Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženskam bi morali organizirati tečaje..

Ženskam bi morali organizirati tečaje..

1. kako biti samska karieristka in ljubica
2. kako biti dobra gospodinja in žena

Pa bi se vsaka odločila za eno varianto. ker tu vidim dost neke zmede, vse bi bile malo emancipirane, pa malo kariere, potem v poznih 30-ih pa na netu optimistično iščejo tipe za družinsko življenje..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ponovno…ti ves čas iščeš nekaj, pa še sam točno ne veš kaj. Nisem zasledila niti enega oglasa ali kaj podobnega s strani ženskega spola. Fukfehtarjev je pa na cele kupe.

Pojdi v tečaj kleklanja, da se malo pomiriš, ker preveč misliš na druge.

Ti pod nujno potrebuješ pomoč psihologa, če ne že psihiatra. Oglasi se pri svojem izbranem osebnem zdravniku, da ti izda napotnico.

Ti pod nujno potrebuješ pomoč psihologa, če ne že psihiatra. Oglasi se pri svojem izbranem osebnem zdravniku, da ti izda napotnico.[/quote]

Ma ni šans, pri moji sreči me bo napotil v umobolnico pol bova si pa delila faking sobo, te pa bom res znorel

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zenskam tecaje, moskim pa zensko, da ne zalutajo…..

Ti pod nujno potrebuješ pomoč psihologa, če ne že psihiatra. Oglasi se pri svojem izbranem osebnem zdravniku, da ti izda napotnico.[/quote]

vsakdo svetuje arcnije, ki so njemu koristile ☺

Tečaji za gospodinje obstajajo, za karieristke pa tudi:-)) Eni so v Repnjah , drugi pa na FDV in podobnih faksih

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jap, FDV je znan po tem, da jih naučijo veliko govoriti, nič povedati, še manj pa narediti.

Tudi z govorom se da narediti kariero. Verjetno še najlažje.;-O)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Baje, da tebi goflja laufa….:)) Torej bo tvoja draga morala biti ženska, ki govori manj, da bosta uravnotežena. :))

Ja…. menda imam dolg jezik:-))

Meni se tu gor ne zdiš tako gostobeseden.

Jah… iščem tipke, vsake toliko mi kakšna pade iz tipkovnice:-))) Konkurence je preveč, pa ne pridem do besede…

vsakdo svetuje arcnije, ki so njemu koristile ☺[/quote]

Ja, smo ugotovili že takrat, ko je Sadni na veliko v Polje vabil…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Oh ne zdaj sem se pa izdala, da kradem vzdevek Enostavnemu Bogu. Dobili ste me :$

Vseeno mi je, jaz sem povedala, kar sem nameravala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Po tej logiki bi se morala poročena ženska odpovedati poklicu in lastnemu dohodku? Ker..?

No, bom pa jaz resno odgovorila na to zadevo.

Prvič, moški ima lahko hkrati kariero, fantastičen seks (izpolnjujoče razmerje???), družino in pospravljeno hišo/stanovanje. Ženska pa se mora odločiti, kaj želi. Ali družino ali seks. Ali kariero ali hišo. Takšno izhodišče je v osnovi enostavno povedano: šovinistično. Z moškega stališča pač razlaga, kako se mora ženska odločiti, kaj želi in nekaj izbrati, zato da bo moški pač lahko imel vse (in mu ne bo treba izbirati).

Drugič, normalno je, za vsakega razvijajočega se človeka, da se skozi leta spreminja in da to, kar mu je pomembno in kar si želi, se pač v desetih ali dvajsetih letih spremeni. Če se ti to ne dogaja, potem si verjetno nekje “obstal”. Zato ne vidim nič “nezrelega” in prva nobene zmede v tem, da je morda ženski pri 25 pomembna kariera, pri 35 pa razmišlja o družini. Ali pa da si je pri 25 želela družine, pri 45 pa si morda želi kaj drugega…

Ženske od moških pričakujejo poštenost, očarljivost, iskrenost, ljubeznivost, zvestobo, duhovitost, preudarnost, zanesljivost, marljivost, iznajdljivost, pripadnost, prilagodljivost, kavalirstvo, zaščitništvo, pridobitništvo, uspeh na mnogih področjih, določeno mero ljubosumja, ki ženskam godi, pronicljivost, moralno brezhibnost, sposobnost branja (njenih) misli, darežljivost, občutljivost, pa tudi čustveno trdnost, markantnost, karizmo, požrtvovalnost, načitanost, izobrazbo, razgledanost, rafiniranost, uglajenost, tradicionalnost in modernost hkrati, vljudnost, omikanost, rahločutnost, tankočutnost, čutnost v vseh oblikah, situiranost, perspektivnost, jasnovidnost, vsemogočnost, božanskost …

Same pa v zameno ne bi niti kuhale, prale, likale in pospravljale doma.

