj drugega……………………. čisto naključje (veš da) je to, da ti promoviraš da je edino pravilna pot tista, katera je bližje večini ženskih predstavnic kot pa tista ki bolj ugaja moškim kajne?

To ni res. Ravno pred nekaj tedni sem bila na neki gala večerji. Ob meni je sedela neka fenomenalno lepa ženska, stara okoli 30 let, in mi razlagala, da sta se z možem odločila, da ne bosta imela otrok, ker jima je njuno življenje blazno všeč takšno kot je. Mene je sicer nekoliko presenetila s svojo odločenostjo in sem si mislila, da si bo morda enkrat tudi premislila. Vendar če si ne bo, tudi prav. Zakaj bi to bilo “nenormalno”?[/quote]

Za moje pojme je to povsem normalno (kar se mene tiče je dosti preveč takih ljudi, ki imajo otroke pa jih ne bi smeli imeti, ker ne skrbijo zanje). Samo večini ljudi pa to ni normalno. Večina začne pljuvati po ženski, če reče, da ne bo imela otrok. Verjetno ta ženska ne bi to tako samozavestno povedala, če bi bila samska. Ali pa taki ženski začnejo predavati, da pri 40ih se bo pa premislila in šla na umetno oploditev. Pri moških, ki jih opisuje Matkič pa potem pri 45ih klikne, da oni morajo nujno dobiti otroka, da njihov rod rabi potomce.[/quote]

Kdo je to večina? Zakaj bi te zanimalo mnenje ljudi (‘večine’), razen če si povsem nesamozavestna in se prilagajaš javnemu mnenju tudi glede zelo osebnih odločitev (postati mati), lastne resnične potrebe pa ignoriraš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj je to podlo, ker ženska si lahko premisli on pa ne? A ni Pandora prej razlagala da si pri 25 želimo nekaj pri 35 pa nekaj drugega, kaj če je pri 25 moški želel met otroke, pri 35tih si pa jih več ne želi? Zdaj pa je to naenkrat podlo in ne več normalna pot ker ni po godu ženske?

A ni to dvolično?

Zakaj je to podlo, ker ženska si lahko premisli on pa ne? A ni Pandora prej razlagala da si pri 25 želimo nekaj pri 35 pa nekaj drugega, kaj če je pri 25 moški želel met otroke, pri 35tih si pa jih več ne želi? Zdaj pa je to naenkrat podlo in ne več normalna pot ker ni po godu ženske?

A ni to dvolično?[/quote]

Ona si ni premislila. Ona je ves čas želela otroke, samo nekje kasneje, ne pri 30ih. Moški je to isto govoril. Recimo pri njenih 34ih je bil on še kar za, samo enkrat kasneje. Vsaj tako je trdil. Potem pa da ona pri 35ih ultimat pa prizna on, da jih v resnici noče. Ne bi bilo pošteno, da bi on že pri 30ih priznal, da jih noče? in bi šla narazen in je stvar rešena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close