Mislijo, da so moške kvalitete kar zastonj.

Prvič, moški ima lahko hkrati kariero, fantastičen seks (izpolnjujoče razmerje???), družino in pospravljeno hišo/stanovanje. Ženska pa se mora odločiti, kaj želi. Ali družino ali seks. Ali kariero ali hišo. Takšno izhodišče je v osnovi enostavno povedano: šovinistično. Z moškega stališča pač razlaga, kako se mora ženska odločiti, kaj želi in nekaj izbrati, zato da bo moški pač lahko imel vse (in mu ne bo treba izbirati).

Drugič, normalno je, za vsakega razvijajočega se človeka, da se skozi leta spreminja in da to, kar mu je pomembno in kar si želi, se pač v desetih ali dvajsetih letih spremeni. Če se ti to ne dogaja, potem si verjetno nekje “obstal”. Zato ne vidim nič “nezrelega” in prva nobene zmede v tem, da je morda ženski pri 25 pomembna kariera, pri 35 pa razmišlja o družini. Ali pa da si je pri 25 želela družine, pri 45 pa si morda želi kaj drugega…[/quote]

To je res, da se človek ves čas spreminja in da si ženska pri 25 recimo želi kariero, pri 35 pa družino. Težava je morda le v tem, da se ji pri 35-ih, ko si zaželi družino na eni strani zmanjša krog potencialnih partnerjev, kateri so ji všeč (saj so večinoma že zasedeni), po drugi strani pa se ji malce na obrazu (če ne še kje drugje) pozna Emšo in stres, ki ga je živela zaradi kariere… Zopet je moški (ki je ledik in fraj) na boljšem, saj lahko pri 35-ih izbira – ali bo izbral “izčrpano” karieristko, ali bo šel malo po letih navzdol in izbral “svežo” 25-letnico 🙂

Jup, večina jih nima nič pametnga za ponudit.

To niti ne gre skupaj.
Razen, če si moški tisto, kar pogreša doma, poišče še drugje. 🙂

.[/quote]Jup, večina jih nima nič pametnga za ponudit.[/quote]

A ti pa si misliš, da je pi**čka* zastonj?
*urejenost in vzdrževanje postave, izobrazba…

Drugič, normalno je, za vsakega razvijajočega se človeka, da se skozi leta spreminja in da to, kar mu je pomembno in kar si želi, se pač v desetih ali dvajsetih letih spremeni. Če se ti to ne dogaja, potem si verjetno nekje “obstal”. Zato ne vidim nič “nezrelega” in prva nobene zmede v tem, da je morda ženski pri 25 pomembna kariera, pri 35 pa razmišlja o družini. Ali pa da si je pri 25 želela družine, pri 45 pa si morda želi kaj drugega…[/quote]

Večino ti je odgovoril Macek_Muri

Jaz bom dodal smao podvprašanje:

Recimo da taka oseba obstaja, in da enkrat dopolni 35 let za partnerja ima tipa ki noče otrok (skupaj sta od njenega reciva 26 leta) no ona postane vsa ”raznežena” družinska ženska in si želi otroka ali celo dva, on pa hoče met mir itd…………

No zato se razideta (valda ženske podpirajo pa tudi dosti moških) no potem gre v lov za novim partnerjem (napaka številka 1, ker marsikdo se je stirnjal da iskat partnerja ni pametno, ampak more prit to spontano itd.) in četudi pride partner dokaj hitro (reciva v dobrem letu dni) je ona stara potem 36 let…… valda ga ne bo napadla z otrokom TAKOJ, torej preteče še kaki 2 leti časa, in je stara 38, morda celo blizu 39 let……… no potem ta kup ženske nesreče ki še vedno nima otroka, ugotovi da je neplodna………… ali pa v najboljšem primeru le rodi malo pred 40tim rojstnim dnevom……………. in zdaj je dobla otroka, njen tip se ji zagravža (ker iskala ga je po napaki številka 1, torej zaradi oploditve, ne zato ker si ga želi, ampak je preračunljivo izbrala najbolj primernega providerja) in postane ljubica Spiderju……………………………

A ni to en velik sad life, samo zato da je ona egoistično dobila to kar je hotla, (otroka) ko tip naredi karkoli podobnega, je egoistična svinja (pač ne glede otroka, ampak si pri 35tih zaželi mlajše)

Pač dvojna merila, oz gleda se po ženskih merilih na vse to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close